Povezane vesti
Vučić: Sankcije će se osetiti ali niko neće sipati gorivo iz flaša
Radio sto plus 06.10.2025
“Neće biti takvih problema, nisam rekao da nećemo osetiti sankcije, rekao sam neće biti takvih događaja da ćete kupovati gorivo na ulici”, rekao je Vučić u emisiji Hit tvit na televiziji Pink. Vučić je dodao da će rešiti probleme sankcija. “Bavićemo se i… »
Glas Zaječara 06.10.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je sinoć da će se sankcije NIS-u osetiti, ali da niko neće sipati ni iz bočica ni kantica. „Neće biti takvih problema, nisam rekao da nećemo osetiti sankcije, rekao sam neće biti takvih događaja da ćete kupovati… »
Beta 06.10.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je sinoć da će se sankcije NIS-u osetiti, ali da niko neće sipati ni iz bočica ni kantica. "Neće biti takvih problema, nisam rekao da nećemo osetiti sankcije, rekao sam neće biti takvih događaja da ćete kupovati… »
Vesti dana »
Istorijski trgovinski dogovor Indije i EU: 'Majka svih sporazuma'
BBC News pre 3 satajoš 37 povezanih
Unija pekara Srbije traži poskupljenje hleba „Sava” za tri dinara od 7. februara
Politika pre 33 minutajoš 22 povezane
Proslava Svetog Save u Srbiji i protest hora Karlovačke gimnazije zbog prisustva političara
Naslovi.ai pre 2 satajoš 29 povezanih
BLOG UŽIVO Protest „Znanje je moć“ ispred Rektorata: Studenti i građani iz više pravaca stižu u centar Beograda
Nova pre 17 minutajoš 38 povezanih