Povezane vesti
Vučić: Sankcije će se osetiti ali niko neće sipati gorivo iz flaša
Radio sto plus 06.10.2025
“Neće biti takvih problema, nisam rekao da nećemo osetiti sankcije, rekao sam neće biti takvih događaja da ćete kupovati gorivo na ulici”, rekao je Vučić u emisiji Hit tvit na televiziji Pink. Vučić je dodao da će rešiti probleme sankcija. “Bavićemo se i… »
Glas Zaječara 06.10.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je sinoć da će se sankcije NIS-u osetiti, ali da niko neće sipati ni iz bočica ni kantica. „Neće biti takvih problema, nisam rekao da nećemo osetiti sankcije, rekao sam neće biti takvih događaja da ćete kupovati… »
Beta 06.10.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je sinoć da će se sankcije NIS-u osetiti, ali da niko neće sipati ni iz bočica ni kantica. "Neće biti takvih problema, nisam rekao da nećemo osetiti sankcije, rekao sam neće biti takvih događaja da ćete kupovati… »
Vesti dana »
Jokić razbio Roketse - na dlaku od tripl-dabla, uz kucanje preko dvojice VIDEO
B92 pre 8 minutajoš 23 povezane
Ukinuta presuda roditeljima dečaka iz ribnikara Predmet Kecmanovići vraćen prvostepenom sudu
Alo pre 58 minutajoš 8 povezanih
Putin odbacuje Trampov mirovni plan? Rusija će zahtevati ukidanje svih zapadnih bezbednosnih garancija za Kijev! Moguć veleobrt!
Kurir pre 8 satijoš 8 povezanih
Danas počinje Vinska vizija Otvorenog Balkana: Evo je pripremljeno za ljubitelje vina i gastronomije od 22. do 25. novembra
Blic pre 8 minutajoš 3 povezane