Povezane vesti
Kuljanin imao poziv za BiH selekciju: Srbija je uvek bila moj san, uspeo sam da dođem do dresa „orlova“
Dnevnik pre 5 sati
Mladi fudbaler Železničara iz Pančeva Aleksa Kuljanin (21) odličnim partijama skrenuo je pažnju i zaslužio poziv selektora Zorana Bate Mirkovića za nacionalni tim U21 reprezentacije Srbije. Dobru igru i jedan od najzaslužnijih za pobedu ,,dizelke… »
Odbio je BiH i izabrao Srbiju, sada stigla nagrada i poziv u reprezentaciju!
Telegraf pre 6 sati
Aleksa Kuljanin, mladi vezista koji nastupa za Železničar iz Pančeva, dobio je poziv za U21 reprezentaciju Srbije koju sa klupe predvodi Zoran Bata Mirković. On je za klupski sajt izneo utiske nakon poziva. ali i otkrio da je imao poziv Bosne i… »
Odjavio Bosnu Da bi igrao za Srbiju, sada je dobio i poziv: Ostvarenje sna za mene, svi mi maštamo o ovome!
Hot sport pre 8 sati
Važni dani u karijeri mladog fudbalera! Igrač Železničara iz Pančeva, Aleksa Kuljanin, svojim odličnim partijama skrenuo je pažnju na sebe i zaslužio poziv selektora Zorana Bate Mirkovića za nacionalni tim U21 reprezentacije Srbije. Mladi vezista je u… »
Odbio Bosnu da bi igrao za Srbiju: "Ostvario sam san!"
B92 pre 8 sati
Igrač Železničara iz Pančeva, Aleksa Kuljanin, svojim odličnim partijama skrenuo je pažnju na sebe i zaslužio poziv selektora Zorana Bate Mirkovića za nacionalni tim U21 reprezentacije Srbije. Mladi vezista govorio je za klupski sajt pančevačkog… »
Vesti dana »

Izrael deportovao propalestinske aktiviste, među njima Ognjena Markovića i Gretu Tunberg
BBC News pre 34 minutajoš 30 povezanih

Kamion probio ogradu na auto-putu kod Maradika, normalizovan saobraćaj ka Novom Sadu nakon prekida
RTS pre 2 satajoš 35 povezanih