Povezane vesti

„Nemam ja više živaca za vaše mahanje parama i stav da sa 1.000 dinara možeš da mi radiš šta hoćeš“: Gost na veselju ponižavao…

„Nemam ja više živaca za vaše mahanje parama i stav da sa 1.000 dinara možeš da mi radiš šta hoćeš“: Gost na veselju ponižavao…

Nova pre 10 sati
Pevačica doživela pomračenje na privatnom veselju gde je zabavljala goste sinoć, 5. oktobra. Naime, Zorica Erić se tokom nastupa oglašavala i otkrila da je imala problem sa gostima i to sa onim „koji mašu sa 1.000 dinara“ i dozivaju je. „Morate da znate… »
"Popeli su mi se na onu stvar, dođi, govedo matoro!" Naša pevačica sinoć doživela skandal na nastupu

"Popeli su mi se na onu stvar, dođi, govedo matoro!" Naša pevačica sinoć doživela skandal na nastupu

Alo pre 13 sati
Na svom Instagram profilu pevačica se tokom nastupa oglašavala i otkrila da je imala problem sa gostima. Zorica Erić, nekadašnja pobednica muzičkog takmičenja “Nikad nije kasno“ prošla je kroz pravi pakao na privatnom slavlju na kojem je pevala 5… »
"Daju: 1.000 dinara i misle da mogu da mi rade šta hoće" Pevačica doživela neprijatnost na proslavi: "Deda slavljenice mi je…

"Daju: 1.000 dinara i misle da mogu da mi rade šta hoće" Pevačica doživela neprijatnost na proslavi: "Deda slavljenice mi je…

Blic pre 13 sati
Nekadašnja pobednica muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno", pevačica Zorica Erić susrela se sa neprijatnom situacijom na jednom privatnom slavlju na kom je pevala. Zorica Erić je, naime, otkrila da je imala problem sa gostima, te je na Instagramu… »
Pevačica prošla pakao na privatnom slavlju! Mahali joj crvenom i misle da mogu šta hoće: Odi, dedi, vamo - možeš al kod kuće…

Pevačica prošla pakao na privatnom slavlju! Mahali joj crvenom i misle da mogu šta hoće: Odi, dedi, vamo - možeš al kod kuće…

Kurir pre 14 sati
Zorica Erić, nekadašnja pobednica muzičkog takmičenja " Nikad nije kasno", nikako ne može da se pravi gluva i slepa na neprimerne i drske goste na slavljima gde je angažovana da napravi atmosferu. Naime, pevačica je pevala na jednom privatnom slavlju gde… »
Pevačica je sinoć doživela pakao na privatnom veselju, deda slavljenice je...: "Spremna sam na sve, dođi..."

Pevačica je sinoć doživela pakao na privatnom veselju, deda slavljenice je...: "Spremna sam na sve, dođi..."

Telegraf pre 14 sati
Zorica Erić, nekadašnja pobednica muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno" prošla je kroz pravi pakao na privatnom slavlju na kojem je pevala sinoć, 5. oktobra. Naime, pevačica se tokom nastupa oglašavala i otkrila da je imala problem sa gostima i to sa… »

Vesti dana »