Повезане вести
„Немам ја више живаца за ваше махање парама и став да са 1.000 динара можеш да ми радиш шта хоћеш“: Гост на весељу понижавао…
Нова 06.10.2025
Певачица доживела помрачење на приватном весељу где је забављала госте синоћ, 5. октобра. Наиме, Зорица Ерић се током наступа оглашавала и открила да је имала проблем са гостима и то са оним „који машу са 1.000 динара“ и… »
"Попели су ми се на ону ствар, дођи, говедо маторо!" Наша певачица синоћ доживела скандал на наступу
Ало 06.10.2025
На свом Инстаграм профилу певачица се током наступа оглашавала и открила да је имала проблем са гостима. Зорица Ерић, некадашња победница музичког такмичења “Никад није касно“ прошла је кроз прави пакао на приватном слављу на… »
"Дају: 1.000 динара и мисле да могу да ми раде шта хоће" Певачица доживела непријатност на прослави: "Деда слављенице ми је…
Блиц 06.10.2025
Некадашња победница музичког такмичења "Никад није касно", певачица Зорица Ерић сусрела се са непријатном ситуацијом на једном приватном слављу на ком је певала. Зорица Ерић је, наиме, открила да је имала проблем са гостима… »
Певачица прошла пакао на приватном слављу! Махали јој црвеном и мисле да могу шта хоће: Оди, деди, вамо - можеш ал код куће…
Курир 06.10.2025
Зорица Ерић, некадашња победница музичког такмичења " Никад није касно", никако не може да се прави глува и слепа на непримерне и дрске госте на слављима где је ангажована да направи атмосферу. Наиме, певачица је певала на… »
Певачица је синоћ доживела пакао на приватном весељу, деда слављенице је...: "Спремна сам на све, дођи..."
Телеграф 06.10.2025
Зорица Ерић, некадашња победница музичког такмичења "Никад није касно" прошла је кроз прави пакао на приватном слављу на којем је певала синоћ, 5. октобра. Наиме, певачица се током наступа оглашавала и открила да је имала… »
Вести дана »
Хладан туш за Бајерн у последњој секунди: Рајт спасао Дубаи већ виђеног пораза
Курир пре 32 минутајош 37 повезаних
Пулмолошкиња упозорава: Свака десета смрт новорођенчади узрокована је аерозагађењем
Нови магазин пре 5 сатијош 1 повезана
Десетине хиљада на протестима широм Италије током генералног штрајка
Бета пре 5 сатијош 14 повезаних
Цене горива у Србији остају непромењене до 19. децембра уз пад цена нафте на глобалном тржишту
Наслови.аи пре 28 минутајош 25 повезаних