Povezane vesti
Nova ekonomija: Koliko se u Srbiji čeka na operaciju kuka i kolena?
Vreme 06.10.2025
Državna revizorska institucija otkrila je brojne nepravilnosti oko lista čekanja za operaciju kuka i kolena u pojedinim zdravstvenih ustanova. Iako je Pravilnikom o listama čekanja određeno da na operaciju kuka i kolena može da se čeka najviše godinu… »
Pacijenti u Srbiji čekaju i do 16 godina na operaciju kuka i kolena, ne poštuje se redosled na listi čekanja: Šta su otkrili…
Jugmedia 06.10.2025
Iako je Pravilnikom o listama čekanja određeno da na operaciju kuka i kolena može da se čeka najviše godinu dana, neki pacijenti će na ovu intervenciju čekati i 16 godina, utvrdila je Državna revizorska institucija (DRI). Još jedan problem je činjenica… »
Pacijenti u Srbiji čekaju i do 16 godina na operaciju kuka i kolena, ne poštuje se redosled na listi čekanja: Šta su otkrili…
Nova ekonomija 06.10.2025
Iako je Pravilnikom o listama čekanja određeno da na operaciju kuka i kolena može da se čeka najviše godinu dana, neki pacijenti će na ovu intervenciju čekati i 16 godina, utvrdila je Državna revizorska institucija (DRI). Još jedan problem je činjenica… »
Vesti dana »
(Foto) Ovo je dokument u kom se prvi put spominje "zvučni top": Zapisnik sa sastanka studenata u blokadi i rekonstrukcija događaja sa protesta 15. marta objavljeni na RTS
Blic pre 1 satjoš 38 povezanih
"Moćniji sam od Hitlera, Napoleona i Atile" Tramp opet šokira: "Bez mene Izrael ne bi postojao, bolji sam i od Aleksandra Velikog - on nije mogao da putuje"
Blic pre 1 satjoš 29 povezanih
Dizel i benzin još jeftiniji nego prošle nedelje! Ovo su nove cene goriva
Blic pre 1 satjoš 44 povezane
UŽIVO: Maroko i Škotska na korak do istorije, imamo i sastave
Sport klub pre 16 minutajoš 66 povezanih