Povezane vesti
Ni Ekološki ustanak neće učestvovati u radu Skupštine
Novi magazin 06.10.2025
Ekološki ustanak je u saopštenju naveo da "nije učestvovao u radu prolećnog zasedanja i neće učestvovati na sednici koja je zakazana za sutra". "Sutrašnju sednicu iskoristićemo da odlazećem predsedniku Aleksandru Vučiću uputimo jasnu poruku da raspiše… »
Ekološki ustanak bojkotuje sednicu Narodne skupštine: Traže od Vučića da raspiše izbore
Nova 06.10.2025
Pokret Ekološki ustanak saopštio je da neće učestvovati u radu sutrašnje sednice Narodne skupštine, kao što nije ni u prolećnom zasedanju, poručivši da parlament više liči na “epizodu kriminalnog serijala“ nego na instituciju koja predstavlja građane… »
Ni Ekološki ustanak neće učestvovati u radu Skupštine
N1 Info 06.10.2025
Ekološki ustanak je u saopštenju naveo da "nije učestvovao u radu prolećnog zasedanja i neće učestvovati na sednici koja je zakazana za sutra". "Sutrašnju sednicu iskoristićemo da odlazećem predsedniku Aleksandru Vučiću uputimo jasnu poruku da raspiše… »
Vesti dana »
"Sin mi je rođen bez sluha, pitala sam se zašto meni..." Anica o sinu, životu u Americi i povratku u Srbiju
Telegraf pre 59 minutajoš 22 povezane
Razorni zemljotresi u Venecueli: 589 mrtvih, snimci katastrofe iz vazduha
BBC News pre 3 satajoš 24 povezane
Vojni analitičar Aleksandar Radić napustio Srbiju nakon emitovanja snimaka praćenja na kojima je njegova maloletna ćerka
Slobodna Evropa pre 9 satijoš 18 povezanih