Povezane vesti
Uspela poslednja provera odbojkašica pred početak prvenstva
Plus online 06.10.2025
Odbojkašice ŽOK Pirota u subotu uspešno su završile pripreme za novu sezonu pobedom nad ekipom OK Millenium na domaćem terenu. U prijateljskom susretu koji je poslužio kao generalna proba pred početak prvenstva, Pirot je slavio ubedljivo – 4:1 u… »
Odbojkašice ŽOK Pirot slavile nad OK Millenium u poslednjem pripremnom meču pred start prvenstva
Pirotske vesti 06.10.2025
Odbojkašice ŽOK Pirot su u subotu 4. oktobra, uspešno završile pripreme za novu sezonu pobedom nad ekipom OK Millenium na domaćem terenu. U prijateljskom susretu koji je poslužio kao generalna proba pred početak prvenstva, Pirot je slavio ubedljivo – 4:1… »
Vesti dana »
"Video sam šta su napisali o meni!" Potcenili lidera Partizana, usledio brutalan odgovor: "To me motiviše, pustiću da moja igra priča!"
Kurir pre 2 minutajoš 19 povezanih
DANAS RAZVEDRAVANJE, A OD PONEDELJKA JOŠ TOPLIJE: Evo kakvo vreme čeka Sremsku Mitrovicu narednih dana
Ozon pre 16 minutajoš 9 povezanih
WSJ: Tramp odbio iranski predlog o sedmodnevnom prekidu vatre, planira bombardovanje
Telegraf pre 1 satjoš 9 povezanih
Ruski udar na Zaporožje, ima mrtvih; Kremlj: Pomno pratimo koje zemlje daju oružje Ukrajini
RTS pre 7 minutajoš 1 povezana