Povezane vesti

Heroj Čukaričkog: "Platiću Jovančiću piće zbog asistencije"

Heroj Čukaričkog: "Platiću Jovančiću piće zbog asistencije"

B92 06.10.2025
Čukarički je neporažen u poslednje tri utakmice, a dva puta uzastopno ove sezone slavio je na domaćem terenu, posle TSC-a uspeo je to da ponovi i u duelu 11. kola protiv Javora (1:0). Apsolutni junak pobede Brđana bio je golman Lazar Kaličanin, koji je u… »
Umesto kazne, nagrada?! Kaličanin plaća piće saigraču koji je skrivio penal!

Umesto kazne, nagrada?! Kaličanin plaća piće saigraču koji je skrivio penal!

Hot sport 06.10.2025
Zanimljiva odluka golmana Čukaričkog. Čukarički nastavlja da gradi formu — tim sa Banovog brda upisao je treću uzastopnu utakmicu bez poraza, a drugu pobedu kod kuće u nizu. Posle trijumfa nad TSC-om, Brđani su slavili i protiv Javora (1:0) u 11. kolu… »
Fudbal: Spartak poklekao u sudijskoj nadoknadi vremena

Fudbal: Spartak poklekao u sudijskoj nadoknadi vremena

Subotica.com 06.10.2025
Na stadionu Lagator u Loznici, gde su snage odmerili IMT i Spartak u okviru 11. kola Superlige Srbije „traktoristi“ su pobedili sa 1:0. Posle velike borbe i izjednačene igre gde je viđeno nekoliko dobrih prilika na obe strane i sigurne odbrane Dulića i… »
Kaličanin: Platiću piće Jovančiću, bez njega ne bi bilo odbrane

Kaličanin: Platiću piće Jovančiću, bez njega ne bi bilo odbrane

Sport klub 06.10.2025
Čukarički je neporažen u poslednje tri utakmice, a dva puta uzastopno ove sezone slavio je na domaćem terenu, posle TSC-a uspeo je to da ponovi i u duelu 11. kola protiv Javora (1:0). Apsolutni junak pobede Brđana bio je golman Lazar Kaličanin, koji je u… »
"Ja sam taj koji će jovančiću da plati piće" Junak Čukaričkog se oglasio posle pobede nad Javorom i izjavom nasmejao sve: "Da…

"Ja sam taj koji će jovančiću da plati piće" Junak Čukaričkog se oglasio posle pobede nad Javorom i izjavom nasmejao sve: "Da…

Kurir 06.10.2025
Apsolutni junak pobede Brđana bio je golman Lazar Kaličanin, koji je u 84. minutu odbranio jedanaesterac, ukrotio je udarac sa bele tačke Amadu Saba. Imali su Ivanjičani najbolju moguću priliku da se sa Banovog brda vrate bogatiji za bod, ali ih je u… »
Hit izjava golmana Čukaričkog: "Vodim Jovančića na piće, jer je skrivio penal koji sam ja odbranio"

Hit izjava golmana Čukaričkog: "Vodim Jovančića na piće, jer je skrivio penal koji sam ja odbranio"

Telegraf 06.10.2025
Fudbaleri Čukaričkog ostvarili su drugu uzastopnu pobedu na svom stadionu u Superligi Srbije, pošto su u 11. kolu savladali Javor sa minimalnih 1:0. Junak trijumfa Brđana bio je mladi golman Lazar Kaličanin, koji je u 84. minutu odbranio penal Amaduu… »
(VIDEO) Kad golmani postanu junaci svojih timova

(VIDEO) Kad golmani postanu junaci svojih timova

Sport klub 06.10.2025
Imali su Javor i Mladost odlične prilike da se sa gostovanja na Banovom brdu, odnosno Novom Pazaru vrate neporaženi. Ali, junaci svojih timova bili su golmani Lazar Kaličanin i Miloje Preković. Obojica su u završnici mečeva uspeli da odbrane penale i da… »

Vesti dana »