Povezane vesti
Heroj Čukaričkog: "Platiću Jovančiću piće zbog asistencije"
B92 pre 4 sati
Čukarički je neporažen u poslednje tri utakmice, a dva puta uzastopno ove sezone slavio je na domaćem terenu, posle TSC-a uspeo je to da ponovi i u duelu 11. kola protiv Javora (1:0). Apsolutni junak pobede Brđana bio je golman Lazar Kaličanin, koji je u… »
Umesto kazne, nagrada?! Kaličanin plaća piće saigraču koji je skrivio penal!
Hot sport pre 6 sati
Zanimljiva odluka golmana Čukaričkog. Čukarički nastavlja da gradi formu — tim sa Banovog brda upisao je treću uzastopnu utakmicu bez poraza, a drugu pobedu kod kuće u nizu. Posle trijumfa nad TSC-om, Brđani su slavili i protiv Javora (1:0) u 11. kolu… »
Fudbal: Spartak poklekao u sudijskoj nadoknadi vremena
Subotica.com pre 11 sati
Na stadionu Lagator u Loznici, gde su snage odmerili IMT i Spartak u okviru 11. kola Superlige Srbije „traktoristi“ su pobedili sa 1:0. Posle velike borbe i izjednačene igre gde je viđeno nekoliko dobrih prilika na obe strane i sigurne odbrane Dulića i… »
Kaličanin: Platiću piće Jovančiću, bez njega ne bi bilo odbrane
Sport klub pre 11 sati
Čukarički je neporažen u poslednje tri utakmice, a dva puta uzastopno ove sezone slavio je na domaćem terenu, posle TSC-a uspeo je to da ponovi i u duelu 11. kola protiv Javora (1:0). Apsolutni junak pobede Brđana bio je golman Lazar Kaličanin, koji je u… »
"Ja sam taj koji će jovančiću da plati piće" Junak Čukaričkog se oglasio posle pobede nad Javorom i izjavom nasmejao sve: "Da…
Kurir pre 11 sati
Apsolutni junak pobede Brđana bio je golman Lazar Kaličanin, koji je u 84. minutu odbranio jedanaesterac, ukrotio je udarac sa bele tačke Amadu Saba. Imali su Ivanjičani najbolju moguću priliku da se sa Banovog brda vrate bogatiji za bod, ali ih je u… »
Hit izjava golmana Čukaričkog: "Vodim Jovančića na piće, jer je skrivio penal koji sam ja odbranio"
Telegraf pre 12 sati
Fudbaleri Čukaričkog ostvarili su drugu uzastopnu pobedu na svom stadionu u Superligi Srbije, pošto su u 11. kolu savladali Javor sa minimalnih 1:0. Junak trijumfa Brđana bio je mladi golman Lazar Kaličanin, koji je u 84. minutu odbranio penal Amaduu… »
(VIDEO) Kad golmani postanu junaci svojih timova
Sport klub pre 16 sati
Imali su Javor i Mladost odlične prilike da se sa gostovanja na Banovom brdu, odnosno Novom Pazaru vrate neporaženi. Ali, junaci svojih timova bili su golmani Lazar Kaličanin i Miloje Preković. Obojica su u završnici mečeva uspeli da odbrane penale i da… »
Vesti dana »

Novaković (NPS): U Skupštini o legalizaciji, a ispred zgrade novi šatori – to je neverovatno
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

Haos na 18.: Rođendanu vikinog sina zbog cece Folk divu opkolili sa svih strana - sto telefona je snima, atmosfera uzavrela, a evo šta peva slavljeniku (video)
Blic pre 2 satajoš 4 povezane

Makron zatražio od premijera u ostavci da još jednom pokuša da formira vladajuću većinu u parlamentu
Danas pre 4 satijoš 1 povezana