Повезане вести

Херој Чукаричког: "Платићу Јованчићу пиће због асистенције"

Херој Чукаричког: "Платићу Јованчићу пиће због асистенције"

Б92 06.10.2025
Чукарички је непоражен у последње три утакмице, а два пута узастопно ове сезоне славио је на домаћем терену, после ТСЦ-а успео је то да понови и у дуелу 11. кола против Јавора (1:0). Апсолутни јунак победе Брђана био је голман… »
Уместо казне, награда?! Каличанин плаћа пиће саиграчу који је скривио пенал!

Уместо казне, награда?! Каличанин плаћа пиће саиграчу који је скривио пенал!

Хот спорт 06.10.2025
Занимљива одлука голмана Чукаричког. Чукарички наставља да гради форму — тим са Бановог брда уписао је трећу узастопну утакмицу без пораза, а другу победу код куће у низу. После тријумфа над ТСЦ-ом, Брђани су славили и против… »
Фудбал: Спартак поклекао у судијској надокнади времена

Фудбал: Спартак поклекао у судијској надокнади времена

Суботица.цом 06.10.2025
На стадиону Лагатор у Лозници, где су снаге одмерили ИМТ и Спартак у оквиру 11. кола Суперлиге Србије „трактористи“ су победили са 1:0. После велике борбе и изједначене игре где је виђено неколико добрих прилика на обе стране и… »
"Ја сам тај који ће јованчићу да плати пиће" Јунак Чукаричког се огласио после победе над Јавором и изјавом насмејао све: "Да…

"Ја сам тај који ће јованчићу да плати пиће" Јунак Чукаричког се огласио после победе над Јавором и изјавом насмејао све: "Да…

Курир 06.10.2025
Апсолутни јунак победе Брђана био је голман Лазар Каличанин, који је у 84. минуту одбранио једанаестерац, укротио је ударац са беле тачке Амаду Саба. Имали су Ивањичани најбољу могућу прилику да се са Бановог брда врате… »
Каличанин: Платићу пиће Јованчићу, без њега не би било одбране

Каличанин: Платићу пиће Јованчићу, без њега не би било одбране

Спорт клуб 06.10.2025
Чукарички је непоражен у последње три утакмице, а два пута узастопно ове сезоне славио је на домаћем терену, после ТСЦ-а успео је то да понови и у дуелу 11. кола против Јавора (1:0). Апсолутни јунак победе Брђана био је голман… »
Хит изјава голмана Чукаричког: "Водим Јованчића на пиће, јер је скривио пенал који сам ја одбранио"

Хит изјава голмана Чукаричког: "Водим Јованчића на пиће, јер је скривио пенал који сам ја одбранио"

Телеграф 06.10.2025
Фудбалери Чукаричког остварили су другу узастопну победу на свом стадиону у Суперлиги Србије, пошто су у 11. колу савладали Јавор са минималних 1:0. Јунак тријумфа Брђана био је млади голман Лазар Каличанин, који је у 84. минуту… »
(ВИДЕО) Кад голмани постану јунаци својих тимова

(ВИДЕО) Кад голмани постану јунаци својих тимова

Спорт клуб 06.10.2025
Имали су Јавор и Младост одличне прилике да се са гостовања на Бановом брду, односно Новом Пазару врате непоражени. Али, јунаци својих тимова били су голмани Лазар Каличанин и Милоје Прековић. Обојица су у завршници мечева… »

Вести дана »