Повезане вести
Херој Чукаричког: "Платићу Јованчићу пиће због асистенције"
Б92 06.10.2025
Чукарички је непоражен у последње три утакмице, а два пута узастопно ове сезоне славио је на домаћем терену, после ТСЦ-а успео је то да понови и у дуелу 11. кола против Јавора (1:0). Апсолутни јунак победе Брђана био је голман… »
Уместо казне, награда?! Каличанин плаћа пиће саиграчу који је скривио пенал!
Хот спорт 06.10.2025
Занимљива одлука голмана Чукаричког. Чукарички наставља да гради форму — тим са Бановог брда уписао је трећу узастопну утакмицу без пораза, а другу победу код куће у низу. После тријумфа над ТСЦ-ом, Брђани су славили и против… »
Фудбал: Спартак поклекао у судијској надокнади времена
Суботица.цом 06.10.2025
На стадиону Лагатор у Лозници, где су снаге одмерили ИМТ и Спартак у оквиру 11. кола Суперлиге Србије „трактористи“ су победили са 1:0. После велике борбе и изједначене игре где је виђено неколико добрих прилика на обе стране и… »
"Ја сам тај који ће јованчићу да плати пиће" Јунак Чукаричког се огласио после победе над Јавором и изјавом насмејао све: "Да…
Курир 06.10.2025
Апсолутни јунак победе Брђана био је голман Лазар Каличанин, који је у 84. минуту одбранио једанаестерац, укротио је ударац са беле тачке Амаду Саба. Имали су Ивањичани најбољу могућу прилику да се са Бановог брда врате… »
Каличанин: Платићу пиће Јованчићу, без њега не би било одбране
Спорт клуб 06.10.2025
Чукарички је непоражен у последње три утакмице, а два пута узастопно ове сезоне славио је на домаћем терену, после ТСЦ-а успео је то да понови и у дуелу 11. кола против Јавора (1:0). Апсолутни јунак победе Брђана био је голман… »
Хит изјава голмана Чукаричког: "Водим Јованчића на пиће, јер је скривио пенал који сам ја одбранио"
Телеграф 06.10.2025
Фудбалери Чукаричког остварили су другу узастопну победу на свом стадиону у Суперлиги Србије, пошто су у 11. колу савладали Јавор са минималних 1:0. Јунак тријумфа Брђана био је млади голман Лазар Каличанин, који је у 84. минуту… »
(ВИДЕО) Кад голмани постану јунаци својих тимова
Спорт клуб 06.10.2025
Имали су Јавор и Младост одличне прилике да се са гостовања на Бановом брду, односно Новом Пазару врате непоражени. Али, јунаци својих тимова били су голмани Лазар Каличанин и Милоје Прековић. Обојица су у завршници мечева… »
Вести дана »
Гозба у Белој кући! Ево како је домаћин Трамп дочекао Орбана: Ови специјалитети су се нашли на трпези
Курир пре 30 минутајош 36 повезаних
Пуповац: Зашто се након 35 година поново ратује против српске мањине?
СЕЕбиз пре 1 сатјош 33 повезане
Чубрило је управо избацио нову прогнозу и од овог датума најављује отопљење које ће потрајати
Нова пре 55 минутајош 21 повезана