Povezane vesti
Predrag Mijatović iskren: Želim Partizan u Ligi šampiona
Euronews 06.10.2025
U vremenu kada fudbal sve više postaje posao, a emocije gube bitku sa interesima, retki su ljudi koji se vraćaju iz uverenja, iz osećaja dužnosti i pripadnosti. Jedan od njih je Predrag Mijatović, koji je odlučio da se uključi u oporavak kluba u kojem je… »
Mijatović: „Smiriti se neću dok Partizan ne bude igrao u Ligi šampiona“
Danas 06.10.2025
FK Partizan igra daleko bolje ove sezone nego prethodnih, a zaslugu za to ima i dolazak novog rukodstva sa Predragom Mijatovićem koji je potpredsednik kluba. Legendarni fudbaler crno-belih govorio je situaciji u kojoj se klub nalazi. – Bila je to moja… »
Neću se smiriti dok Partizan ne bude igrao LŠ: Mijatović o ciljevima u Humskoj
Dnevnik 06.10.2025
Potpredsednik Fudbalskog kluba Partizan Predrag Mijatović govorio je o ciljevima ekipe iz Humske. Najpre je objasnio zašto je baš u ovom trenutku odlučio da se vrati među crno-bele. – Bila je to moja obaveza, Partizan je meni dao konotaciju, napravio je… »
Mijatović: "Neću se smiriti dok Partizan ne bude igrao Ligu šampiona"
B92 06.10.2025
Predrag Mijatović, potpredsednik Partizana, osvrnuo se na situaciju u kojoj se nalaze crno-beli, a koja nije nimalo laka. Skoro svaki dan su na meniju nove tužbe sa kojima se suočava novo rukovodstvo, a otežava situaciju što se približava UEFA… »
"Neću se smiriti dok Partizan ne bude igrao Ligu šampiona"
Telegraf 06.10.2025
Potpredsednik fudbalskog kluba Partizan - Predrag Mijatović, gostovao je u emisiji "Agape" kod Aleksandra Gajšeka gde je pričao o brojnim temama, a jedna rečenica dala je nadu navijačima kluba iz Humske. Naime, govorio je o dolasku u Partizan, zašto je… »
Mijatović: Neću se smiriti dok Partizan ne bude igrao LŠ
Sport klub 06.10.2025
Predrag Mijatović jasno je predočio šta mu je cilj u Partizanu u budućnosti. Potpredsednik crno-belih govorio je situaciji u kojoj se klub nalazi, ali i o razlozima zbog kojih je odlučio da se baš u ovom trenutku vrati u Partizan. Nekadašnji centarfor… »
Mijatovićeva ispovest: "Neću se smiriti dok Partizan ne zaigra Ligu šampiona"
Sportske.net 06.10.2025
Potpredsednik Partizana Predrag Mijatović poručio je da ne neće odustati od svojih stremljenja sve dok voljeni klub ne uvede u Ligu šampiona, takmičenje u kojem je vicešampion Srbije poslednji put učestvovao još u sezoni 2010/11 u vreme dominacije… »
Vesti dana »
„Šta nije u redu svete, kad glađu štrajkuju mama, tata i dete“: U Novom Sadu završen skup podrške Jaćimovićima i Dijani Hrka (FOTO)
Danas pre 1 minutjoš 108 povezanih
Filip Kostić nikad otvoreniji: „Za mene je dres reprezentacije uvek bio nešto posebno!“
Hot sport pre 2 satajoš 37 povezanih
Čubrilo najavljuje preokret Posle magle i otopljenja stiže serija hladnih frontova i prvi sneg
Dnevnik pre 6 minutajoš 28 povezanih
19.300 prekršaja tokom akcije pojačane kontrole saobraćaja, najviše kazni zbog prekoračenja brzine
Jugmedia pre 3 satajoš 21 povezana