Povezane vesti
Predrag Mijatović iskren: Želim Partizan u Ligi šampiona
Euronews pre 6 sati
U vremenu kada fudbal sve više postaje posao, a emocije gube bitku sa interesima, retki su ljudi koji se vraćaju iz uverenja, iz osećaja dužnosti i pripadnosti. Jedan od njih je Predrag Mijatović, koji je odlučio da se uključi u oporavak kluba u kojem je… »
Mijatović: „Smiriti se neću dok Partizan ne bude igrao u Ligi šampiona“
Danas pre 8 sati
FK Partizan igra daleko bolje ove sezone nego prethodnih, a zaslugu za to ima i dolazak novog rukodstva sa Predragom Mijatovićem koji je potpredsednik kluba. Legendarni fudbaler crno-belih govorio je situaciji u kojoj se klub nalazi. – Bila je to moja… »
Neću se smiriti dok Partizan ne bude igrao LŠ: Mijatović o ciljevima u Humskoj
Dnevnik pre 10 sati
Potpredsednik Fudbalskog kluba Partizan Predrag Mijatović govorio je o ciljevima ekipe iz Humske. Najpre je objasnio zašto je baš u ovom trenutku odlučio da se vrati među crno-bele. – Bila je to moja obaveza, Partizan je meni dao konotaciju, napravio je… »
Mijatović: "Neću se smiriti dok Partizan ne bude igrao Ligu šampiona"
B92 pre 11 sati
Predrag Mijatović, potpredsednik Partizana, osvrnuo se na situaciju u kojoj se nalaze crno-beli, a koja nije nimalo laka. Skoro svaki dan su na meniju nove tužbe sa kojima se suočava novo rukovodstvo, a otežava situaciju što se približava UEFA… »
"Neću se smiriti dok Partizan ne bude igrao Ligu šampiona"
Telegraf pre 10 sati
Potpredsednik fudbalskog kluba Partizan - Predrag Mijatović, gostovao je u emisiji "Agape" kod Aleksandra Gajšeka gde je pričao o brojnim temama, a jedna rečenica dala je nadu navijačima kluba iz Humske. Naime, govorio je o dolasku u Partizan, zašto je… »
Mijatović: Neću se smiriti dok Partizan ne bude igrao LŠ
Sport klub pre 11 sati
Predrag Mijatović jasno je predočio šta mu je cilj u Partizanu u budućnosti. Potpredsednik crno-belih govorio je situaciji u kojoj se klub nalazi, ali i o razlozima zbog kojih je odlučio da se baš u ovom trenutku vrati u Partizan. Nekadašnji centarfor… »
Mijatovićeva ispovest: "Neću se smiriti dok Partizan ne zaigra Ligu šampiona"
Sportske.net pre 16 sati
Potpredsednik Partizana Predrag Mijatović poručio je da ne neće odustati od svojih stremljenja sve dok voljeni klub ne uvede u Ligu šampiona, takmičenje u kojem je vicešampion Srbije poslednji put učestvovao još u sezoni 2010/11 u vreme dominacije… »
Vesti dana »

Snežni pokrivač pokrio ovaj deo zemlje Veju krupne pahulje, oglasio se RHMZ
Alo pre 58 minutajoš 3 povezane

Novaković (NPS): U Skupštini o legalizaciji, a ispred zgrade novi šatori – to je neverovatno
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

Haos na 18.: Rođendanu vikinog sina zbog cece Folk divu opkolili sa svih strana - sto telefona je snima, atmosfera uzavrela, a evo šta peva slavljeniku (video)
Blic pre 2 satajoš 4 povezane

(Video) Sam i očajan! Pogledajte šta je Makron uradio posle podnošenja ostavke premijera Lekronija
Blic pre 5 satijoš 1 povezana