Povezane vesti
"Što je stariji sve je privlačniji" Sanja Vučić šokirala izjavom o Aci Pejoviću, pa progovorila o promeni u Zvezdama Granda…
Kurir 06.10.2025
Sanja Vučić pojavila se na snimanju " Zvezde Granda" gde će ovoga puta menjati Anu Bekutu. Pevačica se pohvalila svojim kandidatima čim je stigla ispred studija. - Menjam Anu Bekutu danas. Ja se trudim da budem korektna pravična i da profesionano dam… »
"Kako stari sve je boljI": Sanja Vučić otkrila koje najveći frajer na estradi, osvrnula se i na "Zvezde Granda"
Mondo 06.10.2025
Pevačica Sanja Vučić pojavila se na snimanju "Zvezga Grada", gde će ponovo menjati Anu Bekutu. Ona je navela na koji način ocenjuje kandidate. Pogledajte fotografije Sanje Vučić: "Menjam Anu Bekutu danas. Ja se trudim da budem korektna pravična i da… »
"Što je stariji sve je privlačniji": Sanja Vučić o Aci Pejoviću, otkrila veliku promenu u "Zvezdama Granda": "Oni mene biraju"…
Blic 06.10.2025
Sanja Vučić na snimanju "Zvezda Granda" ponovo menja koleginicu Anu Bekutu. Naime, ovo nije prvi put da Sanja Vučić menja Anu Bekutu u " Zvezdama Granda", a sada je otkrila da je prethodnih godina dolazila samo kao zamena, a sada čak ima i svoje… »
Sanja Vučić u uskom korsetu istakla sve na snimanju zg: Otkrila šta radi za Grand, odbila da komentariše dečka
Telegraf 06.10.2025
Danas, 6. oktobra se nastavlja snimanje Zvezda Granda na kojem se neće pojaviti Viki Miljković i to zbog slavlja koje ima danas - punolestvo sina Andreja. Na Košutnjak, u Grandov studio su polako počeli da pristižu pevači, a prva je stigla Sanja Vučić… »
Vesti dana »
Ko bi mogao da kupi NIS: Najzvučniji kandidat British petroleum, najčešće pominjan mol, a ni Arapi nisu isključeni
Blic pre 41 minutajoš 48 povezanih
Guvernerku ne brine najava Deleza o zatvaranju: "Izbegli da plate državi 120-130 miliona evra"
B92 pre 2 satajoš 71 povezana
(BLOG) Posle prekida štrajka glađu: Dijana Hrka i Milomir Jaćimović i dalje u šatorima
N1 Info pre 0 minutajoš 22 povezane
Nemilosrdni ruski napad na zapad Ukrajine: Najmanje 25 mrtvih, desetine ranjenih
BBC News pre 3 satajoš 28 povezanih
AMSS: Svi prilazi planinama u Srbiji su prohodni, neophodna zimska oprema
RTV pre 41 minutajoš 66 povezanih