Povezane vesti

"Što je stariji sve je privlačniji" Sanja Vučić šokirala izjavom o Aci Pejoviću, pa progovorila o promeni u Zvezdama Granda…

"Što je stariji sve je privlačniji" Sanja Vučić šokirala izjavom o Aci Pejoviću, pa progovorila o promeni u Zvezdama Granda…

Kurir pre 10 sati
Sanja Vučić pojavila se na snimanju " Zvezde Granda" gde će ovoga puta menjati Anu Bekutu. Pevačica se pohvalila svojim kandidatima čim je stigla ispred studija. - Menjam Anu Bekutu danas. Ja se trudim da budem korektna pravična i da profesionano dam… »
"Kako stari sve je boljI": Sanja Vučić otkrila koje najveći frajer na estradi, osvrnula se i na "Zvezde Granda"

"Kako stari sve je boljI": Sanja Vučić otkrila koje najveći frajer na estradi, osvrnula se i na "Zvezde Granda"

Mondo pre 10 sati
Pevačica Sanja Vučić pojavila se na snimanju "Zvezga Grada", gde će ponovo menjati Anu Bekutu. Ona je navela na koji način ocenjuje kandidate. Pogledajte fotografije Sanje Vučić: "Menjam Anu Bekutu danas. Ja se trudim da budem korektna pravična i da… »
"Što je stariji sve je privlačniji": Sanja Vučić o Aci Pejoviću, otkrila veliku promenu u "Zvezdama Granda": "Oni mene biraju"…

"Što je stariji sve je privlačniji": Sanja Vučić o Aci Pejoviću, otkrila veliku promenu u "Zvezdama Granda": "Oni mene biraju"…

Blic pre 11 sati
Sanja Vučić na snimanju "Zvezda Granda" ponovo menja koleginicu Anu Bekutu. Naime, ovo nije prvi put da Sanja Vučić menja Anu Bekutu u " Zvezdama Granda", a sada je otkrila da je prethodnih godina dolazila samo kao zamena, a sada čak ima i svoje… »
Sanja Vučić u uskom korsetu istakla sve na snimanju zg: Otkrila šta radi za Grand, odbila da komentariše dečka

Sanja Vučić u uskom korsetu istakla sve na snimanju zg: Otkrila šta radi za Grand, odbila da komentariše dečka

Telegraf pre 11 sati
Danas, 6. oktobra se nastavlja snimanje Zvezda Granda na kojem se neće pojaviti Viki Miljković i to zbog slavlja koje ima danas - punolestvo sina Andreja. Na Košutnjak, u Grandov studio su polako počeli da pristižu pevači, a prva je stigla Sanja Vučić… »

Vesti dana »