Povezane vesti

Počela grejna sezona u Novom Pazaru

B92 pre 9 sati
Grejna sezona u Novom Pazaru zvanično je počela jutros, nakon par dana funkcionalnih proba sistema, rekao je danas direktor Gradske toplane Vladan Puzović. On ja za radio Sto plus izjavio da je zbog niskih temperatura grejna sezona počela desetak dana… »
Počelo grijanje u Novom Pazaru

Počelo grijanje u Novom Pazaru

RTV Novi Pazar pre 10 sati
U Novom Pazaru počela je sezona grijanja, desetak dana ranije zbog niskih temperatura. Obavljena je prethodno proba sistema a energenata ima dovoljno do kraja sezone. Režim isporuke bit će korigovan u skladu s dnevnim temperaturama. Da podsjetimo, cijena… »
Počela grijna sezona u Novom Pazaru

Počela grijna sezona u Novom Pazaru

Sandžak press pre 11 sati
Grejna sezona u Novom Pazaru zvanično je počela jutros, nakon par dana funkcionalnih proba sistema, rekao je danas direktor Gradske toplane Vladan Puzović. On ja za radio Sto plus izjavio da je zbog niskih temperatura grejna sezona počela desetak dana… »

Radio sto plus pre 13 sati
On ja za radio Sto plus izjavio da je zbog niskih temperatura grejna sezona počela desetak dana ranije, te da je obezbeđeno dovoljno energenata za celu predstojeću sezonu. „Grejanje je počelo i pre početka grejne sezone i sistem se više neće gasiti… »

Vesti dana »