Povezane vesti
Počela grejna sezona u Novom Pazaru
B92 06.10.2025
Grejna sezona u Novom Pazaru zvanično je počela jutros, nakon par dana funkcionalnih proba sistema, rekao je danas direktor Gradske toplane Vladan Puzović. On ja za radio Sto plus izjavio da je zbog niskih temperatura grejna sezona počela desetak dana… »
Počelo grijanje u Novom Pazaru
RTV Novi Pazar 06.10.2025
U Novom Pazaru počela je sezona grijanja, desetak dana ranije zbog niskih temperatura. Obavljena je prethodno proba sistema a energenata ima dovoljno do kraja sezone. Režim isporuke bit će korigovan u skladu s dnevnim temperaturama. Da podsjetimo, cijena… »
Počela grijna sezona u Novom Pazaru
Sandžak press 06.10.2025
Grejna sezona u Novom Pazaru zvanično je počela jutros, nakon par dana funkcionalnih proba sistema, rekao je danas direktor Gradske toplane Vladan Puzović. On ja za radio Sto plus izjavio da je zbog niskih temperatura grejna sezona počela desetak dana… »
Počela grejna sezona u Novom Pazaru
Radio sto plus 06.10.2025
On ja za radio Sto plus izjavio da je zbog niskih temperatura grejna sezona počela desetak dana ranije, te da je obezbeđeno dovoljno energenata za celu predstojeću sezonu. „Grejanje je počelo i pre početka grejne sezone i sistem se više neće gasiti… »
Vesti dana »
Jokić mirno gledao završnicu sa klupe pa ušao da dokrajči Sakramento (video)
Sportski žurnal pre 3 minutajoš 32 povezane
I učenici dve niške gimnazije bojkotuju nastavu u znak podrške Dijani Hrki
Danas pre 1 satjoš 10 povezanih
Posle maglovitog jutra, tokom dana sunčano i lepo, temperatura do 18 stepeni
Glas Zapadne Srbije pre 1 satjoš 12 povezanih
Poginulo svih 20 vojnika i članova posade turskog vojnog teretnog aviona koji se srušio u Gruziji
Beta pre 1 satjoš 11 povezanih
Neverica u areni: Zvezdin dres na meču Partizana, Nedovićev potez zapalio mreže! (video)
Hot sport pre 38 minutajoš 15 povezanih