Povezane vesti
„Prsten sam ostavila u zamrzivaču i pobegla“: Zorannah otkrila kako je raskinula veridbu sa fudbalerom nakon samo pet dana
Nova pre 7 sati
Influenserka i jutjuberka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, podelila je sa svojim pratiocima intimne detalje izsvoje ljubavne prošlosti. Zorannah je otkrila da je svojevremeno bila verena za izvesnog fudbalera, ali je veridba trajala svega pet… »
"Ostavila sam prsten u zamrzivač": Zorannah bila verena za fudbalera, pobegla od njega jer je bio bolesno ljubomoran
Mondo pre 8 sati
Popularna influenserka Zorana Jovanović već nekoliko godina srećno je zaljubljena u golmana Ilroja Ruma. Njih dvoje su se i verili pre par meseci, a Zorana je sada otkrila da joj to nije prva prosidba. Naime, Zorannah je pre 14 godina bila verena za… »
"Prsten sam ostavila u zamrzivač i pobegla" Zorannah bila verena za fudbalera, a ostavila ga preko noći: Tražio mi je…
Kurir pre 9 sati
Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, pre 14 godina bila je verena za fudbalera, ali njegov identitet nije želela da otkriva javnosti. Zorana je, naime, u jednom videu ispričala je kako je od udaje pobegla glavom bez obzira. - Imala sam 20 godina… »
"Prsten sam ostavila u zamrzivač i pobegla": Zorana Jovanović je bila verena za fudbalera, pa ga preko noći ostavila: "Bio je…
Blic pre 10 sati
Influenserka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, pre 14 godina bila je verena za fudbalera, ali njegov identitet nije želela da otkriva javnosti. Zorana je, naime, u jednom videu ispričala je kako je od udaje pobegla glavom bez obzira. - Imala sam… »
"Bio je bolesno ljubomoran" Zorannah ostavila prsten, pa pobegla od verenika!
Alo pre 14 sati
Ovo su svi detalji. Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, pre 14 godina bila je verena za fudbalera čiji identitet nije htela da otkriva. U jednom videu je ispričala je kako je od udaje pobegla glavom bez obzira, a tokom priče je izmenila sve detalje… »
Vesti dana »

Novaković (NPS): U Skupštini o legalizaciji, a ispred zgrade novi šatori – to je neverovatno
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

Haos na 18.: Rođendanu vikinog sina zbog cece Folk divu opkolili sa svih strana - sto telefona je snima, atmosfera uzavrela, a evo šta peva slavljeniku (video)
Blic pre 2 satajoš 4 povezane

(Video) Sam i očajan! Pogledajte šta je Makron uradio posle podnošenja ostavke premijera Lekronija
Blic pre 5 satijoš 1 povezana