Povezane vesti
"Da vidim kad ću umreti": Dara Bubamara bila uplašena zbog jakog bola, pa pomenula muškarce
Telegraf 06.10.2025
I Dara Bubamara je stigla na snimanje Zvezda Granda u odelu oversajz kroja i odmah progovorila o muškarcima. Takođe, na rukama je imala kožne crne rukavice koje su dodatno naglasile njen stajling. - Pojma nemam da vežem kravatu, niti mi je neki muškarac… »
"Pitala sam Chat gpt kada ću umreti": Evo kakav je odgovor Dara dobila na ovo bizarno pitanje
Mondo 06.10.2025
Pevačica Dara Bubamara pojavila se na snimanju "Zvezda Granda" obučena u odelo sa kravatom. Ona je podstaknuta svojim stajlingom otkrila da nijedan mušakarac nije tražio od nje da mu vezuje kravatu. Pogledajte fotografije Dare Bubamare: "Pojma nemam da… »
"Muškarac mora da ima mišiće i još nešto": Dara Bubamara u odelu sa kravatom pričala o jačem polu i sudbini: "Pitala sam Chat…
Blic 06.10.2025
Pevačica Dara Bubamara danas je na snimanju emisije "Zvezde Granda" došla u potpuno drugačijem stajlingu od onoga kako smo je navikli. Dara je pozirala ispred studija, a mnogi su gledali u njeno braon, prugasto, široko odelo. Ona je na belu košulju… »
Vesti dana »
Pretres imovine brata Mila Đukanovića u Nikšiću: Crnogorska policija na nogama
Mondo pre 22 minutajoš 31 povezana
Tužilac iz Kruševca rekao da je direktor BIA držao sastanak sa glavnim tužiocima pred ponovljeno glasanje za VST, Dolovac potvrdila njegove reči (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 13 povezanih
Udruženja tvrde da je vlast ubacila ljude u njihove redove da bi razbila proteste poljoprivrednike
Beta pre 10 satijoš 19 povezanih
Proglašena izborna lista "Glas mladih opštine Kula" sa 37 kandidata za odbornike
Newsmax Balkans pre 53 minutajoš 27 povezanih
Ruski vlasnik i MOL su se usaglasili oko NIS-a, Srbija i Mađarska rešavaju Petrohemiju
Bloomberg Adria pre 3 satajoš 77 povezanih