Povezane vesti

"Ona ima veliki strah" Đorđe David progovorio o ćerki: "Sa detetom nisam prijatelj, to mi je bolesno"

"Ona ima veliki strah" Đorđe David progovorio o ćerki: "Sa detetom nisam prijatelj, to mi je bolesno"

Alo pre 3 sata
Istakao je da nasledicu voli više od svega, ali da je autoritet. Đorđe David pojavio se na snimanju nove emisije "Zvezde Granda", a kako je rekao zajedno sa kolegama biće na 18. rođendanu sina svoje koleginice Viki Miljković sa kojom ne krije da je u… »
"Bolesno, ideš sa sinom i juriš ribe": Đorđe David o roditeljstvu i odnosu sa ćerkom Stašom: A Cecin lik bi nosio na majici…

"Bolesno, ideš sa sinom i juriš ribe": Đorđe David o roditeljstvu i odnosu sa ćerkom Stašom: A Cecin lik bi nosio na majici…

Blic pre 4 sati
Đorđe David pojavio se na snimanju nove emisije "Zvezde Granda", a kako je rekao zajedno sa kolegama biće na 18. rođendanu sina svoje koleginice Viki Miljković. Đorđe je otkrio da je u izuzetnim odnosima sa Viki. - Viki me je pozvala na veselje, ja sam… »
"Nedostaje mi da zagrlim ćerku": Snežana Đurišić o naslednici koja živi u Americi: "Sada kandidate doživljavam kao svoju decu"…

"Nedostaje mi da zagrlim ćerku": Snežana Đurišić o naslednici koja živi u Americi: "Sada kandidate doživljavam kao svoju decu"…

Blic pre 4 sati
Pevačica Snežana Đurišić stigla je na snimanje nove emisije "Zvezde Granda", a tom prilikom dotakla se odnosa sa kolegom Draganom Kojićem Kebom. "Keba je pun duha i šarma i on nikad ne može da pretera onoliko koliko bi moglo da bude degutantno", rekla je… »
"Nedostaje mi da je zagrlim" Snežana Đurišić o naslednicima, potpuno se raznežila: "Meni kao majci..."

"Nedostaje mi da je zagrlim" Snežana Đurišić o naslednicima, potpuno se raznežila: "Meni kao majci..."

Telegraf pre 4 sati
Pevačica Snežana Đurišić stigla je na snimanje nove emisije "Zvezde Granda", a tom prilikom dotakla se odnosa sa kolegom Draganom Kojićem Kebom. - Keba je pun duha i šarma i on nikad ne može da pretera onoliko koliko bi moglo da bude degutantno - rekla… »

Vesti dana »