Повезане вести

"Недостаје ми да загрлим ћерку": Снежана Ђуришић о наследници која живи у Америци: "Сада кандидате доживљавам као своју децу"…

"Недостаје ми да загрлим ћерку": Снежана Ђуришић о наследници која живи у Америци: "Сада кандидате доживљавам као своју децу"…

Блиц 06.10.2025
Певачица Снежана Ђуришић стигла је на снимање нове емисије "Звезде Гранда", а том приликом дотакла се односа са колегом Драганом Којићем Кебом. "Кеба је пун духа и шарма и он никад не може да претера онолико колико би могло да… »
"Она има велики страх" Ђорђе Давид проговорио о ћерки: "Са дететом нисам пријатељ, то ми је болесно"

"Она има велики страх" Ђорђе Давид проговорио о ћерки: "Са дететом нисам пријатељ, то ми је болесно"

Ало 06.10.2025
Истакао је да наследицу воли више од свега, али да је ауторитет. Ђорђе Давид појавио се на снимању нове емисије "Звезде Гранда", а како је рекао заједно са колегама биће на 18. рођендану сина своје колегинице Вики Миљковић са… »
"Болесно, идеш са сином и јуриш рибе": Ђорђе Давид о родитељству и односу са ћерком Сташом: А Цецин лик би носио на мајици…

"Болесно, идеш са сином и јуриш рибе": Ђорђе Давид о родитељству и односу са ћерком Сташом: А Цецин лик би носио на мајици…

Блиц 06.10.2025
Ђорђе Давид појавио се на снимању нове емисије "Звезде Гранда", а како је рекао заједно са колегама биће на 18. рођендану сина своје колегинице Вики Миљковић. Ђорђе је открио да је у изузетним односима са Вики. - Вики ме је… »
"Недостаје ми да је загрлим" Снежана Ђуришић о наследницима, потпуно се разнежила: "Мени као мајци..."

"Недостаје ми да је загрлим" Снежана Ђуришић о наследницима, потпуно се разнежила: "Мени као мајци..."

Телеграф 06.10.2025
Певачица Снежана Ђуришић стигла је на снимање нове емисије "Звезде Гранда", а том приликом дотакла се односа са колегом Драганом Којићем Кебом. - Кеба је пун духа и шарма и он никад не може да претера онолико колико би могло да… »

Вести дана »