Povezane vesti
"Nedostaje mi da zagrlim ćerku": Snežana Đurišić o naslednici koja živi u Americi: "Sada kandidate doživljavam kao svoju decu"…
Blic 06.10.2025
Pevačica Snežana Đurišić stigla je na snimanje nove emisije "Zvezde Granda", a tom prilikom dotakla se odnosa sa kolegom Draganom Kojićem Kebom. "Keba je pun duha i šarma i on nikad ne može da pretera onoliko koliko bi moglo da bude degutantno", rekla je… »
"Ona ima veliki strah" Đorđe David progovorio o ćerki: "Sa detetom nisam prijatelj, to mi je bolesno"
Alo 06.10.2025
Istakao je da nasledicu voli više od svega, ali da je autoritet. Đorđe David pojavio se na snimanju nove emisije "Zvezde Granda", a kako je rekao zajedno sa kolegama biće na 18. rođendanu sina svoje koleginice Viki Miljković sa kojom ne krije da je u… »
"Bolesno, ideš sa sinom i juriš ribe": Đorđe David o roditeljstvu i odnosu sa ćerkom Stašom: A Cecin lik bi nosio na majici…
Blic 06.10.2025
Đorđe David pojavio se na snimanju nove emisije "Zvezde Granda", a kako je rekao zajedno sa kolegama biće na 18. rođendanu sina svoje koleginice Viki Miljković. Đorđe je otkrio da je u izuzetnim odnosima sa Viki. - Viki me je pozvala na veselje, ja sam… »
"Nedostaje mi da je zagrlim" Snežana Đurišić o naslednicima, potpuno se raznežila: "Meni kao majci..."
Telegraf 06.10.2025
Pevačica Snežana Đurišić stigla je na snimanje nove emisije "Zvezde Granda", a tom prilikom dotakla se odnosa sa kolegom Draganom Kojićem Kebom. - Keba je pun duha i šarma i on nikad ne može da pretera onoliko koliko bi moglo da bude degutantno - rekla… »
Vesti dana »
Šta je Natalijina ramonda? Cvet koji raste u Srbiji danas nosi cela Evropa na reveru, naziv je dobio po našoj kraljici zbog ovoga
Kurir pre 25 minutajoš 30 povezanih
Putin naredio krvavu osvetu: Ruske snage izvele napad na vojne ciljeve Ukrajine zbog pokušaja otmice aviona
Večernje novosti pre 35 minutajoš 17 povezanih