Povezane vesti
"Nedostaje mi da zagrlim ćerku": Snežana Đurišić o naslednici koja živi u Americi: "Sada kandidate doživljavam kao svoju decu"…
Blic 06.10.2025
Pevačica Snežana Đurišić stigla je na snimanje nove emisije "Zvezde Granda", a tom prilikom dotakla se odnosa sa kolegom Draganom Kojićem Kebom. "Keba je pun duha i šarma i on nikad ne može da pretera onoliko koliko bi moglo da bude degutantno", rekla je… »
"Bolesno, ideš sa sinom i juriš ribe": Đorđe David o roditeljstvu i odnosu sa ćerkom Stašom: A Cecin lik bi nosio na majici…
Blic 06.10.2025
Đorđe David pojavio se na snimanju nove emisije "Zvezde Granda", a kako je rekao zajedno sa kolegama biće na 18. rođendanu sina svoje koleginice Viki Miljković. Đorđe je otkrio da je u izuzetnim odnosima sa Viki. - Viki me je pozvala na veselje, ja sam… »
"Nedostaje mi da je zagrlim" Snežana Đurišić o naslednicima, potpuno se raznežila: "Meni kao majci..."
Telegraf 06.10.2025
Pevačica Snežana Đurišić stigla je na snimanje nove emisije "Zvezde Granda", a tom prilikom dotakla se odnosa sa kolegom Draganom Kojićem Kebom. - Keba je pun duha i šarma i on nikad ne može da pretera onoliko koliko bi moglo da bude degutantno - rekla… »
Vesti dana »
U Srbiji danas naglo zahlađenje, kiša i prvi sneg na planinama
Naslovi.ai pre 56 minutajoš 35 povezanih
Isplata 6.000 dinara: prvog dana novac dobilo 5,4 miliona građana
Politika pre 46 minutajoš 77 povezanih