Povezane vesti
"Ona ima veliki strah" Đorđe David progovorio o ćerki: "Sa detetom nisam prijatelj, to mi je bolesno"
Alo pre 3 sata
Istakao je da nasledicu voli više od svega, ali da je autoritet. Đorđe David pojavio se na snimanju nove emisije "Zvezde Granda", a kako je rekao zajedno sa kolegama biće na 18. rođendanu sina svoje koleginice Viki Miljković sa kojom ne krije da je u… »
"Bolesno, ideš sa sinom i juriš ribe": Đorđe David o roditeljstvu i odnosu sa ćerkom Stašom: A Cecin lik bi nosio na majici…
Blic pre 4 sati
Đorđe David pojavio se na snimanju nove emisije "Zvezde Granda", a kako je rekao zajedno sa kolegama biće na 18. rođendanu sina svoje koleginice Viki Miljković. Đorđe je otkrio da je u izuzetnim odnosima sa Viki. - Viki me je pozvala na veselje, ja sam… »
"Nedostaje mi da zagrlim ćerku": Snežana Đurišić o naslednici koja živi u Americi: "Sada kandidate doživljavam kao svoju decu"…
Blic pre 4 sati
Pevačica Snežana Đurišić stigla je na snimanje nove emisije "Zvezde Granda", a tom prilikom dotakla se odnosa sa kolegom Draganom Kojićem Kebom. "Keba je pun duha i šarma i on nikad ne može da pretera onoliko koliko bi moglo da bude degutantno", rekla je… »
"Nedostaje mi da je zagrlim" Snežana Đurišić o naslednicima, potpuno se raznežila: "Meni kao majci..."
Telegraf pre 4 sati
Pevačica Snežana Đurišić stigla je na snimanje nove emisije "Zvezde Granda", a tom prilikom dotakla se odnosa sa kolegom Draganom Kojićem Kebom. - Keba je pun duha i šarma i on nikad ne može da pretera onoliko koliko bi moglo da bude degutantno - rekla… »
Vesti dana »

Za ovo nije želeo ni da čuje! Sin Viki i Tašketa postavio roditeljima ultimatum, ovako će proslaviti 18. rođendan (video)
Alo pre 4 minutajoš 39 povezanih

Izrael deportovao propalestinske aktiviste, među njima Ognjena Markovića i Gretu Tunberg
BBC News pre 1 satjoš 30 povezanih

Sebastijanu vlada trajala 14 sati, najkraće u istoriji: Makron mu poverio specijalan zadatak, ima rok 48 sati
Mondo pre 19 minutajoš 29 povezanih

Francuski premijer podneo ostavku nekoliko sati nakon što je objavio sastav nove vlade
Beta pre 6 satijoš 43 povezane

Mirovni plan za Gazu: Počeli indirektni pregovori Izraela i Hamasa u Egiptu
Južne vesti pre 34 minutajoš 39 povezanih