Povezane vesti
Lola Radivojević presrećna: Tri sata mog prvog VTA finala neću nikada zaboraviti, ponosna sam na moje Blace
Večernje novosti 06.10.2025
MLADA srpska teniska reprezentativka, 20-godišnja Lola Radivojević u finišu takmičarske WTA sezone 2025. stigla je do prvog VTA finala u njenoj karijeri. FOTO: Privatna arhiva Na takmičenju u italijanskom Rendeu na turniru iz serije VTA 125 koji je… »
Lola Radivojević vicešampionka u Rendeu: "Tri sata prvog finala neću nikada zaboraviti"
Dnevnik 06.10.2025
Mlada srpska teniska reprezentativka, 20-godišnja Lola Radivojević u finišu sezone stigla je do prvog WTA finala u njenoj karijeri. Na takmičenju u italijanskom Rendeu na turniru iz serije WTA 125 koji je odigran na šljaci Lola je briljirala i osvojila… »
Lola Radivojević pomera granice: Tri sata mog prvog WTA finala neću nikada zaboraviti. Ponosna sam na moje Blace!
Hot sport 06.10.2025
Veliki uspeh za srpsku teniserku Mlada srpska teniska reprezentativka, 20-godišnja Lola Radivojević u finišu takmičarske WTA sezone 2025. stigla je do prvog WTA finala u njenoj karijeri. Na takmičenju u italijanskom Rendeu na turniru iz serije WTA 125… »
Lola Radivojević: Tri sata mog prvog finala neću nikada zaboraviti! Ponosna sam na moje Blace
Kurir 06.10.2025
Mlada srpska teniska reprezentativka, 20-godišnja Lola Radivojević u finišu takmičarske WTA sezone 2025. stigla je do prvog WTA finala u njenoj karijeri. Na takmičenju u italijanskom Rendeu na turniru iz serije WTA 125 koji je odigran na šljaci Lola je… »
Lola Radivojević: "Tri sata prvog finala neću nikada zaboraviti"
B92 06.10.2025
Mlada srpska teniska reprezentativka, 20-godišnja Lola Radivojević u finišu sezone stigla je do prvog WTA finala u njenoj karijeri. Na takmičenju u italijanskom Rendeu na turniru iz serije WTA 125 koji je odigran na šljaci Lola je briljirala i osvojila… »
Vesti dana »
U Beogradu već preko 30, a Pančevo gori na 33! Nestvaran presek temperatura u 9 sati, RHMZ za celu Srbiju upalio najviši stepen upozorenja
Blic pre 2 minutajoš 31 povezana
U Srbiji u toku gašenje četiri veća požara, najteže u Deliblatskoj peščari; Ugašen požar na Fruškoj gori
RTV pre 1 satjoš 21 povezana
Kako da se prijavite za 6.000 dinara koje daje država punoletnim građanima?
Nova ekonomija pre 32 minutajoš 17 povezanih
Prijave za pomoć od 6.000 dinara počinju 7. septembra, isplata do 25.
Sputnik pre 6 minutajoš 12 povezanih
Stižu 'najjači El Ninjo u istoriji' i 'najtoplija godina od kada postoje merenja'
BBC News pre 1 satjoš 9 povezanih