Povezane vesti
Lola Radivojević presrećna: Tri sata mog prvog VTA finala neću nikada zaboraviti, ponosna sam na moje Blace
Večernje novosti 06.10.2025
MLADA srpska teniska reprezentativka, 20-godišnja Lola Radivojević u finišu takmičarske WTA sezone 2025. stigla je do prvog VTA finala u njenoj karijeri. FOTO: Privatna arhiva Na takmičenju u italijanskom Rendeu na turniru iz serije VTA 125 koji je… »
Lola Radivojević vicešampionka u Rendeu: "Tri sata prvog finala neću nikada zaboraviti"
Dnevnik 06.10.2025
Mlada srpska teniska reprezentativka, 20-godišnja Lola Radivojević u finišu sezone stigla je do prvog WTA finala u njenoj karijeri. Na takmičenju u italijanskom Rendeu na turniru iz serije WTA 125 koji je odigran na šljaci Lola je briljirala i osvojila… »
Lola Radivojević pomera granice: Tri sata mog prvog WTA finala neću nikada zaboraviti. Ponosna sam na moje Blace!
Hot sport 06.10.2025
Veliki uspeh za srpsku teniserku Mlada srpska teniska reprezentativka, 20-godišnja Lola Radivojević u finišu takmičarske WTA sezone 2025. stigla je do prvog WTA finala u njenoj karijeri. Na takmičenju u italijanskom Rendeu na turniru iz serije WTA 125… »
Lola Radivojević: Tri sata mog prvog finala neću nikada zaboraviti! Ponosna sam na moje Blace
Kurir 06.10.2025
Mlada srpska teniska reprezentativka, 20-godišnja Lola Radivojević u finišu takmičarske WTA sezone 2025. stigla je do prvog WTA finala u njenoj karijeri. Na takmičenju u italijanskom Rendeu na turniru iz serije WTA 125 koji je odigran na šljaci Lola je… »
Lola Radivojević: "Tri sata prvog finala neću nikada zaboraviti"
B92 06.10.2025
Mlada srpska teniska reprezentativka, 20-godišnja Lola Radivojević u finišu sezone stigla je do prvog WTA finala u njenoj karijeri. Na takmičenju u italijanskom Rendeu na turniru iz serije WTA 125 koji je odigran na šljaci Lola je briljirala i osvojila… »
Vesti dana »
Viktor Orban se oglasio dan posle poraza: Decenijama verno služimo mađarskom narodu, nastavićemo to da činimo i u narednim godinama
Kurir pre 35 minutajoš 41 povezana
Ponoš: Vučićev odgovor Peter Mađaru pokazuje nervozu i dvostruke aršine
Nova pre 15 minutajoš 21 povezana
Zbog povratka građana sa odmora, očekuje se pojačan intenzitet saobraćaja na svim putnim pravcima
N1 Info pre 11 satijoš 22 povezane
Rusija između profita u aktuelnoj energetskoj krizi i efekta bumeranga (VIDEO)
Insajder pre 35 minutajoš 121 povezana