Povezane vesti

Lola Radivojević presrećna: Tri sata mog prvog VTA finala neću nikada zaboraviti, ponosna sam na moje Blace

Lola Radivojević presrećna: Tri sata mog prvog VTA finala neću nikada zaboraviti, ponosna sam na moje Blace

Večernje novosti pre 5 sati
MLADA srpska teniska reprezentativka, 20-godišnja Lola Radivojević u finišu takmičarske WTA sezone 2025. stigla je do prvog VTA finala u njenoj karijeri. FOTO: Privatna arhiva Na takmičenju u italijanskom Rendeu na turniru iz serije VTA 125 koji je… »
Lola Radivojević vicešampionka u Rendeu: "Tri sata prvog finala neću nikada zaboraviti"

Lola Radivojević vicešampionka u Rendeu: "Tri sata prvog finala neću nikada zaboraviti"

Dnevnik pre 8 sati
Mlada srpska teniska reprezentativka, 20-godišnja Lola Radivojević u finišu sezone stigla je do prvog WTA finala u njenoj karijeri. Na takmičenju u italijanskom Rendeu na turniru iz serije WTA 125 koji je odigran na šljaci Lola je briljirala i osvojila… »
Lola Radivojević pomera granice: Tri sata mog prvog WTA finala neću nikada zaboraviti. Ponosna sam na moje Blace!

Lola Radivojević pomera granice: Tri sata mog prvog WTA finala neću nikada zaboraviti. Ponosna sam na moje Blace!

Hot sport pre 10 sati
Veliki uspeh za srpsku teniserku Mlada srpska teniska reprezentativka, 20-godišnja Lola Radivojević u finišu takmičarske WTA sezone 2025. stigla je do prvog WTA finala u njenoj karijeri. Na takmičenju u italijanskom Rendeu na turniru iz serije WTA 125… »
Lola Radivojević: Tri sata mog prvog finala neću nikada zaboraviti! Ponosna sam na moje Blace

Lola Radivojević: Tri sata mog prvog finala neću nikada zaboraviti! Ponosna sam na moje Blace

Kurir pre 10 sati
Mlada srpska teniska reprezentativka, 20-godišnja Lola Radivojević u finišu takmičarske WTA sezone 2025. stigla je do prvog WTA finala u njenoj karijeri. Na takmičenju u italijanskom Rendeu na turniru iz serije WTA 125 koji je odigran na šljaci Lola je… »
Lola Radivojević: "Tri sata prvog finala neću nikada zaboraviti"

Lola Radivojević: "Tri sata prvog finala neću nikada zaboraviti"

B92 pre 9 sati
Mlada srpska teniska reprezentativka, 20-godišnja Lola Radivojević u finišu sezone stigla je do prvog WTA finala u njenoj karijeri. Na takmičenju u italijanskom Rendeu na turniru iz serije WTA 125 koji je odigran na šljaci Lola je briljirala i osvojila… »

Vesti dana »