Повезане вести
Лола Радивојевић пресрећна: Три сата мог првог ВТА финала нећу никада заборавити, поносна сам на моје Блаце
Вечерње новости 06.10.2025
МЛАДА српска тениска репрезентативка, 20-годишња Лола Радивојевић у финишу такмичарске ВТА сезоне 2025. стигла је до првог ВТА финала у њеној каријери. ФОТО: Приватна архива На такмичењу у италијанском Рендеу на турниру из… »
Лола Радивојевић вицешампионка у Рендеу: "Три сата првог финала нећу никада заборавити"
Дневник 06.10.2025
Млада српска тениска репрезентативка, 20-годишња Лола Радивојевић у финишу сезоне стигла је до првог ВТА финала у њеној каријери. На такмичењу у италијанском Рендеу на турниру из серије ВТА 125 који је одигран на шљаци Лола… »
Лола Радивојевић помера границе: Три сата мог првог ВТА финала нећу никада заборавити. Поносна сам на моје Блаце!
Хот спорт 06.10.2025
Велики успех за српску тенисерку Млада српска тениска репрезентативка, 20-годишња Лола Радивојевић у финишу такмичарске ВТА сезоне 2025. стигла је до првог ВТА финала у њеној каријери. На такмичењу у италијанском Рендеу на… »
Лола Радивојевић: Три сата мог првог финала нећу никада заборавити! Поносна сам на моје Блаце
Курир 06.10.2025
Млада српска тениска репрезентативка, 20-годишња Лола Радивојевић у финишу такмичарске ВТА сезоне 2025. стигла је до првог ВТА финала у њеној каријери. На такмичењу у италијанском Рендеу на турниру из серије ВТА 125 који је… »
Лола Радивојевић: "Три сата првог финала нећу никада заборавити"
Б92 06.10.2025
Млада српска тениска репрезентативка, 20-годишња Лола Радивојевић у финишу сезоне стигла је до првог ВТА финала у њеној каријери. На такмичењу у италијанском Рендеу на турниру из серије ВТА 125 који је одигран на шљаци Лола… »
Вести дана »
Песков: За сада нема говора о састанку Путина и Трампа до краја године
НИН пре 1 сатјош 25 повезаних
Првог дана примене закона поднето више од 19.000 захтева за легализацију
Време пре 23 минутајош 19 повезаних