Повезане вести
Маја Маринковић мора хитно на операцију! Старлета у паници: "Могла сам да добијем сепсу"
Курир 06.10.2025
Маја Маринковић не крије да се подвргла многим корекцијама, а недавно је повећала и задњицу. Ипак, како је сада истакла, мораће опет на операцију. - Ништа, филери, то мора да се допуни, али нисам имала више простора - открила је… »
Силикон на задњици мигрирао до кукова: Маја Маринковић мора поново под нож: На операције дала 60.000 евра, па дошло до…
Блиц 06.10.2025
Маја Маринковић урадила је низ естетских операција којима је променила лични опис, а како је открила током боравка у "Елити 9" открила да ће морати на још једну операцију задњице јер јој силикон није на месту. Блиц папарацо… »
Мора на хитну операцију! Маја Маринковић у паници: "Могла сам да добијем сепсу"
Ало 06.10.2025
Мораће опет на операцију. Маја Маринковић не крије да се подвргла многим корекцијама, а недавно је повећала и задњицу. Ипак, како је сада истакла, мораће опет на операцију. - Ништа, филери, то мора да се допуни, али нисам имала… »
Маји Маринковић процурио силикон из задњице: Мора опет на операцију: "и да ми буде плава брига ме, издржаћу!"
Блиц 06.10.2025
Маја Маринковић не крије да се подвргла многим корекцијама и естетским операцијама, а недавно је повећала и задњицу. Ипак, како истиче мораће опет на операцију. Наиме, Маја Маринковић је тренутно у " Задрузи 9 Елити" где је… »
Маји Маринковић ицурила силиконска задњица, убацила по 420 кубика! Мора поново на интервенцију: "Цела плава"
Телеграф 06.10.2025
Маја Маринковић не крије да се подвргла многим корекцијама и естетским операцијама, а недавно је повећала и задњицу због које је доживела и тешку компликацију. Ипак, како истиче мораће опет на операцију. Наиме, Маја Маринковић… »
Вести дана »
Језив злочин! У пуцњави у Бабушници страдали отац и син, повређени други син и мајка: Огласио се МУП
Блиц пре 1 сатјош 12 повезаних
Пао авион код аеродрома Биково, једна особа погинула, једна тешко повређена
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
Студенти у блокади Медицинског факултета у Београду замолили Дијану Хрку да сачува своје здравље и прекине штрајк глађу
Данас пре 6 сатијош 1 повезана