Povezane vesti

Maja Marinković mora hitno na operaciju! Starleta u panici: "Mogla sam da dobijem sepsu"

Maja Marinković mora hitno na operaciju! Starleta u panici: "Mogla sam da dobijem sepsu"

Kurir pre 8 sati
Maja Marinković ne krije da se podvrgla mnogim korekcijama, a nedavno je povećala i zadnjicu. Ipak, kako je sada istakla, moraće opet na operaciju. - Ništa, fileri, to mora da se dopuni, ali nisam imala više prostora - otkrila je Maja cimerima. - Jedan… »
Silikon na zadnjici migrirao do kukova: Maja Marinković mora ponovo pod nož: Na operacije dala 60.000 evra, pa došlo do…

Silikon na zadnjici migrirao do kukova: Maja Marinković mora ponovo pod nož: Na operacije dala 60.000 evra, pa došlo do…

Blic pre 9 sati
Maja Marinković uradila je niz estetskih operacija kojima je promenila lični opis, a kako je otkrila tokom boravka u "Eliti 9" otkrila da će morati na još jednu operaciju zadnjice jer joj silikon nije na mestu. Blic paparaco uslikao je letos Maju… »
Mora na hitnu operaciju! Maja Marinković u panici: "Mogla sam da dobijem sepsu"

Mora na hitnu operaciju! Maja Marinković u panici: "Mogla sam da dobijem sepsu"

Alo pre 9 sati
Moraće opet na operaciju. Maja Marinković ne krije da se podvrgla mnogim korekcijama, a nedavno je povećala i zadnjicu. Ipak, kako je sada istakla, moraće opet na operaciju. - Ništa, fileri, to mora da se dopuni, ali nisam imala više prostora - otkrila… »
Maji Marinković procurio silikon iz zadnjice: Mora opet na operaciju: "i da mi bude plava briga me, izdržaću!"

Maji Marinković procurio silikon iz zadnjice: Mora opet na operaciju: "i da mi bude plava briga me, izdržaću!"

Blic pre 10 sati
Maja Marinković ne krije da se podvrgla mnogim korekcijama i estetskim operacijama, a nedavno je povećala i zadnjicu. Ipak, kako ističe moraće opet na operaciju. Naime, Maja Marinković je trenutno u " Zadruzi 9 Eliti" gde je otkrila da će najverovatnije… »
Maji Marinković icurila silikonska zadnjica, ubacila po 420 kubika! Mora ponovo na intervenciju: "Cela plava"

Maji Marinković icurila silikonska zadnjica, ubacila po 420 kubika! Mora ponovo na intervenciju: "Cela plava"

Telegraf pre 9 sati
Maja Marinković ne krije da se podvrgla mnogim korekcijama i estetskim operacijama, a nedavno je povećala i zadnjicu zbog koje je doživela i tešku komplikaciju. Ipak, kako ističe moraće opet na operaciju. Naime, Maja Marinković je trenutno u "Eliti 9"… »

Vesti dana »