Povezane vesti

Ceca spremna za 18.: Rođendan sina Viki Miljković Kuma dolazi na veselje u Andrejevu čast: "Imam dve žurke"

Ceca spremna za 18.: Rođendan sina Viki Miljković Kuma dolazi na veselje u Andrejevu čast: "Imam dve žurke"

Blic pre 1 dan
Viki Miljković slavi 18. rođendan sinu Andreju, a na slavlju će biti i njena kuma Ceca Ražnatović. Ceca se raduje proslavi kod Viki, a već sutra ima sledeće veselje kojem će prisustvovati. - Kako da nisam spremna za žurku i večeras imam žurku i sutra… »
Ceca u stajlingu jedva obuzdala dekolte: Otkrila da li ide na proslavu kod Viki Miljković nakon Zvezda Granda

Ceca u stajlingu jedva obuzdala dekolte: Otkrila da li ide na proslavu kod Viki Miljković nakon Zvezda Granda

Mondo pre 9 sati
Došavši na snimanje Zvezda Granda, Ceca se opredelila za sako bež boje koji je istakao njen bujni dekolte, koji je uparila sa belim pantalonama. Uz sve je ukombinovala visoke potpetice, a kosu je zagladila unazad, dok je od asesoara odabrala efektne… »
Ceca "puca" u uskim pantalonama, a dekolte jedva "obuzdan": Otkrila da li ide na proslavu sina Viki Miljković

Ceca "puca" u uskim pantalonama, a dekolte jedva "obuzdan": Otkrila da li ide na proslavu sina Viki Miljković

Telegraf pre 10 sati
Muzička diva Ceca Ražnatović pojavila se u potpuno neočekivanom izdanju na snimanju Zvezda Granda i raspametila sve prisutne. Ceca je stigla nasmejana, a iz automobila je izašla u uskum bež pantalonama koje su isticale njenu zadnjicu, sa posebnim… »

Vesti dana »