Повезане вести
Акцијом „Зебра и ја, другара два“ ЈКП Шумадија Крагујевац обележило Светски дан пешака
Инфозија 06.10.2025
ЈКП Шумадија Крагујевац је данас обележило Светски дан пешака у Крагујевцу акцијом „Зебра и ја, другара два“, која је реализована у сарадњи са ученицима целодневне наставе И разреда Основне школе „Вук Стефановић Караџић“… »
Светски дан пешака обележен у Основној школи „Вук Караџић“
РТК 06.10.2025
Светски дан пешака обележен је данас у Основној школи „Вук Караџић“ низом активности којима се подсећа на значај безбедног учествовања деце у саобраћају. Ученици су заједно са учитељицом и представницима Јавног комуналног… »
Акцијом „Зебра и ја, другара два“ обележен Светски дан пешака (ФОТО)
ИнфоКГ 06.10.2025
Светски дан пешака у Крагујевцу је обележен акцијом „Зебра и ја, другара два“, коју је ЈКП Шумадија реализовало у сарадњи са ученицима целодневне наставе првог разреда Основне школе „Вук Стефановић Караџић“. Одржан је час на… »
Вести дана »
Војводина после девет година славила у Београду над бледом Звездом и поново узела меру актуелном шампиону
РТС пре 9 минутајош 81 повезана
На граници лудила: Чешки председник поручио да се ближи тренутак "обарања руских авиона"
Правда пре 1 сатјош 51 повезана
Пријава за легализацију почиње сутра: информације, услови и пријава за грађане Србије на једном месту
Блиц пре 4 сатијош 34 повезане
Вошин хладан туш за Звезду, Његош утишао Маракану и погурао Партизан ка врху!
Спортске.нет пре 1 сатјош 31 повезана
Покушај пуча у Бенину пропао захваљујући лојалистима, каже министар унутрашњих послова
BBC News пре 5 сатијош 25 повезаних