Povezane vesti
Akcijom „Zebra i ja, drugara dva“ JKP Šumadija Kragujevac obeležilo Svetski dan pešaka
Infozija pre 3 sata
JKP Šumadija Kragujevac je danas obeležilo Svetski dan pešaka u Kragujevcu akcijom „Zebra i ja, drugara dva“, koja je realizovana u saradnji sa učenicima celodnevne nastave I razreda Osnovne škole „Vuk Stefanović Karadžić“. Održan je čas na otvorenom na… »
Svetski dan pešaka obeležen u Osnovnoj školi „Vuk Karadžić“
RTK pre 7 sati
Svetski dan pešaka obeležen je danas u Osnovnoj školi „Vuk Karadžić“ nizom aktivnosti kojima se podseća na značaj bezbednog učestvovanja dece u saobraćaju. Učenici su zajedno sa učiteljicom i predstavnicima Javnog komunalnog preduzeća „Šumadija“… »
Akcijom „Zebra i ja, drugara dva“ obeležen Svetski dan pešaka (FOTO)
InfoKG pre 8 sati
Svetski dan pešaka u Kragujevcu je obeležen akcijom „Zebra i ja, drugara dva“, koju je JKP Šumadija realizovalo u saradnji sa učenicima celodnevne nastave prvog razreda Osnovne škole „Vuk Stefanović Karadžić“. Održan je čas na otvorenom na kome su… »
Vesti dana »

Sferopulosova opravdanja nakon debakla od Zadra: Kodi imao temperaturu, Kalinić suspendovan…
Nova pre 9 minutajoš 65 povezanih

"Hamas je pristao na važne stvari"! Oglasio se Tramp: Mislim da ćemo postići sporazum
Kurir pre 5 minutajoš 51 povezana

Izrael deportovao propalestinske aktiviste, među njima Ognjena Markovića i Gretu Tunberg
BBC News pre 5 satijoš 30 povezanih

Francuska u političkoj krizi nakon ostavke premijera Sebastijana Lekornija
Naslovi.ai pre 25 minutajoš 83 povezane