Povezane vesti

Prvo pojavljivanje nakon stravičnog udesa Evo kako izgleda supruga Darka Lazića, na ćerkinom rođendanu zasenila sve prisutne…

Prvo pojavljivanje nakon stravičnog udesa Evo kako izgleda supruga Darka Lazića, na ćerkinom rođendanu zasenila sve prisutne…

Alo pre 1 sat
Na Katarini se, srećom, posledice od udesa ne vide. Supruga pevača Darka Lazića, Katarina Lazić, kasnila je na proslavu rođendana njihove ćerke Srne, koji se održava večeras, 6. oktobra, u jednom beogradskom restoranu. Darko Lazić se pojavio bez nje, a… »
Isplivao snimak sa proslave: Nećete verovati šta Darko Lazić radi sa gostima, za stolom sa ženom i 3 pevačice

Isplivao snimak sa proslave: Nećete verovati šta Darko Lazić radi sa gostima, za stolom sa ženom i 3 pevačice

Telegraf pre 1 sat
Pevač Darko Lazić i njegova supruga Katarina danas, 6. oktobra, proslavljaju prvi rođendan ćerkice Srne. U jednom restoranu u Beogradu napravili su gala slavlje, gde su okupili brojne poznate ličnosti, među kojima su: Zorana Mićanović, Andreana Čekić… »
"Razbesneo sam se pre udesa" Darko Lazić progovorio o svađi s Kaćom pre saobraćajke, evo šta se dešavalo pre nesreće: To me je…

"Razbesneo sam se pre udesa" Darko Lazić progovorio o svađi s Kaćom pre saobraćajke, evo šta se dešavalo pre nesreće: To me je…

Kurir pre 2 sata
Darko Lazić danas proslavlja prvi rođendan ćerki Srni koju je dobio u drugom braku sa Katarinom Lazić. Ipak, pevač se osvrnuo i na nezgodu koju je nedavno izazvao. - Svako ko je rekao nešto za mene nakon udesa, rekao je za moje dobro. Niko me nije… »
Prvo javno pojavljivanje kaće Lazić nakoj jezivog udesa: Zablistala na 1. rođendanu ćerke Srne, u haljini pripijenoj uz telo -…

Prvo javno pojavljivanje kaće Lazić nakoj jezivog udesa: Zablistala na 1. rođendanu ćerke Srne, u haljini pripijenoj uz telo -…

Blic pre 3 sata
Darko Lazić i njegova supruga Kaća danas slave 1. rođendan ćerki Srni. Darko je organizovao gala proslavu u jednom prestoničkom lokalu, a sve je bilo uređeno simbolično prema imenu devojčice. Folker je prvi stigao na slavlje, dok je Kaća kasnila. - Kaća… »
Sin Darka Lazića zvezda večeri na rođendanu kod sestre Srne: Mali Aleksej je šarmer od malih nogu: Obukao elegantno odelo sa…

Sin Darka Lazića zvezda večeri na rođendanu kod sestre Srne: Mali Aleksej je šarmer od malih nogu: Obukao elegantno odelo sa…

Blic pre 3 sata
Aleksej Lazić, sin popularnog pevača Darka Lazića, danas je zablistao na proslavi rođendana svoje sestre Srne i ukrao sve poglede čim je kročio u restoran. Iako još uvek mali, Aleksej je pokazao da se stil tako što se pojavio obučen kao pravi mali… »
Katarina kasnila na rođendan ćerke: Darko Lazić i njegova supruga blistaju na gala proslavi

Katarina kasnila na rođendan ćerke: Darko Lazić i njegova supruga blistaju na gala proslavi

Mondo pre 4 sati
Pevač Darko Lazić i njegova suprufa Katarina blistaju pred početak proslave prvog rođendana ćerke Srne. Katarina je kasnije stigla, a kako je Darko otkrio ekipi MONDA, ona se spremala za ovaj bitan događaj. Pogledajte fotografije Darka i Katarine: Dok se… »
Katarina Lazić prvi put nakon udesa u javnosti Kasnila na naslednicino krštenje, a evo šta je uradila čim je došla…

Katarina Lazić prvi put nakon udesa u javnosti Kasnila na naslednicino krštenje, a evo šta je uradila čim je došla…

Kurir pre 3 sata
Folk pevač Darko Lazić i njegova lepša polovina Katarina upriličili su veliko slavlje povodom krštenja njihove ćerke Srne. Katarina Lazić prvi put nakon udesa stala je pred medije na proslavi prvog rodjendana i krštenja ćerke Srne. Iako je doṣ̌la u… »
Prvo pojavljivanje žene Darka Lazića nakon udesa: Neće da priča sa medijima, kasnila na ćerkin rođendan

Prvo pojavljivanje žene Darka Lazića nakon udesa: Neće da priča sa medijima, kasnila na ćerkin rođendan

Telegraf pre 3 sata
Žena pevača Darka Lazića, Katarina Lazić, kasnila je na proslavu rođendana njihove ćerke Srne , koji se održava večeras, 6. oktobra, u jednom beogradskom restoranu. Darko Lazić se pojavio bez nje, a potom je otkrio da je razlog Kaćinog kašnjenja taj što… »
"Pevala bih mu na svadbi" Zorana Mićanović progovorila o veridbi bivšeg dečka, pevaču poručila: "Vreme mu je!"

"Pevala bih mu na svadbi" Zorana Mićanović progovorila o veridbi bivšeg dečka, pevaču poručila: "Vreme mu je!"

Telegraf pre 3 sata
Pevač Darko Lazić danas, 6. oktobra, slavi prvi rođendan ćerke Srne u jednom beogradskom restoranu, gde je okupio najbliže prijatelje i saradnike, a među prvima je stigla pevačica Zorana Mićanović. Zorana Mićanović pojavila se u beloj haljini koja joj… »
Gala slavlje: Darko Lazić upriličio veselje za prvi rođendan ćerki Srni

Gala slavlje: Darko Lazić upriličio veselje za prvi rođendan ćerki Srni

Večernje novosti pre 4 sati
FOLK zvezda Darko Lazić njegova žena Katarina, proslavili su prvi rođendan ćerkice Srne. FOTO: Novosti U jednom restoranu u Beogradu napravili su gala slavlje, gde će okupiti brojne poznate ličnosti, Darkove kolege pevače i mnoge druge. Lazić je prvi… »
"Mogao sam da dobijem bakteriju": Prvi intervju Darka Lazića nakon saobraćajke, progovorio o svađi sa suprugom Kaćom…

"Mogao sam da dobijem bakteriju": Prvi intervju Darka Lazića nakon saobraćajke, progovorio o svađi sa suprugom Kaćom…

Blic pre 5 sati
Darko Lazić dao je prvi intervju nakon saobraćajne nezgode koju je imao zajedno sa suprugom Katarinom. Darko Lazić napravio je gala proslavu povodom prvog rođendana njegove ćerke Srne, a onda se osvrnuo i na udes koji je imao. - Uzbuđen sam, jako brzo je… »
"To je on nešto malo pobrkao": Darko odgovorio Đaniju na izjavu da ga je razočarao, a evo šta kaže za Nadicu Ademov

"To je on nešto malo pobrkao": Darko odgovorio Đaniju na izjavu da ga je razočarao, a evo šta kaže za Nadicu Ademov

Mondo pre 5 sati
Pevač Darko Lazić nasmejan je razgovarao sa medijima pred prvi rođendan svoje ćerke Srne. On je za ovu posebnu priliku odabrao bordo odelo i crnu košulju, a u restoran u Brestaču je stigao sa svojim sinom i majkom Brankom. Pogledajte fotografije Darka… »
Darko i kaća odrešili kesu za mezimicu! Branka Lazić oduševila sve izgledom, dekoracija na proslavi je mnoge začudila…

Darko i kaća odrešili kesu za mezimicu! Branka Lazić oduševila sve izgledom, dekoracija na proslavi je mnoge začudila…

Kurir pre 5 sati
Darko Lazić danas slavi prvi rođendan svoje mezimice Srne, koju je dobio u braku s Katarinom Lazić. Proslava ovog posebnog dana okupila je najbliže članove porodice i prijatelje, a sve je odisalo ljubavlju, toplinom i pažljivo osmišljenim detaljima… »
"Nemam zabranu vožnje!" Iskrena ispovest Darka Lazića nakon jezive saobraćajke, napravio gala slavlje za mezimicu, a evo zašto…

"Nemam zabranu vožnje!" Iskrena ispovest Darka Lazića nakon jezive saobraćajke, napravio gala slavlje za mezimicu, a evo zašto…

Kurir pre 4 sati
Pevač Darko Lazić progovorio je o saobraćajnoj nezgodi koju je nedavno preživeo. Darko je istakao da se oseća dobro i da čeka završetak istrage kako bi detaljnije govorio o incidentu. - Odlično sam, što se i vidi. Nikad bolje. Rekao sam već da ne bih… »
"Razbesneo sam se pre udesa" Darko Lazić prvi put otkrio šta je prethodilo saobraćajnoj nezgodi: "To me je najviše pogodilo"…

"Razbesneo sam se pre udesa" Darko Lazić prvi put otkrio šta je prethodilo saobraćajnoj nezgodi: "To me je najviše pogodilo"…

Alo pre 5 sati
Kako je otkrio, sa Katarinom se te noći nije posvađao, već je bio iznerviran zbog drugih stvari. Darko Lazić danas proslavlja prvi rođendan ćerki Srni koju je dobio u drugom braku sa Katarinom Lazić. Ipak, pevač se osvrnuo i na nezgodu koju je nedavno… »
"Bio sam u policiji i..." Darko Lazić se bez žene pojavio na proslavi, evo šta je razlog! Progovorio o udesu

"Bio sam u policiji i..." Darko Lazić se bez žene pojavio na proslavi, evo šta je razlog! Progovorio o udesu

Telegraf pre 5 sati
Pevač Darko Lazić danas, 6. oktobra, slavi ćerki Srni 1. rođendan u jednom beogradskom restoranu, gde će okupiti najbliže prijatelje i saradnike. Pre nego što su gosti počeli da stižu, Darko Lazić se obratio pripadnicima sedme sile, gde je progovorio o… »
Darko sa ranama i ožiljcima na glavi slavi krštenje ćerke Došao sa sinom, a on preslikan otac! (foto)

Darko sa ranama i ožiljcima na glavi slavi krštenje ćerke Došao sa sinom, a on preslikan otac! (foto)

Kurir pre 6 sati
Pevač Darko Lazić danas slavi krštenje svoje ćerke Srne, koju ima sa suprugom Katarinom. On jer upravo stigao u restoran kako bi sačekao goste i sve spremio za veselje. Poseban detalj odmah je privukao pažnju svih prisutnih – Darko i njegov sin pojavili… »
Jeleni i srne na prvom rođendanu ćerke Darka Lazića: Ovakvu dekoraciju još niste videli: Ima i jedno uputstvo za goste, stigao…

Jeleni i srne na prvom rođendanu ćerke Darka Lazića: Ovakvu dekoraciju još niste videli: Ima i jedno uputstvo za goste, stigao…

Blic pre 6 sati
Darko Lazić danas slavi prvi rođendan ćerki Srni, koju je dobila iz braka sa Katarinom Lazić. Darko je organizovao gala proslavu u jednom prestoničkom lokalu, a sve je bilo uređeno simbolično prema imenu devojčice. Imitacija prirode, njeno ime u žutoj… »
Bajkovita dekoracija za prvi rođendan Darko i Katarina mislili o svakom detalju, gostima postavili jedan uslov

Bajkovita dekoracija za prvi rođendan Darko i Katarina mislili o svakom detalju, gostima postavili jedan uslov

Alo pre 5 sati
Nema sumnje da su vodili računa o svakom detalju, a na pozivnici je i uputstvo za sve goste. Ćerka Darka Lazića i njegove supruge Katarine, mala Srna, danas proslavlja prvi rođendan. Tim povodom Lazić je napravio gala slavlje u jednom poznatom… »
Ovakvu dekoraciju niste videli: Zbog ćerke (1) Darka Lazića uneli drveće u salu, za zvanice ima jedan uslov

Ovakvu dekoraciju niste videli: Zbog ćerke (1) Darka Lazića uneli drveće u salu, za zvanice ima jedan uslov

Telegraf pre 5 sati
Ćerka Darka Lazića i njegove supruge Katarine, mala Srna, danas proslavlja prvi rođendan. Tim povodom pevač je napravio gala slavlje u jednom poznatom beogradskom restoranu, a za dekoraciju, kao ni posluženje, nije štedeo. Sve je u zelenilu, na stolovima… »
Darko Lazić napravio slavlje, sa sinom upario stajlinge: Skinuo zavoje, na glavi ima ogroman ožiljak od udesa

Darko Lazić napravio slavlje, sa sinom upario stajlinge: Skinuo zavoje, na glavi ima ogroman ožiljak od udesa

Telegraf pre 6 sati
Pevač Darko Lazić i njegova žena Katarina danas, 6. oktobra, proslavljaju prvi rođendan ćerkice Srne. U jednom restoranu u Beogradu napravili su gala slavlje, gde će okupiti brojne poznate ličnosti, Darkove kolege pevače. Lazić je prvi stigao sa svojim… »
Darko Lazić skinuo zavoje, ima ožiljak na glavi: Napravio gala slavlje za ćerkin 1. rođendan: Stajling malog Alekseja svi…

Darko Lazić skinuo zavoje, ima ožiljak na glavi: Napravio gala slavlje za ćerkin 1. rođendan: Stajling malog Alekseja svi…

Blic pre 6 sati
Darko Lazić zajedno sa suprugom Katarinom Lazić danas slavi prvi rođendan ćerke Srne. Darko i Katarina tim povodom su organizovali gala proslavu u jednom poznatom beogradskom lokalu. Pevač je prvi došao na slavlje zajedno sa sinom Aleksejem, kojeg je… »

Vesti dana »