Povezane vesti
Prvo pojavljivanje nakon stravičnog udesa Evo kako izgleda supruga Darka Lazića, na ćerkinom rođendanu zasenila sve prisutne…
Alo pre 1 sat
Na Katarini se, srećom, posledice od udesa ne vide. Supruga pevača Darka Lazića, Katarina Lazić, kasnila je na proslavu rođendana njihove ćerke Srne, koji se održava večeras, 6. oktobra, u jednom beogradskom restoranu. Darko Lazić se pojavio bez nje, a… »
Isplivao snimak sa proslave: Nećete verovati šta Darko Lazić radi sa gostima, za stolom sa ženom i 3 pevačice
Telegraf pre 1 sat
Pevač Darko Lazić i njegova supruga Katarina danas, 6. oktobra, proslavljaju prvi rođendan ćerkice Srne. U jednom restoranu u Beogradu napravili su gala slavlje, gde su okupili brojne poznate ličnosti, među kojima su: Zorana Mićanović, Andreana Čekić… »
"Razbesneo sam se pre udesa" Darko Lazić progovorio o svađi s Kaćom pre saobraćajke, evo šta se dešavalo pre nesreće: To me je…
Kurir pre 2 sata
Darko Lazić danas proslavlja prvi rođendan ćerki Srni koju je dobio u drugom braku sa Katarinom Lazić. Ipak, pevač se osvrnuo i na nezgodu koju je nedavno izazvao. - Svako ko je rekao nešto za mene nakon udesa, rekao je za moje dobro. Niko me nije… »
Prvo javno pojavljivanje kaće Lazić nakoj jezivog udesa: Zablistala na 1. rođendanu ćerke Srne, u haljini pripijenoj uz telo -…
Blic pre 3 sata
Darko Lazić i njegova supruga Kaća danas slave 1. rođendan ćerki Srni. Darko je organizovao gala proslavu u jednom prestoničkom lokalu, a sve je bilo uređeno simbolično prema imenu devojčice. Folker je prvi stigao na slavlje, dok je Kaća kasnila. - Kaća… »
Sin Darka Lazića zvezda večeri na rođendanu kod sestre Srne: Mali Aleksej je šarmer od malih nogu: Obukao elegantno odelo sa…
Blic pre 3 sata
Aleksej Lazić, sin popularnog pevača Darka Lazića, danas je zablistao na proslavi rođendana svoje sestre Srne i ukrao sve poglede čim je kročio u restoran. Iako još uvek mali, Aleksej je pokazao da se stil tako što se pojavio obučen kao pravi mali… »
Katarina kasnila na rođendan ćerke: Darko Lazić i njegova supruga blistaju na gala proslavi
Mondo pre 4 sati
Pevač Darko Lazić i njegova suprufa Katarina blistaju pred početak proslave prvog rođendana ćerke Srne. Katarina je kasnije stigla, a kako je Darko otkrio ekipi MONDA, ona se spremala za ovaj bitan događaj. Pogledajte fotografije Darka i Katarine: Dok se… »
Katarina Lazić prvi put nakon udesa u javnosti Kasnila na naslednicino krštenje, a evo šta je uradila čim je došla…
Kurir pre 3 sata
Folk pevač Darko Lazić i njegova lepša polovina Katarina upriličili su veliko slavlje povodom krštenja njihove ćerke Srne. Katarina Lazić prvi put nakon udesa stala je pred medije na proslavi prvog rodjendana i krštenja ćerke Srne. Iako je doṣ̌la u… »
Prvo pojavljivanje žene Darka Lazića nakon udesa: Neće da priča sa medijima, kasnila na ćerkin rođendan
Telegraf pre 3 sata
Žena pevača Darka Lazića, Katarina Lazić, kasnila je na proslavu rođendana njihove ćerke Srne , koji se održava večeras, 6. oktobra, u jednom beogradskom restoranu. Darko Lazić se pojavio bez nje, a potom je otkrio da je razlog Kaćinog kašnjenja taj što… »
"Pevala bih mu na svadbi" Zorana Mićanović progovorila o veridbi bivšeg dečka, pevaču poručila: "Vreme mu je!"
Telegraf pre 3 sata
Pevač Darko Lazić danas, 6. oktobra, slavi prvi rođendan ćerke Srne u jednom beogradskom restoranu, gde je okupio najbliže prijatelje i saradnike, a među prvima je stigla pevačica Zorana Mićanović. Zorana Mićanović pojavila se u beloj haljini koja joj… »
Gala slavlje: Darko Lazić upriličio veselje za prvi rođendan ćerki Srni
Večernje novosti pre 4 sati
FOLK zvezda Darko Lazić njegova žena Katarina, proslavili su prvi rođendan ćerkice Srne. FOTO: Novosti U jednom restoranu u Beogradu napravili su gala slavlje, gde će okupiti brojne poznate ličnosti, Darkove kolege pevače i mnoge druge. Lazić je prvi… »
"Mogao sam da dobijem bakteriju": Prvi intervju Darka Lazića nakon saobraćajke, progovorio o svađi sa suprugom Kaćom…
Blic pre 5 sati
Darko Lazić dao je prvi intervju nakon saobraćajne nezgode koju je imao zajedno sa suprugom Katarinom. Darko Lazić napravio je gala proslavu povodom prvog rođendana njegove ćerke Srne, a onda se osvrnuo i na udes koji je imao. - Uzbuđen sam, jako brzo je… »
"To je on nešto malo pobrkao": Darko odgovorio Đaniju na izjavu da ga je razočarao, a evo šta kaže za Nadicu Ademov
Mondo pre 5 sati
Pevač Darko Lazić nasmejan je razgovarao sa medijima pred prvi rođendan svoje ćerke Srne. On je za ovu posebnu priliku odabrao bordo odelo i crnu košulju, a u restoran u Brestaču je stigao sa svojim sinom i majkom Brankom. Pogledajte fotografije Darka… »
Darko i kaća odrešili kesu za mezimicu! Branka Lazić oduševila sve izgledom, dekoracija na proslavi je mnoge začudila…
Kurir pre 5 sati
Darko Lazić danas slavi prvi rođendan svoje mezimice Srne, koju je dobio u braku s Katarinom Lazić. Proslava ovog posebnog dana okupila je najbliže članove porodice i prijatelje, a sve je odisalo ljubavlju, toplinom i pažljivo osmišljenim detaljima… »
"Nemam zabranu vožnje!" Iskrena ispovest Darka Lazića nakon jezive saobraćajke, napravio gala slavlje za mezimicu, a evo zašto…
Kurir pre 4 sati
Pevač Darko Lazić progovorio je o saobraćajnoj nezgodi koju je nedavno preživeo. Darko je istakao da se oseća dobro i da čeka završetak istrage kako bi detaljnije govorio o incidentu. - Odlično sam, što se i vidi. Nikad bolje. Rekao sam već da ne bih… »
"Razbesneo sam se pre udesa" Darko Lazić prvi put otkrio šta je prethodilo saobraćajnoj nezgodi: "To me je najviše pogodilo"…
Alo pre 5 sati
Kako je otkrio, sa Katarinom se te noći nije posvađao, već je bio iznerviran zbog drugih stvari. Darko Lazić danas proslavlja prvi rođendan ćerki Srni koju je dobio u drugom braku sa Katarinom Lazić. Ipak, pevač se osvrnuo i na nezgodu koju je nedavno… »
"Bio sam u policiji i..." Darko Lazić se bez žene pojavio na proslavi, evo šta je razlog! Progovorio o udesu
Telegraf pre 5 sati
Pevač Darko Lazić danas, 6. oktobra, slavi ćerki Srni 1. rođendan u jednom beogradskom restoranu, gde će okupiti najbliže prijatelje i saradnike. Pre nego što su gosti počeli da stižu, Darko Lazić se obratio pripadnicima sedme sile, gde je progovorio o… »
Darko sa ranama i ožiljcima na glavi slavi krštenje ćerke Došao sa sinom, a on preslikan otac! (foto)
Kurir pre 6 sati
Pevač Darko Lazić danas slavi krštenje svoje ćerke Srne, koju ima sa suprugom Katarinom. On jer upravo stigao u restoran kako bi sačekao goste i sve spremio za veselje. Poseban detalj odmah je privukao pažnju svih prisutnih – Darko i njegov sin pojavili… »
Jeleni i srne na prvom rođendanu ćerke Darka Lazića: Ovakvu dekoraciju još niste videli: Ima i jedno uputstvo za goste, stigao…
Blic pre 6 sati
Darko Lazić danas slavi prvi rođendan ćerki Srni, koju je dobila iz braka sa Katarinom Lazić. Darko je organizovao gala proslavu u jednom prestoničkom lokalu, a sve je bilo uređeno simbolično prema imenu devojčice. Imitacija prirode, njeno ime u žutoj… »
Bajkovita dekoracija za prvi rođendan Darko i Katarina mislili o svakom detalju, gostima postavili jedan uslov
Alo pre 5 sati
Nema sumnje da su vodili računa o svakom detalju, a na pozivnici je i uputstvo za sve goste. Ćerka Darka Lazića i njegove supruge Katarine, mala Srna, danas proslavlja prvi rođendan. Tim povodom Lazić je napravio gala slavlje u jednom poznatom… »
Ovakvu dekoraciju niste videli: Zbog ćerke (1) Darka Lazića uneli drveće u salu, za zvanice ima jedan uslov
Telegraf pre 5 sati
Ćerka Darka Lazića i njegove supruge Katarine, mala Srna, danas proslavlja prvi rođendan. Tim povodom pevač je napravio gala slavlje u jednom poznatom beogradskom restoranu, a za dekoraciju, kao ni posluženje, nije štedeo. Sve je u zelenilu, na stolovima… »
Darko Lazić napravio slavlje, sa sinom upario stajlinge: Skinuo zavoje, na glavi ima ogroman ožiljak od udesa
Telegraf pre 6 sati
Pevač Darko Lazić i njegova žena Katarina danas, 6. oktobra, proslavljaju prvi rođendan ćerkice Srne. U jednom restoranu u Beogradu napravili su gala slavlje, gde će okupiti brojne poznate ličnosti, Darkove kolege pevače. Lazić je prvi stigao sa svojim… »
Darko Lazić skinuo zavoje, ima ožiljak na glavi: Napravio gala slavlje za ćerkin 1. rođendan: Stajling malog Alekseja svi…
Blic pre 6 sati
Darko Lazić zajedno sa suprugom Katarinom Lazić danas slavi prvi rođendan ćerke Srne. Darko i Katarina tim povodom su organizovali gala proslavu u jednom poznatom beogradskom lokalu. Pevač je prvi došao na slavlje zajedno sa sinom Aleksejem, kojeg je… »
Vesti dana »

TVITOVI - Janisova konferencija dodatno naljutila navijače!
Sportske.net pre 25 minutajoš 65 povezanih

Probudite se uz Euronews Jutro: Da li se dvogodišnjem ratu u Gazi bliži kraj?
Euronews pre 24 minutajoš 51 povezana

Izrael deportovao još 171 aktivistu, među njima i Ognjen Marković
Radio 021 pre 6 satijoš 30 povezanih