Povezane vesti
"Uhapsiće me ako uđem u Srbiju, postoji poternica" albanski sportski novinar koji je provocirao Srbe ne dolazi na meč protiv…
Dnevnik 06.10.2025
Kontroverzni albanski sportski novinar Arlind Sadiku neće izveštavati sa predstojeće utakmice kvalifikacija za Svetsko prvenstvo između Srbije i Albanije, koja se igra 11. oktobra u Leskovcu. Kako je sam otkrio u jednoj emisiji koja se emitovala u južnoj… »
"Uhapsiće me ako uđem u Srbiju, postoji poternica": Kontroverzni Albanac ne dolazi na meč protiv Orlova
Telegraf 06.10.2025
Kontroverzni albanski sportski novinar Arlind Sadiku neće izveštavati sa predstojeće utakmice kvalifikacija za Svetsko prvenstvo između Srbije i Albanije, koja se igra 11. oktobra u Leskovcu. Kako je sam otkrio u jednoj emisiji koja se emitovala u južnoj… »
Vesti dana »
U ruskom napadu na Kijevsku oblast poginulo najmanje 27 ljudi, među žrtvama i deca
Vreme pre 7 minutajoš 30 povezanih
RHMZ izdao dramatično upozorenje zbog požara Helikopteri u pripravnosti! Vetar preti da ponovo probudi vatreni pakao u Deliblatskoj peščari
Blic pre 2 satajoš 28 povezanih
Ministar finansija: Za obnovu u Nepalu od razornih poplava potrebne više od četiri milijarde dolara
N1 Info pre 2 minutajoš 28 povezanih
Saslušan osumnjičeni za hakovanje podataka Fudbalskog saveza i RFZO
Politika pre 2 minutajoš 22 povezane
Počinje škola, počinje i veći oprez u saobraćaju: Kako decu pripremiti za bezbedan put do škole?
Euronews pre 2 satajoš 22 povezane