Povezane vesti
"Uhapsiće me ako uđem u Srbiju, postoji poternica" albanski sportski novinar koji je provocirao Srbe ne dolazi na meč protiv…
Dnevnik 06.10.2025
Kontroverzni albanski sportski novinar Arlind Sadiku neće izveštavati sa predstojeće utakmice kvalifikacija za Svetsko prvenstvo između Srbije i Albanije, koja se igra 11. oktobra u Leskovcu. Kako je sam otkrio u jednoj emisiji koja se emitovala u južnoj… »
"Uhapsiće me ako uđem u Srbiju, postoji poternica": Kontroverzni Albanac ne dolazi na meč protiv Orlova
Telegraf 06.10.2025
Kontroverzni albanski sportski novinar Arlind Sadiku neće izveštavati sa predstojeće utakmice kvalifikacija za Svetsko prvenstvo između Srbije i Albanije, koja se igra 11. oktobra u Leskovcu. Kako je sam otkrio u jednoj emisiji koja se emitovala u južnoj… »
Vesti dana »
Policija identifikovala 12 osoba posle haosa u Kragujevcu, navijači Radničkog dobili prijave
Telegraf pre 1 danjoš 108 povezanih
Besplatna linija za pomoć ugroženima: Čačak organizovao dostavu vode najosetljivijima
Glas Zapadne Srbije pre 1 danjoš 93 povezane
Stiže pomoć u borbi protiv korupcije: Evropska komisija najavila isplatu tri milijarde evra Bugarskoj
Dnevnik pre 5 satijoš 37 povezanih
Janik Siner o mukama, vrućini, šokantnom ispadanju: "Nisam mogao da serviram, imao sam vrtoglavicu"
Telegraf pre 1 danjoš 118 povezanih