Povezane vesti

(Foto) Očevim i dedinim stopama Mihailo Vučević izabran za potpredsednika go SNS: Velika mi je čast i obaveza

(Foto) Očevim i dedinim stopama Mihailo Vučević izabran za potpredsednika go SNS: Velika mi je čast i obaveza

Dnevnik pre 2 dana
Na današnjoj sednici Gradskog odbora Srpske napredne stranke za njenog potpredsnika je izabran Mihailo Vučević, sin predsednika SNS i savetnika Aleksandra Vučića, Miloša Vučevića. Velika mi je čast što sam danas izabran za potpredsednika Gradskog odbora… »
S kolena na koleno: Sin Miloša Vučevića potpredsednik odbora SNS u Novom Sadu

S kolena na koleno: Sin Miloša Vučevića potpredsednik odbora SNS u Novom Sadu

Nova pre 1 dan
Sin predsednika Srpske napredne stranke Miloša Vučevića, Mihailo Vučević izabran je za potpredsednika Gradskog odbora SNS-a u Novom Sadu. Kako je objavljeno, na današnjem sastanku Gradskog odbora SNS izabrano je šest potpredsednika, prenosi portal… »
Mladi Vučević izabran za potpredsednika Gradskog odbora SNS-a u Novom Sadu

Mladi Vučević izabran za potpredsednika Gradskog odbora SNS-a u Novom Sadu

Moj Novi Sad pre 1 dan
Sin predsednika Srpske napredne stranke Miloša Vučevića, Mihailo Vučević izabran je za potpredsednika Gradskog odbora SNS-a u Novom Sadu. Kako prenosi portal 021, na današnjem sastanku Gradskog odbora SNS izabrano je šest potpredsednika. To su Mihailo… »
Sin Miloša Vučevića izabran za potpredsednika odbora SNS u Novom Sadu

N1 Info pre 1 dan
Sin predsednika Srpske napredne stranke Miloša Vučevića, Mihailo Vučević izabran je za potpredsednika Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Novom Sadu. Kako prenosi portal 021.rs, na današnjem sastanku Gradskog odbora SNS izabrano je šest… »
Sin Miloša Vučevića potpredsednik odbora SNS u Novom Sadu

Sin Miloša Vučevića potpredsednik odbora SNS u Novom Sadu

Radio 021 pre 1 dan
Sin predsednika Srpske napredne stranke Miloša Vučevića, Mihailo Vučević izabran je za potpredsednika Gradskog odbora SNS-a u Novom Sadu. Kako je objavljeno, na današnjem sastanku Gradskog odbora SNS izabrano je šest potpredsednika. To su Mihailo… »

Novi magazin pre 1 dan
Sin predsednika Srpske napredne stranke Miloša Vučevića, Mihailo Vučević izabran je za potpredsednika Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Novom Sadu. Kako prenosi portal 021.rs, na današnjem sastanku Gradskog odbora SNS izabrano je šest… »

Vesti dana »