Povezane vesti
Lekić: Biću spona između igračica i selektora, potrebno je edukovati decu o rukometu
Sportski žurnal 06.10.2025
Medalje donose popularnost, a mi smo poslednju medalju u ženskom rukometu osvojili 2013, a u muškom 2012. godine – navela je Andrea. Nova generalna menadžerka ženskih rukometnih reprezentacija Srbije Andrea Lekić izjavila je danas za Tanjug da će biti… »
Andrea Lekić: Biću spona između igračica i selektora
Politika 06.10.2025
Potrebno je edukovati decu o rukometu, kaže nova generalna menadžerka ženskih rukometnih reprezentacija Srbije. Andrea Lekić, nova generalna menadžerka ženskih rukometnih reprezentacija Srbije, izjavila je danas za Tanjug da će biti spona između… »
Lekić: Biću spona između igračica i selektora, potrebno je edukovati decu o rukometu
RTS 06.10.2025
Nova generalna menadžerka ženskih rukometnih reprezentacija Srbije Andrea Lekić izjavila je za Tanjug da će biti spona između igračica i selektora i dodala da je potrebno proširiti bazu i edukovati decu o rukometu. Lekić je 30. septembra imenovana za… »
Andrea Lekić spona između igračica i selektora: Potrebno je edukovati decu o rukometu
Dnevnik 06.10.2025
Nova generalna menadžerka ženskih rukometnih reprezentacija Srbije Andrea Lekić izjavila je danas za Tanjug da će biti spona između igračica i selektora i dodala da je potrebno proširiti bazu i edukovati decu o rukometu. Lekić je 30. septembra imenovana… »
Vesti dana »
Orban: "Dobili smo više od 2,25 miliona glasova"; "Sa istim rezultatom 2014. ostvarili smo veliku pobedu"
B92 pre 38 minutajoš 41 povezana
Tramp: Počela američka blokada Ormuskog moreuza, Iran očajnički želi sporazum
Sputnik pre 1 satjoš 112 povezane
AMSS: Putnički automobili na prelazima Preševo i Sremska Rača oko pola sata
Serbian News Media pre 2 satajoš 22 povezane
Vučić o porazu Orbana u Mađarskoj: Zna se ko je moj prijatelj i ja ga se ne odričem ni u dobru ni u zlu
Euronews pre 52 minutajoš 233 povezane