Povezane vesti

Prvi rođendan male srne kao iz bajke! Darko i Katarina odrešili kesu: Torta na četiri sprata, raskoš na sve strane: Ponosni…

Prvi rođendan male srne kao iz bajke! Darko i Katarina odrešili kesu: Torta na četiri sprata, raskoš na sve strane: Ponosni…

Kurir pre 9 sati
Pevač Darko Lazić priredio je bajkovitu proslavu povodom prvog rođendana svoje ćerke Srne. Slavlje je upriličeno u Pećincima, u pažljivo dekorisanom prostoru, a posebnu pažnju gostiju privukla je raskošna torta na čak četiri sprata. Elegantno izrađena u… »
"Od njega me ništa više ne iznenađuje" Ana Sević šokirala izjavom o udesu Darka Lazića: "Ako bude takva presuda ići će u…

"Od njega me ništa više ne iznenađuje" Ana Sević šokirala izjavom o udesu Darka Lazića: "Ako bude takva presuda ići će u…

Alo pre 9 sati
Pevačica je prekomentarisala saobraćajnu nesreću bivšeg supruga. Pevačica Ana Sević pojavila se večeras sa suprugom Danijelom na proslavi prvog rođendana Srne, ćerkice Darka Lazića i Kaće. Ana je na događaj stigla sa malim zakašnjenjem, a potom je… »
Torta na 3 sprata i posebna dekoracija za naslednicu Lazića: Sve je bilo u znaku imena malene Srne

Torta na 3 sprata i posebna dekoracija za naslednicu Lazića: Sve je bilo u znaku imena malene Srne

Mondo pre 9 sati
Pevač Darko Lazić i njegova supruga Katarina proslavili su prvi rođendan ćerke Srne, a ekipa MONDA prenosi vam delić atmosfere. Pogledajte fotogafije sa rođendana: Dekoracija je bila inspirisana slavljenicom Srnom, sve bilo u duhu šume i šumskih… »
„Od njega me više ništa ne iznenađuje, normalno da treba da prihvati da ide u zatvor“: Ana Sević oštro o saobraćajki Darka…

„Od njega me više ništa ne iznenađuje, normalno da treba da prihvati da ide u zatvor“: Ana Sević oštro o saobraćajki Darka…

Nova pre 9 sati
Ana Sević je stigla na proslavu rođendana ćerke Darka Lazića i njegove supruge Katarine. Ana Sević je došla na žurku povodom prvog rođendana male Srne, ćerke Darka Lazića i njegove supruge Katarine. Kao što je poznato, Ana i Darko su svojevremeno bili u… »
Ana Sević o saobraćajnoj nesreći bivšeg muža Darka Lazića, pomenula presudu: "Ići će u zatvor ako bude..."

Ana Sević o saobraćajnoj nesreći bivšeg muža Darka Lazića, pomenula presudu: "Ići će u zatvor ako bude..."

Telegraf pre 10 sati
Pevačica Ana Sević sa suprugom Danijelom pojavila se večeras na proslavi prvog rođendana ćerke Darka Lazića i Katarine, Srne. Ana je kasnila na događaj, a sada je progovorila o razlozima i nedavnoj saobraćajnoj nesreći u kojoj je učestvovao njen bivši… »
"Ići će u zatvor ako..." Ana Sević o udesu Darka Lazić: Od njega me ništa više ne iznenađuje!

"Ići će u zatvor ako..." Ana Sević o udesu Darka Lazić: Od njega me ništa više ne iznenađuje!

Kurir pre 10 sati
Pevačica Ana Sević sa suprugom Danijelom pojavila se na proslavi 1. rođendana i krštenja ćerke Darka Lazića i Kaće, Srne. Ana je dosta kasnila, a za medije je progovorila o saobraćajki koju je Lazić nedavno doživeo. - Morala sam da ispoštujem i da… »
"Od njega me više ništa ne iznenađuje": Ana Sević poslala Darku Laziću roman nakon udesa, evo šta mu je poručila

"Od njega me više ništa ne iznenađuje": Ana Sević poslala Darku Laziću roman nakon udesa, evo šta mu je poručila

Mondo pre 11 sati
Ana Sević stigla je na rođendan ćerke Darka Lazića i prokomentarisala saobraćajnu nesreću koju je njen bivši suprug doživeo 25. septembra. Pogledajte fotografije Ane Sević: "Morala sam da ispoštujem i da stignem da dođem. Moj suprug ne kasni jer mu se… »

Vesti dana »