Povezane vesti
Prvi čovek hapoela tvrdi: "Real Madrid je nudio više novca Vasiliju Miciću od nas!"
Večernje novosti pre 7 sati
Postao je Vasilije Micić najplaćeniji košarkaš u Evropi kada je letos potpisao za Hapoel. FOTO: M. Vukadinović Ipak, prvi čovek Hapoel Ofer Janaj otkrio je da je Real nudio više od njih za Srbina. - Mnogo novca ima u svetu, ali su strast i vizija retki… »
Ofer: Real nudio Miciću više novca od nas
Sport klub pre 7 sati
Letos je jedna od centralnih evroligaških vesti bio transfer Vasilija Micića u Hapoel, a srpski plejmejker je u Tel Avivu postao najplaćeniji košarkaš u elitnom kontinentalnom klupskom takmičenju. Biznismen Ofer Janaj je vlasnik Micićevog novog kluba, a… »
"Vasa bio ubeđen u Evroligu sa Realom, a izabrao da ode gde padaju rakete"
Sportske.net pre 17 sati
Prvi čovek Hapoela Ofri Janaj otkrio je do tančina kako su tekli pregovori sa Vasilijem Micićem, naglašavajući da je osetio strast i viziju koja su retkost u svemu gde novac odnosi ogromnu prevagu, mada je upravo finansijski momenat bio remetilački… »
"Rekao sam vasi da traži previše novca" Bogati vlasnik Hapoela otkrio nepoznate detalje o dolasku Micića: Rekli su mi da Srbi…
Kurir pre 19 sati
Vlasnik Hapoela iz Tel Aviva, izraelski milijarder Ofer Janaj, u popularnom podkastu "EuroInsiders" otkrio je dosad nepoznate detalje o dolasku srpskog plejmejkera Vasilija Micića. Micić je tokom leta bio jedan od najtraženijih igrača na tržištu… »
Vesti dana »

Promenljivo oblačno i suvo vreme, najviša dnevna temperatura od 9 do 17 stepeni
RTV pre 5 satijoš 5 povezanih

Novaković (NPS): U Skupštini o legalizaciji, a ispred zgrade novi šatori – to je neverovatno
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Haos na 18.: Rođendanu vikinog sina zbog cece Folk divu opkolili sa svih strana - sto telefona je snima, atmosfera uzavrela, a evo šta peva slavljeniku (video)
Blic pre 6 satijoš 4 povezane

(Video) Sam i očajan! Pogledajte šta je Makron uradio posle podnošenja ostavke premijera Lekronija
Blic pre 9 satijoš 1 povezana