Povezane vesti

Prvi čovek hapoela tvrdi: "Real Madrid je nudio više novca Vasiliju Miciću od nas!"

Prvi čovek hapoela tvrdi: "Real Madrid je nudio više novca Vasiliju Miciću od nas!"

Večernje novosti 06.10.2025
Postao je Vasilije Micić najplaćeniji košarkaš u Evropi kada je letos potpisao za Hapoel. FOTO: M. Vukadinović Ipak, prvi čovek Hapoel Ofer Janaj otkrio je da je Real nudio više od njih za Srbina. - Mnogo novca ima u svetu, ali su strast i vizija retki… »
Ofer: Real nudio Miciću više novca od nas

Ofer: Real nudio Miciću više novca od nas

Sport klub 06.10.2025
Letos je jedna od centralnih evroligaških vesti bio transfer Vasilija Micića u Hapoel, a srpski plejmejker je u Tel Avivu postao najplaćeniji košarkaš u elitnom kontinentalnom klupskom takmičenju. Biznismen Ofer Janaj je vlasnik Micićevog novog kluba, a… »
"Vasa bio ubeđen u Evroligu sa Realom, a izabrao da ode gde padaju rakete"

"Vasa bio ubeđen u Evroligu sa Realom, a izabrao da ode gde padaju rakete"

Sportske.net 06.10.2025
Prvi čovek Hapoela Ofri Janaj otkrio je do tančina kako su tekli pregovori sa Vasilijem Micićem, naglašavajući da je osetio strast i viziju koja su retkost u svemu gde novac odnosi ogromnu prevagu, mada je upravo finansijski momenat bio remetilački… »
"Rekao sam vasi da traži previše novca" Bogati vlasnik Hapoela otkrio nepoznate detalje o dolasku Micića: Rekli su mi da Srbi…

"Rekao sam vasi da traži previše novca" Bogati vlasnik Hapoela otkrio nepoznate detalje o dolasku Micića: Rekli su mi da Srbi…

Kurir 06.10.2025
Vlasnik Hapoela iz Tel Aviva, izraelski milijarder Ofer Janaj, u popularnom podkastu "EuroInsiders" otkrio je dosad nepoznate detalje o dolasku srpskog plejmejkera Vasilija Micića. Micić je tokom leta bio jedan od najtraženijih igrača na tržištu… »

Vesti dana »