Povezane vesti
Nakon niza porodičnih tragedija krenuo da joj otkazuje bubreg! Novosađanka zbog transplantacije primorana da proda porodični…
Dnevnik pre 20 sati
Novosađanka Jelena Dobromirov (47) u jednoj grupi na Fejsbuku oglasila je oglas za prodaju stana koji je digao Srbiju na noge za samo nekoliko sati! Naime, kako se navodi, prodaje stan zbog transplantacije bubrega, a ko poznaje slučaj zna da je Jeleni… »
Prodaje stan zbog transplantacije bubrega: Oglas koji deli Srbija: Novosađanka se odriče krova nad glavom da sačuva život
Blic pre 1 dan
"Prodajemo porodični stan zbog transplantacije bubrega" - glasi deo teksta oglasa za prodaju nekretnine koji je odjeknuo u moru drugih na jednoj Fejsbuk grupi. Novosađanka koja je spremna da se odrekne krova nad glavom da bi sačuvala sopstveni život… »
Vesti dana »

Ministar pravde: Izmene Zakona o izvršenju i obezbeđenju štite građane od beskućništva
Beta pre 49 minutajoš 63 povezane

"Doneo sam 100.000 maraka, dali su mi da delim, sve je otišlo za sat vremena" Ovako je Halid Bešlić pričao o ratu u BiH: "Ušao sam 1994. uz pomoć UNPROFOR-a..."
Kurir pre 4 minutajoš 53 povezane

U Ivanjici bez struje više hiljada domaćinstava; Vanredna situacija u još tri opštine
B92 pre 8 satijoš 13 povezanih

Kakav šok u šangaju: 204. teniser planete u četvrtfinalu turnira! Ispao veliki favorit
Kurir pre 14 minutajoš 51 povezana