Povezane vesti

(Video) "od njega me ništa više ne iznenađuje": Ana Sević o udesu koji je imao Darko Lazić: "Ako bude takva presuda ići će u…

(Video) "od njega me ništa više ne iznenađuje": Ana Sević o udesu koji je imao Darko Lazić: "Ako bude takva presuda ići će u…

Blic pre 22 sata
Pevačica Ana Sević sa suprugom Danijelom pojavila se večeras na proslavi 1. rođendana ćerke Darka Lazića i Kaće, Srne. Ana Sević je kasnila, a za "Blic" je progovorila o saobraćajki koju je Lazić nedavno doživeo. - Morala sam da ispoštujem i da stignem… »
"Darku bih donosila sve ako završi iza rešetaka, pevala bih mu na ispraćaju u zatvor": Andreana Čekić o Lazićevom udesu i Ani…

"Darku bih donosila sve ako završi iza rešetaka, pevala bih mu na ispraćaju u zatvor": Andreana Čekić o Lazićevom udesu i Ani…

Blic pre 23 sata
Andreana Čekić se pojavila na veselju kuma i kolege Darka Lazića, koji danas slavi rođendan ćerke Srne. - Kuma malo kasni, biće mi oprošteno! Imam više poklona, jedna lutkica, jedna kovertica, i ovde još nešto... - rekla je Andreana prvo pred našim… »

Vesti dana »