Povezane vesti
(Video) "od njega me ništa više ne iznenađuje": Ana Sević o udesu koji je imao Darko Lazić: "Ako bude takva presuda ići će u…
Blic pre 22 sata
Pevačica Ana Sević sa suprugom Danijelom pojavila se večeras na proslavi 1. rođendana ćerke Darka Lazića i Kaće, Srne. Ana Sević je kasnila, a za "Blic" je progovorila o saobraćajki koju je Lazić nedavno doživeo. - Morala sam da ispoštujem i da stignem… »
"Darku bih donosila sve ako završi iza rešetaka, pevala bih mu na ispraćaju u zatvor": Andreana Čekić o Lazićevom udesu i Ani…
Blic pre 23 sata
Andreana Čekić se pojavila na veselju kuma i kolege Darka Lazića, koji danas slavi rođendan ćerke Srne. - Kuma malo kasni, biće mi oprošteno! Imam više poklona, jedna lutkica, jedna kovertica, i ovde još nešto... - rekla je Andreana prvo pred našim… »
Vesti dana »

Ministar pravde: Izmene Zakona o izvršenju i obezbeđenju štite građane od beskućništva
Beta pre 1 satjoš 64 povezane

Američke sankcije kompaniji NIS stupiće na snagu 9. oktobra u šest ujutru
Biznis.rs pre 4 satijoš 26 povezanih

"Treba slaviti život jer se gasi začas": Ovako je Bešlić govorio o jezivoj tragediji koja mu se dogodila
B92 pre 3 satajoš 53 povezane

Crna Trava peti dan bez struje, u Ivanjici je još čeka oko 5.000 domaćinstava
RTS pre 4 satijoš 13 povezanih

Podeljeni Izrael obeležava dve godine od napada 7. oktobra dok rat u Gazi i dalje traje
Beta pre 4 satijoš 38 povezanih