Повезане вести

Отац је подржао да угради силиконе кад је имала 20 година, звали су је клемпава, а мајка направила хаос: "Била сам равна као…

Отац је подржао да угради силиконе кад је имала 20 година, звали су је клемпава, а мајка направила хаос: "Била сам равна као…

Блиц 07.10.2025
Певачица Катарина Грујић уградила је силиконе у груди када је имала 20 година, а како каже тада ју је отац подржао у томе. – Свима је било чудно, али мој отац је био први уз мене када сам му рекла своју жељу: ‘Ја желим да ставим… »
„Име сам добила по татиној швалерки“: Лепа Лукић оголила душу о породици, тајнама и покојном мужу

„Име сам добила по татиној швалерки“: Лепа Лукић оголила душу о породици, тајнама и покојном мужу

Нова 07.10.2025
Певачица народне музике Лепа Лукић проговорила је о свом тешком детињству које је провела у сиромаштву у селу Милочај крај Краљева. Наиме, Лепа Лукић је јуче гостовала у подкасту Б-13 који води македонски шоумен Бојан… »
"Није истина да ћу да оставим стан" Лепа Лукић о братанцу, открила коме ће оставити богатство: "За моју мачку"

"Није истина да ћу да оставим стан" Лепа Лукић о братанцу, открила коме ће оставити богатство: "За моју мачку"

Телеграф 07.10.2025
О имовини легенде народне музике Лепе Лукић често се спекулише у јавности, а због навода да ће "мачки оставити богатство" - била је на удару јавности. Наиме, Лепа Лукић нема деце, а као главог наследника њеног богатства наводе… »
"Име сам добила по татиној швалерки" Лепа Лукић оголила душу и проговорила о најтежим тренуцима свог живота

"Име сам добила по татиној швалерки" Лепа Лукић оголила душу и проговорила о најтежим тренуцима свог живота

Курир 07.10.2025
Певачица Лепа Лукић била је гошћа у подкасту свог пријатеља Бокија 13, где је отворено говорила о љубави, животу и искуствима која су је обликовала кроз године. На самом почетку разговора са Бокијем 13, певачица Лепа Лукић… »
"Име сам добила по очевој швалерки" Лепа Лукић о овоме до сада није причала: Добијала сам од њега шамаре!

"Име сам добила по очевој швалерки" Лепа Лукић о овоме до сада није причала: Добијала сам од њега шамаре!

Телеграф 07.10.2025
Певачица Лепа Лукић гостовала је у подкасту код Бокија 13, где је отворено говорила о својим љубавима и животним искуствима. На самом почетку, Лепа је говорила о породици и раном детињству: - Фамилија по оцу ми је била… »
"Тата је имао швалерку, добила сам име по њој": Лепа Лукић о овоме није говорила, сад све јавно признала: "Волео је и њу и…

"Тата је имао швалерку, добила сам име по њој": Лепа Лукић о овоме није говорила, сад све јавно признала: "Волео је и њу и…

Блиц 06.10.2025
Певачица Лепа Лукић гостовала је у подкасту код Бокија 13, а том приликом причала је на бројне теме. На самом почетку Лепа Лукић је говорила о детињству и својој породици. - Фамилија по оцу ми је била сиромашна, мајка ми је била… »

Вести дана »