Povezane vesti
Otac je podržao da ugradi silikone kad je imala 20 godina, zvali su je klempava, a majka napravila haos: "Bila sam ravna kao…
Blic pre 5 sati
Pevačica Katarina Grujić ugradila je silikone u grudi kada je imala 20 godina, a kako kaže tada ju je otac podržao u tome. – Svima je bilo čudno, ali moj otac je bio prvi uz mene kada sam mu rekla svoju želju: ‘Ja želim da stavim grudi i to je to’. Mene… »
„Ime sam dobila po tatinoj švalerki“: Lepa Lukić ogolila dušu o porodici, tajnama i pokojnom mužu
Nova pre 7 sati
Pevačica narodne muzike Lepa Lukić progovorila je o svom teškom detinjstvu koje je provela u siromaštvu u selu Miločaj kraj Kraljeva. Naime, Lepa Lukić je juče gostovala u podkastu B-13 koji vodi makedonski šoumen Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13… »
"Nije istina da ću da ostavim stan" Lepa Lukić o bratancu, otkrila kome će ostaviti bogatstvo: "Za moju mačku"
Telegraf pre 9 sati
O imovini legende narodne muzike Lepe Lukić često se spekuliše u javnosti, a zbog navoda da će "mački ostaviti bogatstvo" - bila je na udaru javnosti. Naime, Lepa Lukić nema dece, a kao glavog naslednika njenog bogatstva navode njenog bratanca, kojeg… »
"Ime sam dobila po tatinoj švalerki" Lepa Lukić ogolila dušu i progovorila o najtežim trenucima svog života
Kurir pre 10 sati
Pevačica Lepa Lukić bila je gošća u podkastu svog prijatelja Bokija 13, gde je otvoreno govorila o ljubavi, životu i iskustvima koja su je oblikovala kroz godine. Na samom početku razgovora sa Bokijem 13, pevačica Lepa Lukić govorila je o svom… »
"Ime sam dobila po očevoj švalerki" Lepa Lukić o ovome do sada nije pričala: Dobijala sam od njega šamare!
Telegraf pre 10 sati
Pevačica Lepa Lukić gostovala je u podkastu kod Bokija 13, gde je otvoreno govorila o svojim ljubavima i životnim iskustvima. Na samom početku, Lepa je govorila o porodici i ranom detinjstvu: - Familija po ocu mi je bila siromašna, majka mi je bila iz… »
"Tata je imao švalerku, dobila sam ime po njoj": Lepa Lukić o ovome nije govorila, sad sve javno priznala: "Voleo je i nju i…
Blic pre 19 sati
Pevačica Lepa Lukić gostovala je u podkastu kod Bokija 13, a tom prilikom pričala je na brojne teme. Na samom početku Lepa Lukić je govorila o detinjstvu i svojoj porodici. - Familija po ocu mi je bila siromašna, majka mi je bila iz bogate kuće, ali se… »
Vesti dana »

Završena sednica Skupštine Srbije: Poslanici nastavljaju sa raspravom sutra ujutru
Danas pre 1 minutjoš 63 povezane

Američke sankcije kompaniji NIS stupiće na snagu 9. oktobra u šest ujutru
Biznis.rs pre 2 satajoš 26 povezanih

U Medveđi bez struje oko 20 odsto korisnika: "Radimo na otklanjanju posledica nevremena
Euronews pre 7 satijoš 13 povezanih

Đoković otkazao konferenciju za medije: Čim je čuo ko ga moli, nije imao izbora
Mondo pre 11 minutajoš 37 povezanih