Povezane vesti

"Čuo sam da je bila sa drugim muškarcem": Prijatelj Bore Santane šokirao pričom o neverstvu Milice Kemez: "Svaki dan me je…

"Čuo sam da je bila sa drugim muškarcem": Prijatelj Bore Santane šokirao pričom o neverstvu Milice Kemez: "Svaki dan me je…

Blic pre 6 sati
Bora Santana i Milica Kemez razveli su se nakon godinu dana braka, a sada je bivši rijaliti učesnik, Boža Džons, otkrio svoja saznanja o njihovom odnosu. Boža je rekao da ga je Bora razočarao zato što ga nije zvao na svadbu sa Milicom iako su bili… »
"Čuo sam da je Milica Kemez imala drugog muškarca" Borin prijatelj otkrio nepoznate detalje iz njihovog braka: Ne verujem da…

"Čuo sam da je Milica Kemez imala drugog muškarca" Borin prijatelj otkrio nepoznate detalje iz njihovog braka: Ne verujem da…

Kurir pre 6 sati
Bora Santana i Milica Kemez nedavno su se i zvanično razveli, što je učesnik "Elite 9" proslavio otvaranjem šampanjca ispred suda. On je od produkcije tražio i da napravi žurku kako bi proslavio kraj braka. Sada, samo nekoliko dana kasnije bivši učesnik… »
"Kriju da su spavale sa mnom" Bora Santana šokirao u Eliti, priznao da je bio intiman sa nekoliko cimerki - Milica Kemez za…

"Kriju da su spavale sa mnom" Bora Santana šokirao u Eliti, priznao da je bio intiman sa nekoliko cimerki - Milica Kemez za…

Kurir pre 9 sati
Bora Santana, učesnik rijalitija Elita 9 i bivši suprug Milice Kemez, napravio je haos za crnim stolom, kada je ispričao da je sa nekoliko cimerki, sadašnjih, bio intiman. Naime, Bora tvrdi da one i dalje mudro ćute, te i kada bi progovorio o svemu… »
Bora Santana bio intiman sa nekoliko cimerki Javno ih raskrinkao: "Kriju da su spavale sa mnom"

Bora Santana bio intiman sa nekoliko cimerki Javno ih raskrinkao: "Kriju da su spavale sa mnom"

Alo pre 8 sati
Bora tvrdi da one i dalje mudro ćute, te i kada bi progovorio o svemu, nastao bi skandal. Bora Santana, učesnik rijalitija Elita 9 i bivši suprug Milice Kemez, napravio je haos za crnim stolom, kada je ispričao da je sa nekoliko cimerki, sadašnjih, bio… »
"Kriju da su spavale sa mnom": Bora Santana šokirao u Eliti, priznao da je bio intiman sa nekoliko cimerki: Milica Kemez za…

"Kriju da su spavale sa mnom": Bora Santana šokirao u Eliti, priznao da je bio intiman sa nekoliko cimerki: Milica Kemez za…

Blic pre 11 sati
Učesnik rijalitija Elita 9 i bivši suprug Milice Kemez, Bora Santana, napravio je haos za crnim stolom, kada je ispričao da je sa nekoliko cimerki, sadašnjih, bio intiman. Naime, Bora tvrdi da one i dalje mudro ćute, te i kada bi progovorio o svemu… »

Vesti dana »