Povezane vesti
Gde je moj poslanik? Novi sajt otkriva koji poslanici EP zaista dolaze na posao
Telegraf pre 2 sata
Nova internet plaforma "GdeJeMojMEP" (WhereIsMyMEP) omogućava građanima uvid u to koji poslanici Evropskog parlamenta (EP) učestvuju u njegovom radu, a koji izostaju, jer brojni građani Unije postavljaju pitanje da li njihovi predstavnici zaista redovno… »
Novi sajt otkriva koji poslanici EP zaista dolaze na posao: Gde je moj evroposlanik?
Euronews pre 9 sati
Nova internet plaforma "GdeJeMojMEP" (WhereIsMyMEP) omogućava građanima uvid u to koji poslanici Evropskog parlamenta (EP) učestvuju u njegovom radu, a koji izostaju, jer brojni građani Unije postavljaju pitanje da li njihovi predstavnici zaista redovno… »
Napravljen sajt preko kog može da se prati da li poslanici Evropskog parlamenta dolaze na posao
Radio 021 pre 9 sati
Nova internet plaforma "GdeJeMojMEP" (WhereIsMyMEP) omogućava građanima uvid u to koji poslanici Evropskog parlamenta učestvuju u njegovom radu, a koji izostaju. Brojni građani Unije postavljaju pitanje da li njihovi predstavnici zaista redovno dolaze na… »
Gde je moj evroposlanik - novi sajt otkriva koji poslanici EP zaista dolaze na posao
N1 Info pre 10 sati
Vesti dana »

Prva sednica jesenjeg zasedanja – među tačkama dnevnog reda predlozi zakona o legalizaciji i izvršiteljima
RTS pre 1 minutjoš 63 povezane

Nova.rs: Sankcije NIS-u stupaju na snagu 9. oktobra u šest sati ujutru
Nova ekonomija pre 3 satajoš 26 povezanih

Preminuo je Halid Bešlić: Pesme su mu evergrin, a ovako je moćnim glasom otpevao Queen
City magazine pre 2 satajoš 50 povezanih

U Ivanjici bez struje više hiljada domaćinstava, vanredna situacija u još tri opštine
NIN pre 6 satijoš 13 povezanih