Povezane vesti
Gde je moj poslanik? Novi sajt otkriva koji poslanici EP zaista dolaze na posao
Telegraf 07.10.2025
Nova internet plaforma "GdeJeMojMEP" (WhereIsMyMEP) omogućava građanima uvid u to koji poslanici Evropskog parlamenta (EP) učestvuju u njegovom radu, a koji izostaju, jer brojni građani Unije postavljaju pitanje da li njihovi predstavnici zaista redovno… »
Novi sajt otkriva koji poslanici EP zaista dolaze na posao: Gde je moj evroposlanik?
Euronews 07.10.2025
Nova internet plaforma "GdeJeMojMEP" (WhereIsMyMEP) omogućava građanima uvid u to koji poslanici Evropskog parlamenta (EP) učestvuju u njegovom radu, a koji izostaju, jer brojni građani Unije postavljaju pitanje da li njihovi predstavnici zaista redovno… »
Napravljen sajt preko kog može da se prati da li poslanici Evropskog parlamenta dolaze na posao
Radio 021 07.10.2025
Nova internet plaforma "GdeJeMojMEP" (WhereIsMyMEP) omogućava građanima uvid u to koji poslanici Evropskog parlamenta učestvuju u njegovom radu, a koji izostaju. Brojni građani Unije postavljaju pitanje da li njihovi predstavnici zaista redovno dolaze na… »
Gde je moj evroposlanik - novi sajt otkriva koji poslanici EP zaista dolaze na posao
N1 Info 07.10.2025
Vesti dana »
Voz kod Barselone iskliznuo iz šina: Mašinovođa poginuo, povređeno 20 osoba
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Ko je bio brat Nemanje Vidića? Dušan se bavio fudbalom, pa odustao od sportske karijere: O njegovom životu se malo zna
Blic pre 5 satijoš 3 povezane
Srbija doživela prvi poraz na Evropskom prvenstvu, predstoji polufinale
Danas pre 3 satajoš 2 povezane