Povezane vesti

Gde je moj poslanik? Novi sajt otkriva koji poslanici EP zaista dolaze na posao

Gde je moj poslanik? Novi sajt otkriva koji poslanici EP zaista dolaze na posao

Telegraf pre 2 sata
Nova internet plaforma "GdeJeMojMEP" (WhereIsMyMEP) omogućava građanima uvid u to koji poslanici Evropskog parlamenta (EP) učestvuju u njegovom radu, a koji izostaju, jer brojni građani Unije postavljaju pitanje da li njihovi predstavnici zaista redovno… »
Novi sajt otkriva koji poslanici EP zaista dolaze na posao: Gde je moj evroposlanik?

Novi sajt otkriva koji poslanici EP zaista dolaze na posao: Gde je moj evroposlanik?

Euronews pre 9 sati
Nova internet plaforma "GdeJeMojMEP" (WhereIsMyMEP) omogućava građanima uvid u to koji poslanici Evropskog parlamenta (EP) učestvuju u njegovom radu, a koji izostaju, jer brojni građani Unije postavljaju pitanje da li njihovi predstavnici zaista redovno… »
Napravljen sajt preko kog može da se prati da li poslanici Evropskog parlamenta dolaze na posao

Napravljen sajt preko kog može da se prati da li poslanici Evropskog parlamenta dolaze na posao

Radio 021 pre 9 sati
Nova internet plaforma "GdeJeMojMEP" (WhereIsMyMEP) omogućava građanima uvid u to koji poslanici Evropskog parlamenta učestvuju u njegovom radu, a koji izostaju. Brojni građani Unije postavljaju pitanje da li njihovi predstavnici zaista redovno dolaze na… »
Gde je moj evroposlanik - novi sajt otkriva koji poslanici EP zaista dolaze na posao

Gde je moj evroposlanik - novi sajt otkriva koji poslanici EP zaista dolaze na posao

N1 Info pre 10 sati

Vesti dana »