Povezane vesti
Gde je moj poslanik? Novi sajt otkriva koji poslanici EP zaista dolaze na posao
Telegraf 07.10.2025
Nova internet plaforma "GdeJeMojMEP" (WhereIsMyMEP) omogućava građanima uvid u to koji poslanici Evropskog parlamenta (EP) učestvuju u njegovom radu, a koji izostaju, jer brojni građani Unije postavljaju pitanje da li njihovi predstavnici zaista redovno… »
Novi sajt otkriva koji poslanici EP zaista dolaze na posao: Gde je moj evroposlanik?
Euronews 07.10.2025
Nova internet plaforma "GdeJeMojMEP" (WhereIsMyMEP) omogućava građanima uvid u to koji poslanici Evropskog parlamenta (EP) učestvuju u njegovom radu, a koji izostaju, jer brojni građani Unije postavljaju pitanje da li njihovi predstavnici zaista redovno… »
Napravljen sajt preko kog može da se prati da li poslanici Evropskog parlamenta dolaze na posao
Radio 021 07.10.2025
Nova internet plaforma "GdeJeMojMEP" (WhereIsMyMEP) omogućava građanima uvid u to koji poslanici Evropskog parlamenta učestvuju u njegovom radu, a koji izostaju. Brojni građani Unije postavljaju pitanje da li njihovi predstavnici zaista redovno dolaze na… »
Gde je moj evroposlanik - novi sajt otkriva koji poslanici EP zaista dolaze na posao
N1 Info 07.10.2025
Vesti dana »
Rhmz najavljuje proleće Za vikend sunčano i toplo, do 22 stepena a od ponedeljka spremajte zimsku garderobu
Dnevnik pre 29 minutajoš 31 povezana
Miljuš (SSP): Proces izbora članova REM je smejanje u lice Evropskoj komisiji i Evropskom parlamentu
Beta pre 1 satjoš 15 povezanih
Revidirana Fiskalna strategija za 2026: Poskupeli i EXPO i Nacionalni stadion
Forbes pre 1 satjoš 11 povezanih
Institucionalna tišina: Zašto nadležni ćute o štrajku Dijane Hrke i Milomira Jaćimovića?
Danas pre 34 minutajoš 16 povezanih