Povezane vesti
Ljiljana Stjepanović u bolnici, hitno je primili zbog tromba: Lekari su je ranije bili otpisali, Radoš Bajić joj je tada…
Svet & Skandal pre 5 sati
Glumica Ljiljana Stjepanović oglasila se nakon što je jutros hitno primljena u Zemunsku bolnicu. Ljiljana je otkrila da se oseća dobro, ali da su ispitivanja i dalje u toku, te da će preciznije informacije imati tek kasnije. Ata images – U bolnici sam… »
Oglasila se Ljiljana Stjepanović iz bolnice: Čekam ispitivanja
Story pre 7 sati
Vest da je čuvena glumica Ljiljana Stjepanović hitno primljena u zemunsku bolnicu zabrinula je mnoge njene kolege i publiku. Kako su domaći mediji preneli, razlog hospitalizacije su zdravstveni problemi povezani sa trombofilijom. Ipak, dramska umetnica… »
Ljiljana Stjepanović hitno primljena u Zemunsku bolnicu
Hello pre 8 sati
Ljiljana Stjepanović jutros je hitno primljena u Zemunsku bolnicu. - U bolnici sam trenutno, ležim u krevetu. Čekam ispitivanja, sada upravo treba da me voze na snimanje – rekla je glumica u izjavi za Blic i dodala da je, kao i uvek, optimistična… »
Ljiljana Stjepanović u bolnici: Poznata glumica se odmah oglasila
Nova pre 8 sati
Naša poznata glumica hitno je hospitalizovana i trenutno čeka dalja ispitivanja. Ljiljana Stjepanović trenutno je u Zemunskoj bolnici zbog problema sa trombofilijom. Glumica se oglasila i potvrdila ove navode. „U bolnici sam trenutno, ležim u krevetu… »
Oglasila se Ljiljana Stjepanović nakon hitne hospitalizacije
Kurir pre 8 sati
Glumica Ljiljana Stjepanović jutros je hitno primljena u Zemunsku bolnicu zbog problema sa trombofilijom, a sada se oglasila i za medije. Kako je Ljiljana navela sada se oseća dobro, ali se i dalje nalazi u bolnici jer su dalja ispitivanja u toku. Takođe… »
"Čekam ispitivanja, SAD treba da me voze" Prvo oglašavanje Ljiljane Stjepanović nakon što je hospitalizovana
Alo pre 8 sati
Istakla je da će konačne rezultate znati nakon ispitivanja. Glumica Ljiljana Stjepanović se oglasila iz bolnice i otkrila u kakvom je stanju. nakon što je hospitalizovana. Ljiljana je otkrila da se oseća dobro, ali da su ispitivanja i dalje u toku, te da… »
Oglasila se Ljiljana Stjepanović nakon hitne hospitalizacije: "u bolnici sam, čekam ispitivanja"
Blic pre 9 sati
Glumica Ljiljana Stjepanović oglasila se za "Blic" nakon što je jutros hitno primljena u Zemunsku bolnicu. Ljiljana je otkrila da se oseća dobro, ali da su ispitivanja i dalje u toku, te da će preciznije informacije imati tek kasnije. - U bolnici sam… »
Prvo oglašavanje Ljiljane Stjepanović nakon hitne hospitalizacije: Zadržana u bolnici, evo u kakvom je stanju
Mondo pre 9 sati
Glumica Ljiljana Stjepanović oglasila se nakon što je jutros hitno primljena u Zemunsku bolnicu. Ljiljana je otkrila da se oseća dobro, ali da su ispitivanja i dalje u toku, te da će preciznije informacije imati tek kasnije. "U bolnici sam trenutno… »
Oglasila se Ljiljana Stjepanović nakon hospitalizacije: "Čekam ispitivanja"
B92 pre 9 sati
Glumica Ljiljana Stjepanović oglasila se za "Blic" nakon što je jutros hitno primljena u Zemunsku bolnicu. Ljiljana Stjepanović je otkrila da se oseća dobro, ali da su ispitivanja i dalje u toku, te da će preciznije informacije imati tek kasnije. "Ja se… »
"Čekam ispitivanja, sad me voze na snimanje" Oglasila se Ljiljana Stjepanović iz bolnice
Telegraf pre 9 sati
Glumica Ljiljana Stjepanović se oglasila iz bolnice i otkrila u kakvom je stanju. nakon što je hospitalizovana. Ljiljana je otkrila da se oseća dobro, ali da su ispitivanja i dalje u toku, te da će preciznije informacije imati tek kasnije. - U bolnici… »
Vesti dana »

BLOG „Mi glas iz naroda“ glasali za rezoluciju o Srebrenici u Skupštini, nastao haos kad su shvatili da su pogrešili: Neverovatne scene iz Skupštine Srbije
Nova pre 0 minutajoš 63 povezane

Upravo na Blic TV Amerika šest puta odložila sankcije NIS-u, Srbe samo brine da li će gorivo poskupeti
Blic pre 30 minutajoš 26 povezanih

"Treba slaviti život jer se gasi začas": Ovako je Bešlić govorio o jezivoj tragediji koja mu se dogodila
B92 pre 2 satajoš 50 povezanih

Vanredno u ovom gradu Srbije, bez struje oko 20 odsto korisnika: Oglasio se predsednik Opštine
Telegraf pre 7 satijoš 13 povezanih