Povezane vesti
Ljiljana Stjepanović hospitalizovana, oglasila se iz bolnice: Čekam ispitivanja
Story 07.10.2025
Vest da je čuvena glumica Ljiljana Stjepanović hitno primljena u zemunsku bolnicu zabrinula je mnoge njene kolege i publiku. Kako su domaći mediji preneli, razlog hospitalizacije su zdravstveni problemi povezani sa trombofilijom. Ipak, dramska umetnica… »
Ljiljana Stjepanović hitno primljena u Zemunsku bolnicu
Hello 07.10.2025
Ljiljana Stjepanović jutros je hitno primljena u Zemunsku bolnicu. - U bolnici sam trenutno, ležim u krevetu. Čekam ispitivanja, sada upravo treba da me voze na snimanje – rekla je glumica u izjavi za Blic i dodala da je, kao i uvek, optimistična… »
Ljiljana Stjepanović u bolnici: Poznata glumica se odmah oglasila
Nova 07.10.2025
Naša poznata glumica hitno je hospitalizovana i trenutno čeka dalja ispitivanja. Ljiljana Stjepanović trenutno je u Zemunskoj bolnici zbog problema sa trombofilijom. Glumica se oglasila i potvrdila ove navode. „U bolnici sam trenutno, ležim u krevetu… »
Oglasila se Ljiljana Stjepanović nakon hitne hospitalizacije: "u bolnici sam, čekam ispitivanja"
Blic 07.10.2025
Glumica Ljiljana Stjepanović oglasila se za "Blic" nakon što je jutros hitno primljena u Zemunsku bolnicu. Ljiljana je otkrila da se oseća dobro, ali da su ispitivanja i dalje u toku, te da će preciznije informacije imati tek kasnije. - U bolnici sam… »
"Čekam ispitivanja, sad me voze na snimanje" Oglasila se Ljiljana Stjepanović iz bolnice
Telegraf 07.10.2025
Glumica Ljiljana Stjepanović se oglasila iz bolnice i otkrila u kakvom je stanju. nakon što je hospitalizovana. Ljiljana je otkrila da se oseća dobro, ali da su ispitivanja i dalje u toku, te da će preciznije informacije imati tek kasnije. - U bolnici… »
Vesti dana »
„Ko ima zdravlje, ima nadu, a ko ima nadu, ima sve“: Milan Panić - od rata, biciklizma i bekstva do američke priče o uspehu
N1 Info pre 3 satajoš 5 povezanih
Nikola Grbić saznao rivala u finalu Evropskog prvenstva: Ostala još samo jedna prepreka za novo zlato
Mondo pre 4 satijoš 2 povezane