Povezane vesti

Ljiljana Stjepanović u bolnici, hitno je primili zbog tromba: Lekari su je ranije bili otpisali, Radoš Bajić joj je tada…

Ljiljana Stjepanović u bolnici, hitno je primili zbog tromba: Lekari su je ranije bili otpisali, Radoš Bajić joj je tada…

Svet & Skandal pre 5 sati
Glumica Ljiljana Stjepanović oglasila se nakon što je jutros hitno primljena u Zemunsku bolnicu. Ljiljana je otkrila da se oseća dobro, ali da su ispitivanja i dalje u toku, te da će preciznije informacije imati tek kasnije. Ata images – U bolnici sam… »
Oglasila se Ljiljana Stjepanović iz bolnice: Čekam ispitivanja

Oglasila se Ljiljana Stjepanović iz bolnice: Čekam ispitivanja

Story pre 7 sati
Vest da je čuvena glumica Ljiljana Stjepanović hitno primljena u zemunsku bolnicu zabrinula je mnoge njene kolege i publiku. Kako su domaći mediji preneli, razlog hospitalizacije su zdravstveni problemi povezani sa trombofilijom. Ipak, dramska umetnica… »
Ljiljana Stjepanović hitno primljena u Zemunsku bolnicu

Ljiljana Stjepanović hitno primljena u Zemunsku bolnicu

Hello pre 8 sati
Ljiljana Stjepanović jutros je hitno primljena u Zemunsku bolnicu. - U bolnici sam trenutno, ležim u krevetu. Čekam ispitivanja, sada upravo treba da me voze na snimanje – rekla je glumica u izjavi za Blic i dodala da je, kao i uvek, optimistična… »
Ljiljana Stjepanović u bolnici: Poznata glumica se odmah oglasila

Ljiljana Stjepanović u bolnici: Poznata glumica se odmah oglasila

Nova pre 8 sati
Naša poznata glumica hitno je hospitalizovana i trenutno čeka dalja ispitivanja. Ljiljana Stjepanović trenutno je u Zemunskoj bolnici zbog problema sa trombofilijom. Glumica se oglasila i potvrdila ove navode. „U bolnici sam trenutno, ležim u krevetu… »
Oglasila se Ljiljana Stjepanović nakon hitne hospitalizacije

Oglasila se Ljiljana Stjepanović nakon hitne hospitalizacije

Kurir pre 8 sati
Glumica Ljiljana Stjepanović jutros je hitno primljena u Zemunsku bolnicu zbog problema sa trombofilijom, a sada se oglasila i za medije. Kako je Ljiljana navela sada se oseća dobro, ali se i dalje nalazi u bolnici jer su dalja ispitivanja u toku. Takođe… »
"Čekam ispitivanja, SAD treba da me voze" Prvo oglašavanje Ljiljane Stjepanović nakon što je hospitalizovana

"Čekam ispitivanja, SAD treba da me voze" Prvo oglašavanje Ljiljane Stjepanović nakon što je hospitalizovana

Alo pre 8 sati
Istakla je da će konačne rezultate znati nakon ispitivanja. Glumica Ljiljana Stjepanović se oglasila iz bolnice i otkrila u kakvom je stanju. nakon što je hospitalizovana. Ljiljana je otkrila da se oseća dobro, ali da su ispitivanja i dalje u toku, te da… »
Oglasila se Ljiljana Stjepanović nakon hitne hospitalizacije: "u bolnici sam, čekam ispitivanja"

Oglasila se Ljiljana Stjepanović nakon hitne hospitalizacije: "u bolnici sam, čekam ispitivanja"

Blic pre 9 sati
Glumica Ljiljana Stjepanović oglasila se za "Blic" nakon što je jutros hitno primljena u Zemunsku bolnicu. Ljiljana je otkrila da se oseća dobro, ali da su ispitivanja i dalje u toku, te da će preciznije informacije imati tek kasnije. - U bolnici sam… »
Prvo oglašavanje Ljiljane Stjepanović nakon hitne hospitalizacije: Zadržana u bolnici, evo u kakvom je stanju

Prvo oglašavanje Ljiljane Stjepanović nakon hitne hospitalizacije: Zadržana u bolnici, evo u kakvom je stanju

Mondo pre 9 sati
Glumica Ljiljana Stjepanović oglasila se nakon što je jutros hitno primljena u Zemunsku bolnicu. Ljiljana je otkrila da se oseća dobro, ali da su ispitivanja i dalje u toku, te da će preciznije informacije imati tek kasnije. "U bolnici sam trenutno… »
Oglasila se Ljiljana Stjepanović nakon hospitalizacije: "Čekam ispitivanja"

Oglasila se Ljiljana Stjepanović nakon hospitalizacije: "Čekam ispitivanja"

B92 pre 9 sati
Glumica Ljiljana Stjepanović oglasila se za "Blic" nakon što je jutros hitno primljena u Zemunsku bolnicu. Ljiljana Stjepanović je otkrila da se oseća dobro, ali da su ispitivanja i dalje u toku, te da će preciznije informacije imati tek kasnije. "Ja se… »
"Čekam ispitivanja, sad me voze na snimanje" Oglasila se Ljiljana Stjepanović iz bolnice

"Čekam ispitivanja, sad me voze na snimanje" Oglasila se Ljiljana Stjepanović iz bolnice

Telegraf pre 9 sati
Glumica Ljiljana Stjepanović se oglasila iz bolnice i otkrila u kakvom je stanju. nakon što je hospitalizovana. Ljiljana je otkrila da se oseća dobro, ali da su ispitivanja i dalje u toku, te da će preciznije informacije imati tek kasnije. - U bolnici… »

Vesti dana »