Povezane vesti
Koliko je realno da Tramp dobije Nobelovu nagradu za mir
BBC News 07.10.2025
Neki državnici su predložili Trampa za Nobelovu nagradu za mir, ali postoje prepreke. „Zaustavio sam sedam ratova", ponovio je nedavno ranije izrečenu tvrdnju američki predsednik Donald Tramp za govornicom Generalne skupštine Ujedinjenih nacija (UN)… »
Radio 021 07.10.2025
Neki državnici su predložili Trampa za Nobelovu nagradu za mir, ali postoje prepreke. REUTERS/Jonathan Ernst „Zaustavio sam sedam ratova", ponovio je nedavno ranije izrečenu tvrdnju američki predsednik Donald Tramp za govornicom Generalne skupštine… »
NIN 07.10.2025
"Zaustavio sam sedam ratova", ponovio je nedavno ranije izrečenu tvrdnju američki predsednik Donald Tramp za govornicom Generalne skupštine Ujedinjenih nacija (UN). Mnogi su mu osporili ovu tvrdnju, a BBC tim za utvrđivanje činjenica je objavio i tekst… »
Danas 07.10.2025
„Zaustavio sam sedam ratova“, ponovio je nedavno ranije izrečenu tvrdnju američki predsednik Donald Tramp za govornicom Generalne skupštine Ujedinjenih nacija (UN). Mnogi su mu osporili ovu tvrdnju, a BBC tim za utvrđivanje činjenica je objavio i tekst… »
Južne vesti 07.10.2025
REUTERS/Jonathan Ernst „Zaustavio sam sedam ratova“, ponovio je nedavno ranije izrečenu tvrdnju američki predsednik Donald Tramp za govornicom Generalne skupštine Ujedinjenih nacija (UN). Mnogi su mu osporili ovu tvrdnju, a BBC tim za utvrđivanje… »
Vesti dana »
„Je l’ vas stvarno nije sramota?“: Zaposlene u pokrajinskoj Vladi cepaju poruke koje su građani ostavili za Jaćimoviće VIDEO
Nova pre 17 minutajoš 20 povezanih
Englezi pojačavaju um pred meč sa Srbijom: Trenirali u patikama koje utiču na mozak!
Hot sport pre 56 minutajoš 25 povezanih
Mađarski Mol i ruski vlasnici u pregovorima o 11,3% akcija NIS-a
Naslovi.ai pre 59 minutajoš 11 povezanih
Vremenska prognoza za četvrtak, 13. novembar: Danas ujutru mraz, tokom dana sunčano
Beta pre 2 satajoš 17 povezanih