Povezane vesti
Koliko je realno da Tramp dobije Nobelovu nagradu za mir
Radio 021 pre 9 sati
Neki državnici su predložili Trampa za Nobelovu nagradu za mir, ali postoje prepreke. REUTERS/Jonathan Ernst „Zaustavio sam sedam ratova", ponovio je nedavno ranije izrečenu tvrdnju američki predsednik Donald Tramp za govornicom Generalne skupštine… »
BBC News pre 9 sati
Neki državnici su predložili Trampa za Nobelovu nagradu za mir, ali postoje prepreke. „Zaustavio sam sedam ratova", ponovio je nedavno ranije izrečenu tvrdnju američki predsednik Donald Tramp za govornicom Generalne skupštine Ujedinjenih nacija (UN)… »
Južne vesti pre 9 sati
REUTERS/Jonathan Ernst „Zaustavio sam sedam ratova“, ponovio je nedavno ranije izrečenu tvrdnju američki predsednik Donald Tramp za govornicom Generalne skupštine Ujedinjenih nacija (UN). Mnogi su mu osporili ovu tvrdnju, a BBC tim za utvrđivanje… »
NIN pre 9 sati
"Zaustavio sam sedam ratova", ponovio je nedavno ranije izrečenu tvrdnju američki predsednik Donald Tramp za govornicom Generalne skupštine Ujedinjenih nacija (UN). Mnogi su mu osporili ovu tvrdnju, a BBC tim za utvrđivanje činjenica je objavio i tekst… »
Danas pre 9 sati
„Zaustavio sam sedam ratova“, ponovio je nedavno ranije izrečenu tvrdnju američki predsednik Donald Tramp za govornicom Generalne skupštine Ujedinjenih nacija (UN). Mnogi su mu osporili ovu tvrdnju, a BBC tim za utvrđivanje činjenica je objavio i tekst… »
Vesti dana »

Prva sednica redovnog jesenjeg zasedanja - poslanici o novom Zakonu o legalizaciji, nastavak sutra u 10 sati
RTV pre 0 minutajoš 63 povezane

Srbija više nema šta da razgovara sa SAD o sankcijama NIS-u, rekao Vučić
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 26 povezanih

Crna Trava peti dan bez struje, u Ivanjici je još čeka oko 5.000 domaćinstava
RTS pre 3 satajoš 13 povezanih

Iga Švjontek ubedljiva, Andrejeva eliminisana: Poljakinja je u osmini finala Vuhana
Večernje novosti pre 19 minutajoš 37 povezanih