Povezane vesti
Koliko je realno da Tramp dobije Nobelovu nagradu za mir
BBC News 07.10.2025
Neki državnici su predložili Trampa za Nobelovu nagradu za mir, ali postoje prepreke. „Zaustavio sam sedam ratova", ponovio je nedavno ranije izrečenu tvrdnju američki predsednik Donald Tramp za govornicom Generalne skupštine Ujedinjenih nacija (UN)… »
NIN 07.10.2025
"Zaustavio sam sedam ratova", ponovio je nedavno ranije izrečenu tvrdnju američki predsednik Donald Tramp za govornicom Generalne skupštine Ujedinjenih nacija (UN). Mnogi su mu osporili ovu tvrdnju, a BBC tim za utvrđivanje činjenica je objavio i tekst… »
Južne vesti 07.10.2025
REUTERS/Jonathan Ernst „Zaustavio sam sedam ratova“, ponovio je nedavno ranije izrečenu tvrdnju američki predsednik Donald Tramp za govornicom Generalne skupštine Ujedinjenih nacija (UN). Mnogi su mu osporili ovu tvrdnju, a BBC tim za utvrđivanje… »
Vesti dana »
Studentska lista o pozivu RTS-a na debatu: Otvoreni smo za razgovor na javnom servisu, ali predstavnika ćemo odrediti prema temi i nakon dodatnih informacija
Insajder pre 6 minutajoš 7 povezanih
Dve džinovske pande upućene iz Kine za SAD posle samita Si Đinping - Donald Tramp
Beta pre 2 satajoš 19 povezanih
Policija evakuisala kuće blizu američke baze u Engleskoj, privedeno nekoliko ljudi
N1 Info pre 2 satajoš 15 povezanih