Povezane vesti
Koliko je realno da Tramp dobije Nobelovu nagradu za mir
BBC News 07.10.2025
Neki državnici su predložili Trampa za Nobelovu nagradu za mir, ali postoje prepreke. „Zaustavio sam sedam ratova", ponovio je nedavno ranije izrečenu tvrdnju američki predsednik Donald Tramp za govornicom Generalne skupštine Ujedinjenih nacija (UN)… »
Radio 021 07.10.2025
Neki državnici su predložili Trampa za Nobelovu nagradu za mir, ali postoje prepreke. REUTERS/Jonathan Ernst „Zaustavio sam sedam ratova", ponovio je nedavno ranije izrečenu tvrdnju američki predsednik Donald Tramp za govornicom Generalne skupštine… »
Danas 07.10.2025
„Zaustavio sam sedam ratova“, ponovio je nedavno ranije izrečenu tvrdnju američki predsednik Donald Tramp za govornicom Generalne skupštine Ujedinjenih nacija (UN). Mnogi su mu osporili ovu tvrdnju, a BBC tim za utvrđivanje činjenica je objavio i tekst… »
NIN 07.10.2025
"Zaustavio sam sedam ratova", ponovio je nedavno ranije izrečenu tvrdnju američki predsednik Donald Tramp za govornicom Generalne skupštine Ujedinjenih nacija (UN). Mnogi su mu osporili ovu tvrdnju, a BBC tim za utvrđivanje činjenica je objavio i tekst… »
Južne vesti 07.10.2025
REUTERS/Jonathan Ernst „Zaustavio sam sedam ratova“, ponovio je nedavno ranije izrečenu tvrdnju američki predsednik Donald Tramp za govornicom Generalne skupštine Ujedinjenih nacija (UN). Mnogi su mu osporili ovu tvrdnju, a BBC tim za utvrđivanje… »
Vesti dana »
Srbiju zahvatio jak toplotni talas: RHMZ izdao narandžasti meteoalarm
Naslovi.ai pre 3 satajoš 26 povezanih
Počela druga sednica Saveta REM-a: Dubravka Valić Nedeljković i Miloš Garić kandidati za predsednika tog tela
Insajder pre 29 minutajoš 31 povezana
Zarada Majkrosofta premašila očekivanja! Akcije skočile: Veštačka inteligencije donela veliki rast
Blic pre 29 minutajoš 27 povezanih
Istorijski nizak vodostaj Dunava ugrozi plovidbu i energetiku
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 47 povezanih
(Video) "Ovde smo ulagali više od 30 godina": Srušen motel "Jezero" na Gazivodama, iako je sudski postupak u toku
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 25 povezanih