Povezane vesti
Stanković (NPS): O taktici za pobedu režima kada se građani izjasne da li žele samo studentsku listu
Beta 07.10.2025
Poslanik Narodnog pokreta Srbije (NPS) Đorđe Stanković izjavio je danas da će taktika za pobedu režima biti odlučena pred sam kraj, pred raspisivanje izbora ili nakon raspisivanja. "Što se tiče izbora i kako ćemo izlaziti na njih, mislim da je mnogo… »
„O taktici za pobedu režima kada se građani izjasne da li žele samo studentsku listu“
Nova 07.10.2025
Poslanik Narodnog pokreta Srbije (NPS) Đorđe Stanković izjavio je danas da će taktika za pobedu režima biti odlučena pred sam kraj, pred raspisivanje izbora ili nakon raspisivanja. „Što se tiče izbora i kako ćemo izlaziti na njih, mislim da je mnogo… »
Stanković: O taktici za pobedu režima kada se građani izjasne da li žele samo studentsku listu
Novi magazin 07.10.2025
Poslanik Narodnog pokreta Srbije Đorđe Stanković izjavio je danas da će taktika za pobedu režima biti odlučena pred sam kraj, pred raspisivanje izbora ili nakon raspisivanja. "Što se tiče izbora i kako ćemo izlaziti na njih, mislim da je mnogo važno da… »
Vesti dana »
Osumnjičenom za nasilje tokom protesta u Novom Sadu određeno zadržavanje do 48 časova
Newsmax Balkans pre 48 minutajoš 27 povezanih
Pajić (Udruženje Naše mleko): Nećemo se odazvati Glamočićevom pozivu na sastanak
Nedeljnik pre 13 minutajoš 27 povezanih
Deveti dan protesta mlekara, ponovo blokirana Ibarska magistrala u Mrčajevcima
RTS pre 12 minutajoš 15 povezanih
"Britanija se danas suočava sa nečim što se u istoriji nije desilo": Brojne reakcije na hapšenje bivšeg princa Endrjua
Euronews pre 1 satjoš 34 povezane
Britanski kralj podržava istragu protiv svog brata: Pravda mora biti zadovoljena
Beta pre 48 minutajoš 27 povezanih