Povezane vesti
Stanković (NPS): O taktici za pobedu režima kada se građani izjasne da li žele samo studentsku listu
Beta pre 8 sati
Poslanik Narodnog pokreta Srbije (NPS) Đorđe Stanković izjavio je danas da će taktika za pobedu režima biti odlučena pred sam kraj, pred raspisivanje izbora ili nakon raspisivanja. "Što se tiče izbora i kako ćemo izlaziti na njih, mislim da je mnogo… »
„O taktici za pobedu režima kada se građani izjasne da li žele samo studentsku listu“
Nova pre 8 sati
Poslanik Narodnog pokreta Srbije (NPS) Đorđe Stanković izjavio je danas da će taktika za pobedu režima biti odlučena pred sam kraj, pred raspisivanje izbora ili nakon raspisivanja. „Što se tiče izbora i kako ćemo izlaziti na njih, mislim da je mnogo… »
Stanković: O taktici za pobedu režima kada se građani izjasne da li žele samo studentsku listu
Novi magazin pre 8 sati
Poslanik Narodnog pokreta Srbije Đorđe Stanković izjavio je danas da će taktika za pobedu režima biti odlučena pred sam kraj, pred raspisivanje izbora ili nakon raspisivanja. "Što se tiče izbora i kako ćemo izlaziti na njih, mislim da je mnogo važno da… »
Vesti dana »

Brnabić Lazoviću: Što niste pisali našim građanima, što se njima nekad niste obratili?
Euronews pre 12 minutajoš 60 povezanih

Sve miriše na prodaju: Stručnjaci objašnjavaju koji deo privrede bi bio najteže pogođen američkim sankcijama NIS-u
Danas pre 1 satjoš 25 povezanih

Obeležava se 2.: Godišnjica napada Hamasa na Izrael Svet poziva na mir i oslobađanje talaca: "Prekid vatre je nadohvat ruke"
Blic pre 3 satajoš 33 povezane