Povezane vesti
Press: Da sam poslanica bojkotovala bih zasedanje i išla korak dalje - vratila mandat i izašla iz Skupštine
N1 Info 07.10.2025
Sanda Rašković Ivić, psihijatrica i bivša poslanica, uoči današnje prve sednice jesenjeg zasedanja Skupštine za N1 navodi da bi, da je sada poslanica, ovo zasedanje bojkotovala. "Išla bih i korak dalje - mislim da treba izaći iz Skupštine, vratiti mandat… »
Rašković Ivić: Da sam poslanica bojkotovala bih zasedanje i išla korak dalje - vratila mandat i izašla iz Skupštine
Novi magazin 07.10.2025
Sanda Rašković Ivić, psihijatrica i bivša poslanica, uoči današnje prve sednice jesenjeg zasedanja Skupštine za N1 navodi da bi, da je sada poslanica, ovo zasedanje bojkotovala. "Išla bih i korak dalje - mislim da treba izaći iz Skupštine, vratiti mandat… »
Rašković Ivić: Da sam poslanica bojkotovala bih zasedanje i išla korak dalje - vratila mandat i izašla iz Skupštine
N1 Info 07.10.2025
Vesti dana »
Hiljade vernika okupilo se u Vitlejemu na Badnje veče
Serbian News Media pre 46 minutajoš 30 povezanih
Vučić o slučaju 'nadstrešnica': Nisam se nijednog trenutka mešao, niti ću, nemam uticaj na pravosuđe
Glas Zaječara pre 16 minutajoš 23 povezane
Obezbeđene dovoljne količine gasa do kraja grejne sezone, kaže direktor 'Srbijagasa'
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 22 povezane
Rusko ministarstvo odbrane: Noćas presretnut 141 ukrajinski dron, pogođena dva rezervoara nafte u Krasnodarsku
N1 Info pre 2 satajoš 19 povezanih