Povezane vesti
Press: Da sam poslanica bojkotovala bih zasedanje i išla korak dalje - vratila mandat i izašla iz Skupštine
N1 Info 07.10.2025
Sanda Rašković Ivić, psihijatrica i bivša poslanica, uoči današnje prve sednice jesenjeg zasedanja Skupštine za N1 navodi da bi, da je sada poslanica, ovo zasedanje bojkotovala. "Išla bih i korak dalje - mislim da treba izaći iz Skupštine, vratiti mandat… »
Rašković Ivić: Da sam poslanica bojkotovala bih zasedanje i išla korak dalje - vratila mandat i izašla iz Skupštine
Novi magazin 07.10.2025
Sanda Rašković Ivić, psihijatrica i bivša poslanica, uoči današnje prve sednice jesenjeg zasedanja Skupštine za N1 navodi da bi, da je sada poslanica, ovo zasedanje bojkotovala. "Išla bih i korak dalje - mislim da treba izaći iz Skupštine, vratiti mandat… »
Rašković Ivić: Da sam poslanica bojkotovala bih zasedanje i išla korak dalje - vratila mandat i izašla iz Skupštine
N1 Info 07.10.2025
Vesti dana »
Kreni- promeni najavio protest ispred Trećeg OJT, zbog puštanja Šapića nakon što je njihovoj odbornici polomio nos
Danas pre 1 satjoš 4 povezane
"Rusija kreće u novu mobilizaciju" Zelenski tvrdi: "Planiraju da povećaju učešće stranaca"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Švedska socijaldemokratska liderka odustala od formiranja vlade, zemlji preti politička blokada
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
Tramp demantuje da je pitao Si Đinpinga da li želi da kupi američko oružje
Blic pre 1 satjoš 2 povezane