Povezane vesti
Press: Da sam poslanica bojkotovala bih zasedanje i išla korak dalje - vratila mandat i izašla iz Skupštine
N1 Info 07.10.2025
Sanda Rašković Ivić, psihijatrica i bivša poslanica, uoči današnje prve sednice jesenjeg zasedanja Skupštine za N1 navodi da bi, da je sada poslanica, ovo zasedanje bojkotovala. "Išla bih i korak dalje - mislim da treba izaći iz Skupštine, vratiti mandat… »
Rašković Ivić: Da sam poslanica bojkotovala bih zasedanje i išla korak dalje - vratila mandat i izašla iz Skupštine
Novi magazin 07.10.2025
Sanda Rašković Ivić, psihijatrica i bivša poslanica, uoči današnje prve sednice jesenjeg zasedanja Skupštine za N1 navodi da bi, da je sada poslanica, ovo zasedanje bojkotovala. "Išla bih i korak dalje - mislim da treba izaći iz Skupštine, vratiti mandat… »
Rašković Ivić: Da sam poslanica bojkotovala bih zasedanje i išla korak dalje - vratila mandat i izašla iz Skupštine
N1 Info 07.10.2025
Vesti dana »
Sveti Sava – školska slava, sećanje na prvog srpskog prosvetitelja i arhiepiskopa
Naissus info pre 43 minutajoš 17 povezanih
Čadež: Direktna šteta od blokada teretnih prelaza oko 100 miliona evra dnevno
NIN pre 49 minutajoš 16 povezanih
(Video) Kraj bajke ive Jović u Melburnu: Prvi reket sveta prejak za zvezdu u usponu
Dnevnik pre 9 minutajoš 20 povezanih