Povezane vesti
Press: Da sam poslanica bojkotovala bih zasedanje i išla korak dalje - vratila mandat i izašla iz Skupštine
N1 Info 07.10.2025
Sanda Rašković Ivić, psihijatrica i bivša poslanica, uoči današnje prve sednice jesenjeg zasedanja Skupštine za N1 navodi da bi, da je sada poslanica, ovo zasedanje bojkotovala. "Išla bih i korak dalje - mislim da treba izaći iz Skupštine, vratiti mandat… »
Rašković Ivić: Da sam poslanica bojkotovala bih zasedanje i išla korak dalje - vratila mandat i izašla iz Skupštine
Novi magazin 07.10.2025
Sanda Rašković Ivić, psihijatrica i bivša poslanica, uoči današnje prve sednice jesenjeg zasedanja Skupštine za N1 navodi da bi, da je sada poslanica, ovo zasedanje bojkotovala. "Išla bih i korak dalje - mislim da treba izaći iz Skupštine, vratiti mandat… »
Rašković Ivić: Da sam poslanica bojkotovala bih zasedanje i išla korak dalje - vratila mandat i izašla iz Skupštine
N1 Info 07.10.2025
Vesti dana »
Prosečna plata porasla na 110.670 dinara - Vračar 'beži' jugu za 850 evra
Bloomberg Adria pre 55 minutajoš 29 povezanih
Mali o novom Savskom mostu: Jedan od najznačajnijih infrastrukturnih projekata u gradu FOTO
B92 pre 45 minutajoš 26 povezanih
Božić u novosadskoj katedrali: Svečane mise na više jezika, kako protiče najradosniji praznik?
Euronews pre 2 satajoš 30 povezanih
Vučić o slučaju nadstrešnica: Od početka sam ukazivao na mnoge propuste i sada je to postalo potpuno vidljivo
NIN pre 1 satjoš 26 povezanih
Počeo sneg u Beogradu! Zasad samo provejava, u višim delovima grada očekuje se i stvaranje snežnog pokrivača
Kurir pre 20 minutajoš 25 povezanih