Povezane vesti
Jovanović (Novi DSS): Studentska lista ne može da pobedi jer ne može da kaže da neće u EU
Radio sto plus 07.10.2025
“Za tako nešto će biti potrebni glasovi autentične desnice koje ta lista neće imati, s obzirom na činjenicu da neće biti u mogućnosti da da odgovore na neka fundamentalna nacionalna pitanja, poput ulaska Srbije u Evropsku uniju”, izjavio je Jovanović za… »
Jovanović (Novi DSS): Studentska lista ne može da pobedi jer ne može da kaže da neće u EU
Beta 07.10.2025
Predsednik Nove demokratske stranke Srbije (Novi DSS) Miloš Jovanović izjavio je danas da studentska lista ne može da pobedi režim ni u referendumskoj atmosferi. "Za tako nešto će biti potrebni glasovi autentične desnice koje ta lista neće imati, s… »
Jovanović: Studentska lista ne može da pobedi jer ne može da kaže da neće u EU
Novi magazin 07.10.2025
Predsednik Nove demokrtaske stranke Srbije Miloš Jovanović izjavio je danas da studentska lista ne može da pobedi režim ni u referendumskoj atmosferi. "Za tako nešto će biti potrebni glasovi autentične desnice koje ta lista neće imati, s obzirom na… »
Vesti dana »
"Vreme je opasno po ljude i životinje!" RHMZ je upravo izdao dramatično upozorenje za naredna 2 dana: Prvo ćemo se kuvati na tropskim temperaturama, a onda kreće žestoko nevreme
Blic pre 52 minutajoš 27 povezanih
Pregovori Amerike i Irana počinju u Švajcarskoj, dok Teheran tvrdi da je Ormuski moreuz ponovo zatvoren
BBC News pre 23 minutajoš 24 povezane
Rum blista posle čudesne partije: Mislim da mi sada treba spomenik na Kurasau
Večernje novosti pre 2 minutajoš 26 povezanih
"Marin mi je rekao da mora da igra": Bogdanović i Vjetrović o heroju Nemačke
Mondo pre 27 minutajoš 29 povezanih