Povezane vesti
"Znali smo da se rizik povećava...": Čak 71.000 živine će biti eutanazirano
Telegraf pre 31 dana
Ptičji grip ponovo je potvrđen u Holandiji, prvi put od marta, u provinciji Drente na farmi za tov pilića gde će 71.000 pilića će biti eutanazirano. - Iako znamo da se rizik povećava na jesen, svaki slučaj je i dalje razočaravajući. Nadao sam se da će… »
Ponovo se širi ptičji grip Hitno reaguju na novo žarište bolesti u ovoj državi; Sledi eutanazija hiljade pilića
Dnevnik pre 31 dana
Ptičji grip ponovo je potvrđen u Holandiji, prvi put od marta, u provinciji Drente na farmi za tov pilića gde će 71.000 pilića će biti eutanazirano. -Iako znamo da se rizik povećava na jesen, svaki slučaj je i dalje razočaravajući. Nadao sam se da će se… »
Ponovo se pojavio ptičiji grip u Holandiji: 71.000 pilića biće eutanazirano
Euronews pre 31 dana
Ptičji grip ponovo je potvrđen u Holandiji, prvi put od marta, u provinciji Drente na farmi za tov pilića gde će 71.000 pilića će biti eutanazirano. "Iako znamo da se rizik povećava na jesen, svaki slučaj je i dalje razočaravajući. Nadao sam se da će… »
Holandija: 71.000 pilića biće eutanazirano
Politika pre 31 dana
Zabrana transporta je uvedena za 25 farmi u krugu od deset kilometara i odnosi se na životinje, jaja, stajnjak i otpad. Ptičji grip ponovo je potvrđen u Holandiji, prvi put od marta, u provinciji Drente na farmi za tov pilića gde će 71.000 pilića će biti… »
Vesti dana »
'Dragi prijatelj' Orban u Beloj kući: Tramp hoće da izuzme Mađarsku od sankcija na rusku naftu
BBC News pre 46 minutajoš 40 povezanih
Režim bi da slomi Dijanu Hrku, ali lomi svoje maske: Majka kaže da se ne plaši, jer u borbi nije sama
N1 Info pre 56 minutajoš 55 povezanih
Drama u Zagrebu: Maskirani muškarci pokušali upad u Srpski kulturni centar, skandirali "Za dom spremni"
NIN pre 1 satjoš 36 povezanih
Šta bi na ovo rekao picula?! Drama ispred Srpskog kulturnog centra u Zagrebu, uzvikivali "Za dom spremni"
Alo pre 6 minutajoš 25 povezanih