Povezane vesti
Ko veruje u ovo? Micić odbio bolji ugovor zbog Hapoela!?
Hot sport 07.10.2025
Glavna sapunica ovog leta! Vasilije Micić dugo je tokom leta vagao gde će nastaviti karijeru. Pola Evrolige se borilo za njegov potpis, a on je izabrao Hapoel Tel Aviv. Iako se pričalo da je Hapoel ponudio ubedljivo najviše novca, Ofer Janaj, vlasnik… »
"Real je nudio Miciću više novca od Hapoela" VIDEO
B92 07.10.2025
Ofer Janaj, vlasnik Hapoela iz Tel Aviva, naširoko je govorio o procesu koji je prethodio dolasku Vasilija Micića u Izrael. Janaj je, gostujući u podkastu "Euro insajders" izjavio da je bilo i onih koji su srpskom plejmejkeru nudili više novca od… »
Vesti dana »
(Video) "Videla sam belu svetlost koja me je budila" Olja Karleuša o borbi za život i teškoj dijagnozi: "Pobedila sam bolest i nastavila da uživam u životu sa svojom porodicom"
Blic pre 58 minutajoš 2 povezane
Najtoplija decenija u poslednjih 176 godina Generalni sekretar UN: "Klima je globalno u vanrednom stanju"
Kurir pre 3 minutajoš 1 povezana
Prošla kroz pakao, a sad je ponovo srećna. Ćerka Goce Božinovske pokazala novog dečka, više ga ne krije: "Moje najdraže!" (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Bivšoj rijaliti učesnici hakovan Instagram! Slađa u velikom problemu, hitno oglasila zbog sajber napada
Telegraf pre 13 minutajoš 1 povezana