Povezane vesti

"Svi kažu da je vlahović najbolji srpski fudbaler..." Nemanja Matić iznenadio Italijane: Fudbal u Srbiji nije isti...

"Svi kažu da je vlahović najbolji srpski fudbaler..." Nemanja Matić iznenadio Italijane: Fudbal u Srbiji nije isti...

Kurir pre 21 sat
Nekadašnji reprezentativac Srbije je imao intervju za "Skaj sport", a između ostalog, jedna od tema bila je o Vlahoviću. "Nikada nisam igrao sa njim jer sam napustio reprezentaciju pre sedam, osam godina, ali svi kažu da je on najbolji srpski fudbaler u… »
Nemanja Matić upitan o Vlahoviću: Odgovor je mnoge iznenadio!

Nemanja Matić upitan o Vlahoviću: Odgovor je mnoge iznenadio!

Hot sport pre 24 sata
Malo je reći da nije oduševljen! Nemanja Matić nalazi se u poznim godinama svoje karijere, ali i dalje pokazuje da ima šta da ponudi. U razgovoru za italijanske medije, upitn o Vlahoviću, srpski vezista je rekao: „Nikada nisam igrao sa njim jer sam… »
Matić: "Kažu da je Vlahović naš najbolji igrač - fudbal je u Srbiji bio na višem nivou"

Matić: "Kažu da je Vlahović naš najbolji igrač - fudbal je u Srbiji bio na višem nivou"

B92 pre 24 sata
Srpski fudbaler Nemanja Matić govorio je za italijanske medije o Dušanu Vlahoviću. Iskusni vezista se ovog leta preselio na "čizmu" i pojačao ekipu Sasuola, te po prvi put zaigrao u Seriji A. Kako je napadač Juventusa jedna od glavnih tema tamošnjih… »
Nemanja Matić pričao o Vlahoviću, pa isprozivao Romu i srpske fudbalere: "Previše vremena provode uz..."

Nemanja Matić pričao o Vlahoviću, pa isprozivao Romu i srpske fudbalere: "Previše vremena provode uz..."

Telegraf pre 24 sata
Nemanja Matić: "Roma me nije poštovala" Proslavljeni srpski fudbaler i bivši reprezentativac, a sada igra Sasuola, Nemanja Matić, dao je intervju za Skaj sport, gde je pričao o srpskom fudbalu, svojoj karijeri, a jedna od tema bio je i Dušan Vlahović. -… »
"Srbi kažu da nam je Vlahović najbolji fudbaler": Matić osuo paljbu po našem fudbalu i nije tu stao

"Srbi kažu da nam je Vlahović najbolji fudbaler": Matić osuo paljbu po našem fudbalu i nije tu stao

Mondo pre 1 dan
Bivši reprezentativac Srbije Nemanja Matić već godinama kritikuje domaći fudbal i odavno se povukao iz državnog tima. Prema njegovim rečima, kvalitet srpskih fudbalera drastično je pao prethodnih godina i ističe da trenutno Srbija nema boljeg igrača od… »

Vesti dana »