Povezane vesti

"Gledanje u isti prozor danima ubija": Vedrana Rudan otkrila da ne može da ustane iz kreveta od bolova

"Gledanje u isti prozor danima ubija": Vedrana Rudan otkrila da ne može da ustane iz kreveta od bolova

Mondo pre 23 sata
Poznata hrvatska književnica Vedrana Rudan otvoreno i hrabro govori o svom zdravstvenom stanju, ne skrivajući kroz šta prolazi. Na društvenim mrežama podelila je emotivnu poruku u kojoj je otkrila da ne može da ustane iz kreveta zbog jakih bolova koje… »
"Vrisnula sam od bola" Potresno svedočenje Vedrane Rudan o borbi s teškom bolešću: "Pokušala sam da ustanem iz kreveta, ali..."…

"Vrisnula sam od bola" Potresno svedočenje Vedrane Rudan o borbi s teškom bolešću: "Pokušala sam da ustanem iz kreveta, ali..."…

Kurir pre 23 sata
Spisateljica i kolumnistkinja Vedrana Rudan (75) izazvala je brojne reakcije svojim tekstom "Petlova kresta", u kom je progovorila o svom zdravstvenom stanju. Takođe, navela i kako joj je prijateljica Sanja, koja živi u Rimu, poslala fotografiju biljke… »
Vedrana Rudan u lošem stanju Trpi jake bolove, književnica u bolnici donela važnu odluku

Vedrana Rudan u lošem stanju Trpi jake bolove, književnica u bolnici donela važnu odluku

Alo pre 23 sata
Vedrana Rudan u lošem stanju. Književnica Vedrana Rudan, mescima se bori sa opakom bolešću, a kako se navodi ona više ne može da ustaje iz krevta, iako pije morfijum trpi nesnosne bolove. Iako trpi jake bolove, ona i dalje piše, a novim tekstom "Petlova… »
Pije morfijum, više ne može da ustane iz kreveta: Vedrana Rudan otkrila potresne detalje borbe sa rakom: "Ubija me gledanje…

Pije morfijum, više ne može da ustane iz kreveta: Vedrana Rudan otkrila potresne detalje borbe sa rakom: "Ubija me gledanje…

Blic pre 24 sata
Hrvatska književnica Vedrana Rudan vodi borbu sa opakom bolesti, a sada je otkrila da je u lošem zdravstvenom stanju te da više ne može da ustane iz kreveta. Vedrana o borbi sa karcinomom često piše na svojim mrežama, a sada je otkrila da trpi nesnosne… »
Prima morfijum, trpi nesnosne bolove: Vedrana Rudan je veoma loše, ne može da ustaje iz kreveta

Prima morfijum, trpi nesnosne bolove: Vedrana Rudan je veoma loše, ne može da ustaje iz kreveta

Telegraf pre 24 sata
Književnica i kolumnistkinja Vedrana Rudan mescima se bori sa opakom bolešću, a kako se navodi ona više ne može da ustaje iz krevta, iako pije morfijum trpi nesnosne bolove. Iako trpi jake bolove, ona i dalje piše, a novim tekstom "Petlova kresta"… »

Vesti dana »