Povezane vesti

Bećiragić podneo ostavku na mesto selektora bih

Bećiragić podneo ostavku na mesto selektora bih

Sportski žurnal pre 4 sati
"Stres me je duboko pogodio tokom priprema i utakmica Evrobasketa" Selektor košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine Adis Bećiragić podneo je ostavku na tu funkciju, saopštio je danas tamošnji košarkaški savez. Bećiragić (55) je u pismu upućenom… »
Bosna i Hercegovina ostala bez selektora pred duel sa Srbijom: „Stres me duboko pogodio, zdravlje na prvom mestu…“

Bosna i Hercegovina ostala bez selektora pred duel sa Srbijom: „Stres me duboko pogodio, zdravlje na prvom mestu…“

Nova pre 5 sati
Selektor košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine Adis Bećiragić podneo je ostavku na tu funkciju, saopštio je tamošnji Savez. Bećiragić (55) je u pismu upućenom Upravnom odboru kao glavni razlog za ostavku naveo zdravstveno stanje. “Obraćam Vam se… »
Bećiragić napustio „kormilo“: Bosna ostala bez selektora uoči mečeva sa Srbijom

Bećiragić napustio „kormilo“: Bosna ostala bez selektora uoči mečeva sa Srbijom

Danas pre 6 sati
Selektor košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine Adis Bećiragić podneo je ostavku na tu funkciju, saopštio je tamošnji košarkaški savez. Bećiragić (55) je u pismu upućenom Upravnom odboru kao razlog za ostavku naveo zdravstveno stanje. – Razloga je… »
Košarkaši Bosne i Hercegovine ostali bez selektora - Bećiragić podneo ostavku

Košarkaši Bosne i Hercegovine ostali bez selektora - Bećiragić podneo ostavku

RTS pre 7 sati
Adis Bećiragić podneo je ostavku na funkciju selektora muške seniorske košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine. U pismu upućenom članovima Upravnog odbora Košarkaškog saveza BiH, Bećiragić se zahvalio svima i naveo da je doneo jednu od najtežih… »
Šok! Selektor Bosne i Hercegovine podneo ostavku

Šok! Selektor Bosne i Hercegovine podneo ostavku

Večernje novosti pre 7 sati
Šokantne vesti stižu iz Bosne i Hercegovine. Adis Bećiragić odlučio je da podnese ostavku na mestu selektora košarkaša pomenute zemlje. Foto: Jutjub/Printskrin/ Federalna novinska agencija - FENA Sada već bivši selektor Bećiragić je u pismu otkrio da je… »
Bećiragić više nije selektor BiH: Stres me duboko pogodio

Bećiragić više nije selektor BiH: Stres me duboko pogodio

Sport klub pre 10 sati
Adis Bećiragić je podneo ostavku na funkciju selektora muške seniorske košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine. U pismu upućenom članovima Upravnog odbora Košarkaškog Saveza BiH, Bećiragić je naveo: Poštovani članovi Upravnog odbora, Obraćam Vam se… »
Kakav šok za Bosnu: Adis Bećiragić podneo ostavku i prvi put priznao šta je sve trpeo

Kakav šok za Bosnu: Adis Bećiragić podneo ostavku i prvi put priznao šta je sve trpeo

Mondo pre 10 sati
Selektor košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine Adis Bećiragić podneo je ostavku. Nakon više nego sjajnog rezultata na Eurobasketu 2025, gde su "zmajevi" igrali oslabljeni i ipak su prošli grupnu fazu, Bećiragić se vidno razočaran vratio u zemlju… »
Ozbiljan udarac za rivala Srbije - selektor Bosne podneo ostavku: Mnogo toga sam prevalio preko svojih leđa, trpim posledice…

Ozbiljan udarac za rivala Srbije - selektor Bosne podneo ostavku: Mnogo toga sam prevalio preko svojih leđa, trpim posledice…

Kurir pre 10 sati
Iako je plasmanom u osminu finala Eurobasketa ostvarila istorijski uspeh, Bosna je ostala bez selektora. Harizmatični košarkaški stručnjak Adis Bećiragić odlučio je da se povuče sa mesta prvog trenera reprezentacije iz ličnih razloga, a pismo koje je… »
Bećiragić napustio klupu Bosne i Hercegovine: "Samo ja znam kroz šta sam prolazio..."

Bećiragić napustio klupu Bosne i Hercegovine: "Samo ja znam kroz šta sam prolazio..."

Sportske.net pre 9 sati
Selektor muške seniorske košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine Adis Bećiragić podneo je ostavku na svoju funkciju, potvrđeno je iz Košarkaškog saveza BiH. Bećiragić je u pismu upućenom članovima Upravnog odbora zahvalio saradnicima i naveo da je… »
Šokantna odluka Bećiragića - Bosna ostala bez selektora

Šokantna odluka Bećiragića - Bosna ostala bez selektora

B92 pre 9 sati
Adis Bećiragić odlučio je da podnese ostavku na mestu selektora košarkaša Bosne i Hercegovine. Bećiragić je na minulom Evropskom prvenstvu uspeo da odvede BiH do osmine finala, gde su okončali takmičenje posle poraza od Poljske. Sada već bivši selektor… »
Šok u BiH, selektor neočekivano podneo ostavku: "Narušeno mi je zdravlje"

Šok u BiH, selektor neočekivano podneo ostavku: "Narušeno mi je zdravlje"

Telegraf pre 10 sati
Selektor muške seniorske košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine, Adis Bećiragić, podneo je ostavku na tu funkciju. Njegov tim je jedan od rivala Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, koje tek slede. U pismu upućenom članovima Upravnog… »

Vesti dana »