Повезане вести
Шок у БиХ, селектор неочекивано поднео оставку: "Нарушено ми је здравље"
Телеграф 07.10.2025
Селектор мушке сениорске кошаркашке репрезентације Босне и Херцеговине, Адис Бећирагић, поднео је оставку на ту функцију. Његов тим је један од ривала Србије у квалификацијама за Светско првенство, које тек следе. Одлука је… »
Бећирагић поднео оставку на место селектора бих
Спортски журнал 07.10.2025
"Стрес ме је дубоко погодио током припрема и утакмица Евробаскета" Селектор кошаркашке репрезентације Босне и Херцеговине Адис Бећирагић поднео је оставку на ту функцију, саопштио је данас тамошњи кошаркашки савез. Бећирагић… »
Босна и Херцеговина остала без селектора пред дуел са Србијом: „Стрес ме дубоко погодио, здравље на првом месту…“
Нова 07.10.2025
Селектор кошаркашке репрезентације Босне и Херцеговине Адис Бећирагић поднео је оставку на ту функцију, саопштио је тамошњи Савез. Бећирагић (55) је у писму упућеном Управном одбору као главни разлог за оставку навео здравствено… »
Бећирагић напустио „кормило“: Босна остала без селектора уочи мечева са Србијом
Данас 07.10.2025
Селектор кошаркашке репрезентације Босне и Херцеговине Адис Бећирагић поднео је оставку на ту функцију, саопштио је тамошњи кошаркашки савез. Бећирагић (55) је у писму упућеном Управном одбору као разлог за оставку навео… »
Кошаркаши Босне и Херцеговине остали без селектора - Бећирагић поднео оставку
РТС 07.10.2025
Адис Бећирагић поднео је оставку на функцију селектора мушке сениорске кошаркашке репрезентације Босне и Херцеговине. У писму упућеном члановима Управног одбора Кошаркашког савеза БиХ, Бећирагић се захвалио свима и навео да је… »
Шок! Селектор Босне и Херцеговине поднео оставку
Вечерње новости 07.10.2025
Шокантне вести стижу из Босне и Херцеговине. Адис Бећирагић одлучио је да поднесе оставку на месту селектора кошаркаша поменуте земље. Фото: Јутјуб/Принтскрин/ Федерална новинска агенција - ФЕНА Сада већ бивши селектор Бећирагић… »
Бећирагић више није селектор БиХ: Стрес ме дубоко погодио
Спорт клуб 07.10.2025
Адис Бећирагић је поднео оставку на функцију селектора мушке сениорске кошаркашке репрезентације Босне и Херцеговине. У писму упућеном члановима Управног одбора Кошаркашког Савеза БиХ, Бећирагић је навео: Поштовани чланови… »
Какав шок за Босну: Адис Бећирагић поднео оставку и први пут признао шта је све трпео
Мондо 07.10.2025
Селектор кошаркашке репрезентације Босне и Херцеговине Адис Бећирагић поднео је оставку. Након више него сјајног резултата на Еуробаскету 2025, где су "змајеви" играли ослабљени и ипак су прошли групну фазу, Бећирагић се видно… »
Озбиљан ударац за ривала Србије - селектор Босне поднео оставку: Много тога сам превалио преко својих леђа, трпим последице…
Курир 07.10.2025
Иако је пласманом у осмину финала Еуробаскета остварила историјски успех, Босна је остала без селектора. Харизматични кошаркашки стручњак Адис Бећирагић одлучио је да се повуче са места првог тренера репрезентације из личних… »
Бећирагић напустио клупу Босне и Херцеговине: "Само ја знам кроз шта сам пролазио..."
Спортске.нет 07.10.2025
Селектор мушке сениорске кошаркашке репрезентације Босне и Херцеговине Адис Бећирагић поднео је оставку на своју функцију, потврђено је из Кошаркашког савеза БиХ. Бећирагић је у писму упућеном члановима Управног одбора захвалио… »
Шокантна одлука Бећирагића - Босна остала без селектора
Б92 07.10.2025
Адис Бећирагић одлучио је да поднесе оставку на месту селектора кошаркаша Босне и Херцеговине. Бећирагић је на минулом Европском првенству успео да одведе БиХ до осмине финала, где су окончали такмичење после пораза од Пољске… »
Вести дана »
Облачно, понегде са кишом и снегом – највиша температура до 13 степени
РТС пре 45 минутајош 5 повезаних
Трамп: САД преговарају са председником парламента Ирана; Техеран тврди да је дроновима гађао војне циљеве у Израелу
РТС пре 10 минутајош 2 повезане
УКРАЈИНСКА КРИЗА: Зеленски упозорава Белорусију да не дозволи да је Русија увуче у рат; Напад дроновима у Мелитопољу
РТВ пре 20 минутајош 1 повезана
Немачки дневник: И поред изборног насиља и превара Вучићева СНС губи гласове бирача
Нова пре 6 сатијош 1 повезана