Povezane vesti

„Pobesneo sam na Gorana Bregovića“: Halid Bešlić imao je ulogu u našem poznatom filmu, a tada je došlo do neprijatnosti zbog…

„Pobesneo sam na Gorana Bregovića“: Halid Bešlić imao je ulogu u našem poznatom filmu, a tada je došlo do neprijatnosti zbog…

Nova pre 41 minuta
Halid Bešlić preminuo je u bolnici u 72. godini. Halid Bešlić ostaće upamćen po brojnim hitovima, a zanimljivo je da je gostovao i u jednom domaćem filmu. U pitanju je film Rajka Grlića „Karaula“, gde je Bešlić imao manju ulogu pevača i otpevao hit svog… »
"Pobesneo sam na gorana bregovića": Halid Bešlić imao ulogu u filmu "Karaula", pa se iznervirao zbog zadatka: "Što da pevam…

"Pobesneo sam na gorana bregovića": Halid Bešlić imao ulogu u filmu "Karaula", pa se iznervirao zbog zadatka: "Što da pevam…

Blic pre 4 sati
Halid Bešlić, jedno od najpoznatijih imena narodne muzike, napustio nas je danas u 72. godini. Njegov prepoznatljiv glas, harizma i jednostavnost učinili su ga jednom od najvoljenijih javnih osoba regiona. Iako je karijeru izgradio gotovo isključivo u… »
Dom u kome je pesma utihnula: Halid Bešlić bio je čovek iz naroda, živeo u stambenoj zgradi u srcu Sarajeva, komšije imale…

Dom u kome je pesma utihnula: Halid Bešlić bio je čovek iz naroda, živeo u stambenoj zgradi u srcu Sarajeva, komšije imale…

Story pre 6 sati
Nakon borbe sa opakom bolešću preminuo je Halid Bešlić u 71. godini života, a za njim su ostali ožalošćena supruga Sejda i sin Dino, koji su do poslednjeg dana svim bićem bili uz pevača. Pesma je 7. oktobra po prvi put utihnula u porodičnom domu Halida… »
"Moja žena je imala tumor na jajnicima, zbog toga nismo imali još dece": Ispovest Halida Bešlića o porodici je mnogima…

"Moja žena je imala tumor na jajnicima, zbog toga nismo imali još dece": Ispovest Halida Bešlića o porodici je mnogima…

Blic pre 7 sati
Pevač Halid Bešlić, koji je umro u 71. godini, je nedavno govorio o odnosu sa svojom suprugom Sejdom sa kojom je decenijama bio u braku. - Ženu nisam upoznao na nastupu. U jednoj kafani gde sam nastupao, na ulazu u Sarajevu... tu je radila moja svastika… »
"Raduj se, tugu meni ostavi": Nekoliko dana pre smrti Halid Bešlić posvetio stihove supruzi Sejdi sa kojom je bio više od 40…

"Raduj se, tugu meni ostavi": Nekoliko dana pre smrti Halid Bešlić posvetio stihove supruzi Sejdi sa kojom je bio više od 40…

Blic pre 7 sati
Proslavljeni muzičar Halid Bešlić preminuo je u 71. godini u bolnici u Sarajevu. Samo nekoliko dana pre smrti objavljena je pesma koju je Halid Bešlić posvetio supruzi Sejdi. “Još si mlada k’o nekad, Sejdo. Još si lijepa kao onog dana kad si pored mene… »
(Video) Brojni hitovi ostaju da žive Halid Bešlić iza sebe ostavio muziku koja će se još dugo slušati i pevati

(Video) Brojni hitovi ostaju da žive Halid Bešlić iza sebe ostavio muziku koja će se još dugo slušati i pevati

Dnevnik pre 7 sati
Vest o smrti Halida Bešlića rastužila je ceo region gde su njegovi hitovi bili neizostavan deo muzičkog repertoara po slavljima širom bivše Jugoslavije, ali u svetu gde žive ljudi s naših prostora. Iza sebe ostavio je nisku vanvremenskih pesama koje će… »
Supruga Halida Bešlića nakon operacije nije mogla da zatrudni: Voleli se 45 godina, najtužniju pesmu posvetio drugoj

Supruga Halida Bešlića nakon operacije nije mogla da zatrudni: Voleli se 45 godina, najtužniju pesmu posvetio drugoj

Mondo pre 7 sati
Legendarni pevač Halid Bešlić preminuo je u 72. godini. Iza sebe je ostavio pregršt hitova i neizbrisivan trag u narodnoj muzici. On o svom privatnom životu nije mnogo govorio, ali poznato je da njegov oslonac 45 godina bila njegova supruga Sejda. Njih… »
Nikada se nije eksponirao: Ovo je sin jedinac Halida Bešlića (VIDEO)

Nikada se nije eksponirao: Ovo je sin jedinac Halida Bešlića (VIDEO)

Nova pre 7 sati
Halid Bešlić, legendarni pevač narodne muzike preminuo je danas u 71. godini. On je četiri decenije proveo u braku sa suprugom Sejdom sa kojom je dobila sina Dina. Njegova porodica se nikada nije eksponirala, te je njegov sin dospeo u centar pažnje tek… »
Halid Bešlić poslednju pesmu posvetio supruzi Sejdi VIDEO

Halid Bešlić poslednju pesmu posvetio supruzi Sejdi VIDEO

Nova pre 7 sati
Poznati pevač Halid Bešlić preminuo je danas u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu. Poslednjih par meseci region je pomno pratio zdravstveno stanje Halida Bešlića, koji je bio hospitalizovan na Klinici za onkologiju, a njegova najveća podrška bili… »
Poslednji snimak Halida Bešlića Tada se videlo koliko mu je loše, uprkos tome oduševio je sve prisutne (video)

Poslednji snimak Halida Bešlića Tada se videlo koliko mu je loše, uprkos tome oduševio je sve prisutne (video)

Alo pre 6 sati
Uprkos lošem zdravstvenom stanju, tada je uspeo da oduševi prisutne. Bosanskohercegovačka muzička scena ostala je bez jednog od svojih najomiljenijih izvođača, Halida Bešlića, koji je preminuo u 71. godini života. Njegova smrt usled kancera bešike… »
Poslednja pesma nosi bolnu poruku Halid je 3 nedelje pred smrt objavio numeru posvećenu supruzi: "Naša ljubav, znaj, naš je…

Poslednja pesma nosi bolnu poruku Halid je 3 nedelje pred smrt objavio numeru posvećenu supruzi: "Naša ljubav, znaj, naš je…

Alo pre 7 sati
Poslednja numera koju je objavio pre tri nedelje posvećena je Halidovoj supruzi Sejdi, a nosi emotivnu poruku i zahvalnost što je tokom svih životnih nedaća ostala uz njega. Halid Bešlić je preminuo danas u 71. godini života. Smrt je nastupila na… »
Ovo je bio poslednji koncert Halida Bešlića: Već tada je bio loše VIDEO

Ovo je bio poslednji koncert Halida Bešlića: Već tada je bio loše VIDEO

B92 pre 7 sati
Balkanska muzička scena danas je ostala bez Halida Bešlića - jednog od najvećih pevača narodne muzike čiji su hitovi godinama bili neizostavan deo života ljudi širom regiona. Poslednji nastup legendarni pevač Halid Bešlić imao je na tvrđavi Kastel u… »
Ovo je sin Halida Bešlića Porodicu je čuvao od javnosti, a Dino je ovako ocu vratio volju za životom 2014. godine

Ovo je sin Halida Bešlića Porodicu je čuvao od javnosti, a Dino je ovako ocu vratio volju za životom 2014. godine

Alo pre 7 sati
Iako se malo zna o njegovoj porodici u fokusu pažnje pre nekoliko godina došao je sin koji je imao saobraćajku. Halid Bešlić, legendarni pevač narodne muzike preminuo je danas, 7. oktobra u 71. godini. Iza sebe pevač je ostavio suprugu Sejdu, kojoj je… »
Ovo su najpoznatiji hitovi Halida Bešlića VIDEO

Ovo su najpoznatiji hitovi Halida Bešlića VIDEO

B92 pre 7 sati
Legendarni pevač narodne muzike Halid Bešlić preminuo je u 72. godini nakon duge bolesti. Ostavio je neizbrisiv trag bogatim muzičkim opusom koji je godinama donosio radost i emocije brojnim generacijama. Halidove najpoznatije pesme poput čuvene… »
Pre samo tri nedelje Halid Bešlić novu emotivnu pesmu posvetio supruzi Sejdi VIDEO

Pre samo tri nedelje Halid Bešlić novu emotivnu pesmu posvetio supruzi Sejdi VIDEO

B92 pre 7 sati
Poznati pevač Halid Bešlić preminuo je danas u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu. Poslednjih par meseci region je pomno pratio zdravstveno stanje Halida Bešlića, koji je bio hospitalizovan na Klinici za onkologiju, a njegova najveća podrška bili… »
Ovo je sin Halida Bešlića: Dino nije voleo javni život, ocu je vratio želju za životom 2014. godine

Ovo je sin Halida Bešlića: Dino nije voleo javni život, ocu je vratio želju za životom 2014. godine

Telegraf pre 7 sati
Halid Bešlić, legendarni pevač narodne muzike preminuo je danas, 7. oktobra u 71. godini. Iza sebe pevač je ostavio suprugu Sejdu, kojoj je nedavno posvetio pesmu i sina Dina Bešlića. Iako se malo zna o njegovoj porodici u fokusu pažnje pre nekoliko… »

Vesti dana »