Povezane vesti

Tramp odbio da kaže da li će pokrenuti Zakon o pobuni: Ako guverner Čikaga ne može da uradi posao, mi ćemo

Tramp odbio da kaže da li će pokrenuti Zakon o pobuni: Ako guverner Čikaga ne može da uradi posao, mi ćemo

Euronews pre 3 sata
Američki predsednik Donald Tramp odbio je danas da kaže da li će pokrenuti Zakon o pobuni, ali je rekao da je taj zakon već ranije korišćen. "Pa, već je korišćen. Kao što znate, ako pogledate Čikago, Čikago je sjajan grad gde ima mnogo kriminala, i… »
Tramp drži prst na obaraču! Spomenuo srpski grad u SAD: Ima mnogo kriminala, ako on ne može mi ćemo to rešiti!

Tramp drži prst na obaraču! Spomenuo srpski grad u SAD: Ima mnogo kriminala, ako on ne može mi ćemo to rešiti!

Alo pre 3 sata
Američki predsednik Donald Tramp odbio je danas da kaže da li će pokrenuti Zakon o pobuni, ali je rekao da je taj zakon već ranije korišćen. "Pa, već je korišćen. Kao što znate, ako pogledate Čikago, Čikago je sjajan grad gde ima mnogo kriminala, i… »
Tramp odbio da kaže da li će pokrenuti Zakon o pobuni

Tramp odbio da kaže da li će pokrenuti Zakon o pobuni

Politika pre 3 sata
„Čikago je sjajan grad gde ima mnogo kriminala, i ako guverner ne može da obavi posao, mi ćemo ga obaviti”– rekao je Tramp. VAŠINGTON – Američki predsednik Donald Tramp odbio je danas da kaže da li će pokrenuti Zakon o pobuni, ali je rekao da je taj… »
Tramp preti da će primeniti savezni zakon protiv pobune radi slanja pripadnika Garde

Tramp preti da će primeniti savezni zakon protiv pobune radi slanja pripadnika Garde

NIN pre 6 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp preti da će primeniti savezni zakon protiv pobune da bi proširio raspoređivanje vojnog osoblja u američkim gradovima. Donald Tramp je u ponedeljak rekao novinarima da bi razmotrio primenu Zakona o… »
Tramp preti vojnom intervencijom; Aktivira zakon star 200 godina

Tramp preti vojnom intervencijom; Aktivira zakon star 200 godina

B92 pre 6 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp preti da će primeniti savezni zakon protiv pobune da bi proširio raspoređivanje vojnog osoblja u američkim gradovima. Tramp je u ponedeljak rekao novinarima da bi razmotrio primenu Zakona o pobuni… »
Tramp nastavio "rat" sa demokratama: Želi vojsku na ulicama, a i zakon o pobuni iz 1807. godine

Tramp nastavio "rat" sa demokratama: Želi vojsku na ulicama, a i zakon o pobuni iz 1807. godine

Večernje novosti pre 6 sati
PREDSEDNIK Sjedinjenih Država Donald Tramp zapretio je da će se pozvati na Zakon o pobuni iz 1807. godine, kako bi rasporedio trupe u američke gradove, čime je dodatno zaoštrio sukob sa saveznim državama pod vođstvom demokrata koje se protive njegovoj… »
Tramp preti zakonom iz 19. veka

Tramp preti zakonom iz 19. veka

Vesti online pre 8 sati
Predsednik Donald Tramp poručio je da će razmotriti pokretanje Zakona o pobuni „ako bude potrebno“, posebno ako sudovi ili državni i lokalni zvaničnici odlože njegove planove za raspoređivanje Nacionalne garde. „Uradio bih to ako bude potrebno. Do sada… »
Tramp preti aktiviranjem Zakona o pobuni zbog protivljenja raspoređivanju Nacionalne garde

Tramp preti aktiviranjem Zakona o pobuni zbog protivljenja raspoređivanju Nacionalne garde

Sputnik pre 10 sati
Predsednik Donald Tramp poručio je da će razmotriti pokretanje Zakona o pobuni „ako bude potrebno“, posebno ako sudovi ili državni i lokalni zvaničnici odlože njegove planove za raspoređivanje Nacionalne garde. „Ako bih morao da ga donesem, uradio bih… »
Čikago se brani od „neustavne invazije savezne vlade“

Čikago se brani od „neustavne invazije savezne vlade“

Dojče vele pre 11 sati
Sada je na redu Čikago, još jedan grad pod kontrolom demokrata u koji američki predsednik Tramp želi da pošalje Nacionalnu gardu – protiv volje gradonačelnika i guvernera. Oni su Trampu objavili rat i podneli tužbu. Oko 300 pripadnika Nacionalne garde iz… »

Vesti dana »