Povezane vesti
5.000 ljudi u Srbiji bez struje zbog snega: Oborena i stabla, sve ekipe su na terenu
Telegraf pre 9 minuta
U opštini Ivanjica ukinuta je vanredna situacija u četiri, a na snazi je i dalje u tri mesne zajednice. I danas su na terenu ekipe EPS-a, komunalnog preduzeća, putari koji rade na sanaciji nakon obilnih snežnih padavina. Pet dana žitelji ivanjičkih… »
U ivanjičkim selima oko 5000 potrošača bez struje, ekipe na terenu otklanjaju kvarove
RTS pre 4 sati
U opštini Ivanjica ukinuta je vanredna situacija u četiri, a na snazi je i dalje u tri mesne zajednice. I danas su na terenu ekipe EPS-a, komunalnog preduzeća, putari koji rade na sanaciji nakon obilnih snežnih padavina. Pet dana žitelji ivanjičkih… »
I ova opština uvela je vanredno stanje Sva pomoć usmerena je ka njima
Alo pre 5 sati
Odlukom Štaba za vanredne situacije opštine Lebane, proglašena je vanredna situacija u nekoliko mesnih zajednica koje su najviše pogođene nedanim padavinama. Putevi u selima Grgurovce, Kljić, Drvodelj, Buvce, Rafuna, Poroštica, Radevce i Lipvica su… »
Vanredna situacija u osam sela opštine Lebane
Rešetka pre 7 sati
Na delu teritorije opštine Lebane danas je proglašena vanredna situacija zbog obilnih snežnih padavina koje su izazvale značajna oštećenja na putnoj i elektroenergetskoj infrastrukturi. Odlukom Štaba za vanredne situacije, vanredna situacija proglašena… »
Vesti dana »

Ministar pravde: Izmene Zakona o izvršenju i obezbeđenju štite građane od beskućništva
Beta pre 59 minutajoš 64 povezane

"Doneo sam 100.000 maraka, dali su mi da delim, sve je otišlo za sat vremena" Ovako je Halid Bešlić pričao o ratu u BiH: "Ušao sam 1994. uz pomoć UNPROFOR-a..."
Kurir pre 14 minutajoš 53 povezane

Podeljeni Izrael obeležava dve godine od napada 7. oktobra dok rat u Gazi i dalje traje
Beta pre 4 satijoš 38 povezanih