Povezane vesti

"Kako ja to nisam znala?" Dara Bubamara zanemela nakon vesti o Halidu Bešliću, pa se prisetila starih dana

"Kako ja to nisam znala?" Dara Bubamara zanemela nakon vesti o Halidu Bešliću, pa se prisetila starih dana

Alo pre 45 minuta
Halidov menadžer je govorio o pevačevim bolničkim danima i isticao da pevač ima nadu za izlečenje. Daru Bubamaru zatekla je vest o smrti prijatelje i kolege Halida Bešlića na snimanju nove emisije "Zvezda Granda". Tom prilikom prisetila se toplih… »
"Loše mi je, jedva sam došao": Poslednji Halidov snimak kida srce, jedva stajao, pa otkazao sve nastupe

"Loše mi je, jedva sam došao": Poslednji Halidov snimak kida srce, jedva stajao, pa otkazao sve nastupe

Mondo pre 3 sata
Vest o smrti legendarnog pevača Halida Bešlića potresla je regionalnu muzičku scenu. Poslednji koncert održao je sredinom avgusta ove godine na tvrđavi Kastel u Banjaluci. Već tada je bilo jasno da je u lošem zdravstvenom stanju - veći deo nastupa proveo… »
Poslednji intervju halida bešlića: Samo smo u tragedijama dobri - Ovako je govorio pred humanitarni koncert na kojem je pevao…

Poslednji intervju halida bešlića: Samo smo u tragedijama dobri - Ovako je govorio pred humanitarni koncert na kojem je pevao…

Kurir pre 4 sati
Legenda narodne muzike Halid Bešlić preminuo je danas u Sarajevu u 72. godini nakon borbe s teškom bolešću. Pevač je poslednji kratak komentar dao za "Dnevni avaz" nakon smrti Saše Popovića 1. marta ove godine. - Nadao sam se da će se izvući. Bili smo u… »
Halidu Bešliću jedna želja je ostala neispunjena

Halidu Bešliću jedna želja je ostala neispunjena

B92 pre 4 sati
Legendarnom pevaču Halidu Bešliću je tokom bogate karijere ostala neispunjena samo jedna želja. Kako je svojevremeno otkrio u jednoj televizijskoj emisiji, Halid Bešlić samo jednu želju nije uspeo da ostvari. Naime, reč je o duetu s velikim prijateljem… »
"Neka ti je večna slava i muzika tamo gde pevaš" Emotivne reči Ace Pejovića posvećene Halidu Bešliću pogađaju pravo u centar!…

"Neka ti je večna slava i muzika tamo gde pevaš" Emotivne reči Ace Pejovića posvećene Halidu Bešliću pogađaju pravo u centar!…

Alo pre 4 sati
Sada je na svom Instagram profilu njegovu fotografiju uz emotivne reči objavio i Aco Pejović. Pevač Halid Bešlić preminuo je u 71. godini života nakon teške borbe sa opakom bolešću. Svojim odlaskom celu estradu zavio je u crno, a mnogi se povodom njegove… »
Pevač mu je odredio grob gde će biti sahranjen Halid Bešlić je prijatelja gledao kao rođenog brata

Pevač mu je odredio grob gde će biti sahranjen Halid Bešlić je prijatelja gledao kao rođenog brata

Alo pre 4 sati
Halid Bešlić imao je prijatelja kakav se ne rađa dva puta. Halid Bešlić napustio nas je u 71. godini života nakon teške bolesti, a gotovo da nema pevača na Balkanu sa kojim nije bio u dobrim odnosima. Legendarni pevač je tokom svoje bogate karijere imao… »
Evo gde je supruga halida bešlića: Bila hospitalizovana u sobi do pevačeve, prijatelj otkrio detalje o Sejdi

Evo gde je supruga halida bešlića: Bila hospitalizovana u sobi do pevačeve, prijatelj otkrio detalje o Sejdi

Blic pre 5 sati
Pevačka legenda Halid Bešlić, preminuo je danas, 7. oktobra, posle kratke i teške bolesti u 71. godini. Halidovu porodicu je zadesila velika tragedija, s obzirom na to da je u istom trenutku i njegova supruga Sejda bila hospitalizovana zbog kancera. Za… »
(Video) Snežana Đurišić skrhana bolom zbog smrti Halida Bešlića: Na snimanju "Zvezda Granda" saznala tužne vesti: "Čuli smo se…

(Video) Snežana Đurišić skrhana bolom zbog smrti Halida Bešlića: Na snimanju "Zvezda Granda" saznala tužne vesti: "Čuli smo se…

Blic pre 5 sati
Snežana Đurišić se slomila kada je saznala za smrt kolege Halida Bešlića. Naime, na snimanju "Zvezda Granda", Snežanu Đurišić su sačekale tužne vesti, saznala je za smrt Halida Bešlića. Snežana je otkrila kako će pamtiti kolegu kome je nekada pevala… »
Snežana Đurišić skrhana bolom zbog smrti Halida Bešlića Na snimanju "Zvezda Granda" saznala tužne vesti i prekrstila se za…

Snežana Đurišić skrhana bolom zbog smrti Halida Bešlića Na snimanju "Zvezda Granda" saznala tužne vesti i prekrstila se za…

Kurir pre 5 sati
Snežana Đurišić se slomila kada je saznala za smrt kolege Halida Bešlića. Naime, na snimanju "Zvezda Granda", Snežanu Đurišić su sačekale tužne vesti, saznala je za smrt Halida Bešlića i prekrstila se za pokoj duše. Snežana je otkrila kako će pamtiti… »
Bolest ga je postepeno nagrizala Halid je zbog nje morao da promeni život i navike

Bolest ga je postepeno nagrizala Halid je zbog nje morao da promeni život i navike

Dnevnik pre 5 sati
Legenda narodne muzike Halid Bešlić preminuo je u 71. godini, potvrdio je portal "Avaz". Jedan od najvoljenijih glasova regiona, čovek čije su pesme decenijama bile zajednički jezik svih prostora, izgubio je borbu s teškom bolešću. Poslednje mesece… »
Pre manje od dva meseca Halid Bešlić nastupao pred hiljadama ljudi: Ovako je izgledao njegov poslednji koncert (VIDEO)

Pre manje od dva meseca Halid Bešlić nastupao pred hiljadama ljudi: Ovako je izgledao njegov poslednji koncert (VIDEO)

Nova pre 5 sati
Folker Halid Bešlić napustio nas je danas u svojoj 71. godini, a poslednje dana života proveo je Kliničkom centru Sarajevo na odeljenju onkologije. Halid je jedan od poslednjih nastupa imao krajem avgusta u Banjaluci, a još tada se komentarisalo da je… »
Sejda je u isto vreme bila u bolnici: Evo šta je sa suprugom Halida Bešlića

Sejda je u isto vreme bila u bolnici: Evo šta je sa suprugom Halida Bešlića

Nova pre 5 sati
Pevač Halid Bešlić, preminuo je danas, 7. oktobra, posle kratke i teške bolesti u 71. godini. Ovo je posebno bolan momenat za porodicu Bešlić, s obzirom na to da i njegova supruga Sejda boluje od teške bolesti. Tokom njegovog boravka u bolnici i ona je… »
Doktor koji je lečio Halida Bešlića objavio poslednju prepisku sa njim: Evo šta mu je pevač napisao pred smrt

Doktor koji je lečio Halida Bešlića objavio poslednju prepisku sa njim: Evo šta mu je pevač napisao pred smrt

Nova pre 5 sati
Bosanskohercegovački pevač Halid Bešlić preminuo je danas u svojoj 71. godini života, a poslednjih mesec dana ležao je na odeljenju onkologije u Kliničkom centru Srbije. Muzička legenda Halid Bešlić je imao je dugogodišnje zdravstvene probleme… »
"Dobro se zna da je halid bio..." Pevač otkrio veliku istinu o Bešliću!

"Dobro se zna da je halid bio..." Pevač otkrio veliku istinu o Bešliću!

Alo pre 5 sati
Tuga. Halid Bešlić preminuo je nakon teške bolesti i svojim odlaskom zavio u crno celu estradu. Tim povodom oglasio se i Uroš Živković. - Bio je velika legenda, njegove pesme ostavile su veliki trag u muzici. Nisam ga poznavao, ali su svi vrlo dobro… »
Poslednja fotografija halida bešlića sa onkologije rasplakala region Direktor kliničkog centra je objavio, prizor kida dušu

Poslednja fotografija halida bešlića sa onkologije rasplakala region Direktor kliničkog centra je objavio, prizor kida dušu

Alo pre 5 sati
Halid Bešlić je bio veliki prijatelj sa direktorom kliničkog centra. Halid Bešlić preminuo je u 71. godini života, a nema pevača koji se nije oglasio povodom tragične vesti. Pevač je pre nekoliko nedelja završio u bolnici zbog lošeg zdravstvenog stanja… »
Fotografija halida bešlića pred smrt Nastala je u bolnici, na licu se vidi da je bolest učinila svoje! (Foto)

Fotografija halida bešlića pred smrt Nastala je u bolnici, na licu se vidi da je bolest učinila svoje! (Foto)

Alo pre 5 sati
Iako mu je na licu osmeh, u očima mu se vidi tuga. Pevač Halid Bešlić preminuo je u 71. godini života nakon teške borbe sa opakom bolešću. Jedna od poslednjih fotografija nastala je u bolnici kada je preko video poziva razgovarao sa fubalerom Emirom… »
"Obožavao me je": Dara Bubamara se slomila zbog smrti Halida Bešlića: Setila se reči koje joj je uputio, knedla u grlu (video)…

"Obožavao me je": Dara Bubamara se slomila zbog smrti Halida Bešlića: Setila se reči koje joj je uputio, knedla u grlu (video)…

Blic pre 5 sati
Daru Bubamaru zatekla je vest o smrti prijatelje i kolege Halida Bešlića na snimanju nove emisije "Zvezda Granda". Dara Bubamara se prisetila toplih Halidovih reči koje joj je u jednom trenutku uputio. - Bože, baš ste me zatekli, jao kakva tužna vest… »
Ljuba Aličić slomljen nakon smrti Halida Bešlića: "Čuli smo se redovno, a onda..."

Ljuba Aličić slomljen nakon smrti Halida Bešlića: "Čuli smo se redovno, a onda..."

Telegraf pre 5 sati
Muzička legenda Halid Bešlić, preminuo je danas, 7. oktobra u 71. godini posle kratke i teške bolesti. Tim povodom se za naš portal oglasio Ljuba Aličić, dugogodišnji prijatelj Halida Bešlića. - Jao, čuo sam da je preminuo. Šta da kažem? Velika tuga i… »
Snežanu zatekla vest o Halidovoj smrti, setila se poslednjeg razgovora: "Dok je bio bolestan, odgovorio je..."

Snežanu zatekla vest o Halidovoj smrti, setila se poslednjeg razgovora: "Dok je bio bolestan, odgovorio je..."

Telegraf pre 5 sati
Pevačka legenda Halid Bešlić, preminuo je danas, 7. oktobra, posle kratke i teške bolesti u 71. godini. Snežanu Đurišić je ta vest zatekla tik pred snimanje nove epizode "Zvezda Granda". Pevačica je slomljena stala pred medije i prisetila se saradnje sa… »
"Nedavno sam bio kod tebe": Oglasio se doktor koji je jednom Halidu Bešliću spasio život

"Nedavno sam bio kod tebe": Oglasio se doktor koji je jednom Halidu Bešliću spasio život

Telegraf pre 4 sati
Doktor Vlado Đajić otkrio je da je nedavno posetio Halida Bešlića u bolnici i da mu je vest o njegovoj smrti teško pala. Halid Bešlić izgubio je bitku sa opakom bolešću. Neutešni prijatelji, kolege i fanovi se sa bolom u duši i suzama u očima opraštaju… »
Direktor Kiničkog centra čuo se sa Halidom pre njegove smrti: Pevač mu se zahvalio zbog jedne stvari

Direktor Kiničkog centra čuo se sa Halidom pre njegove smrti: Pevač mu se zahvalio zbog jedne stvari

Mondo pre 6 sati
Pevač Halid Bešlić preminuo je u 72. godini posle borbe sa opakom bolesti. Tokom hospitalizacije, Halid je dobijao brojne poruke podrške kako od fanova, tako i od kolega, a tada se oglasio direktor Univerzitetskog-kliničkog centra RS Vlado Đajić. Vlado… »
"Zbog njega sam se svađao sa gazdama kafana" Ljuba Aličić zatečen smrću Halida Bešlića, ostao bez reči!

"Zbog njega sam se svađao sa gazdama kafana" Ljuba Aličić zatečen smrću Halida Bešlića, ostao bez reči!

Alo pre 6 sati
Tuga. Halid Bešlić preminuo je nakon teške bolesti i svojim odlaskom zavio u crno celu estradu. Tim povodom oglasio se i Ljuba Aličić. - Bio je plemenit čovek i oldličan pevac, upoznao sam ga u jednoj kafanici u Sarajevu, dok je još bio na početku… »
"Mogao je još da uživa u životu" Pevačica slomljena zbog smrti kolege, poznavala ga je od malih nogu!

"Mogao je još da uživa u životu" Pevačica slomljena zbog smrti kolege, poznavala ga je od malih nogu!

Alo pre 5 sati
Tuga. Halid Bešlić preminuo je nakon teške bolesti i svojim odlaskom zavio u crno celu estradu. Tim povodom oglasila se i Vanesa Šokčić. - Bio je prijatelj sa mojim ocem, kasnije sam ga i ja upoznala. Bila sam dete, davao mi je prelepe savete što se tiče… »

Vesti dana »