Повезане вести
"Како ја то нисам знала?" Дара Бубамара занемела након вести о Халиду Бешлићу, па се присетила старих дана
Ало 07.10.2025
Халидов менаџер је говорио о певачевим болничким данима и истицао да певач има наду за излечење. Дару Бубамару затекла је вест о смрти пријатеље и колеге Халида Бешлића на снимању нове емисије "Звезда Гранда". Том приликом… »
"Лоше ми је, једва сам дошао": Последњи Халидов снимак кида срце, једва стајао, па отказао све наступе
Мондо 07.10.2025
Вест о смрти легендарног певача Халида Бешлића потресла је регионалну музичку сцену. Последњи концерт одржао је средином августа ове године на тврђави Кастел у Бањалуци. Већ тада је било јасно да је у лошем здравственом стању… »
Последњи интервју халида бешлића: Само смо у трагедијама добри - Овако је говорио пред хуманитарни концерт на којем је певао…
Курир 07.10.2025
Легенда народне музике Халид Бешлић преминуо је данас у Сарајеву у 72. години након борбе с тешком болешћу. Певач је последњи кратак коментар дао за "Дневни аваз" након смрти Саше Поповића 1. марта ове године. - Надао сам се да… »
"Нека ти је вечна слава и музика тамо где певаш" Емотивне речи Аце Пејовића посвећене Халиду Бешлићу погађају право у центар!…
Ало 07.10.2025
Сада је на свом Инстаграм профилу његову фотографију уз емотивне речи објавио и Ацо Пејовић. Певач Халид Бешлић преминуо је у 71. години живота након тешке борбе са опаком болешћу. Својим одласком целу естраду завио је у црно, а… »
Халиду Бешлићу једна жеља је остала неиспуњена
Б92 07.10.2025
Легендарном певачу Халиду Бешлићу је током богате каријере остала неиспуњена само једна жеља. Како је својевремено открио у једној телевизијској емисији, Халид Бешлић само једну жељу није успео да оствари. Наиме, реч је о… »
Певач му је одредио гроб где ће бити сахрањен Халид Бешлић је пријатеља гледао као рођеног брата
Ало 07.10.2025
Халид Бешлић имао је пријатеља какав се не рађа два пута. Халид Бешлић напустио нас је у 71. години живота након тешке болести, а готово да нема певача на Балкану са којим није био у добрим односима. Легендарни певач је током… »
Ево где је супруга халида бешлића: Била хоспитализована у соби до певачеве, пријатељ открио детаље о Сејди
Блиц 07.10.2025
Певачка легенда Халид Бешлић, преминуо је данас, 7. октобра, после кратке и тешке болести у 71. години. Халидову породицу је задесила велика трагедија, с обзиром на то да је у истом тренутку и његова супруга Сејда била… »
(Видео) Снежана Ђуришић скрхана болом због смрти Халида Бешлића: На снимању "Звезда Гранда" сазнала тужне вести: "Чули смо се…
Блиц 07.10.2025
Снежана Ђуришић се сломила када је сазнала за смрт колеге Халида Бешлића. Наиме, на снимању "Звезда Гранда", Снежану Ђуришић су сачекале тужне вести, сазнала је за смрт Халида Бешлића. Снежана је открила како ће памтити колегу… »
Доктор који је лечио Халида Бешлића објавио последњу преписку са њим: Ево шта му је певач написао пред смрт
Нова 07.10.2025
Босанскохерцеговачки певач Халид Бешлић преминуо је данас у својој 71. години живота, а последњих месец дана лежао је на одељењу онкологије у Клиничком центру Србије. Музичка легенда Халид Бешлић је имао је дугогодишње… »
Сејда је у исто време била у болници: Ево шта је са супругом Халида Бешлића
Нова 07.10.2025
Певач Халид Бешлић, преминуо је данас, 7. октобра, после кратке и тешке болести у 71. години. Ово је посебно болан моменат за породицу Бешлић, с обзиром на то да и његова супруга Сејда болује од тешке болести. Током његовог… »
Болест га је постепено нагризала Халид је због ње морао да промени живот и навике
Дневник 07.10.2025
Легенда народне музике Халид Бешлић преминуо је у 71. години, потврдио је портал "Аваз". Један од највољенијих гласова региона, човек чије су песме деценијама биле заједнички језик свих простора, изгубио је борбу с тешком… »
Пре мање од два месеца Халид Бешлић наступао пред хиљадама људи: Овако је изгледао његов последњи концерт (ВИДЕО)
Нова 07.10.2025
Фолкер Халид Бешлић напустио нас је данас у својој 71. години, а последње дана живота провео је Клиничком центру Сарајево на одељењу онкологије. Халид је један од последњих наступа имао крајем августа у Бањалуци, а још тада… »
Снежана Ђуришић скрхана болом због смрти Халида Бешлића На снимању "Звезда Гранда" сазнала тужне вести и прекрстила се за…
Курир 07.10.2025
Снежана Ђуришић се сломила када је сазнала за смрт колеге Халида Бешлића. Наиме, на снимању "Звезда Гранда", Снежану Ђуришић су сачекале тужне вести, сазнала је за смрт Халида Бешлића и прекрстила се за покој душе. Снежана је… »
Последња фотографија халида бешлића са онкологије расплакала регион Директор клиничког центра је објавио, призор кида душу
Ало 07.10.2025
Халид Бешлић је био велики пријатељ са директором клиничког центра. Халид Бешлић преминуо је у 71. години живота, а нема певача који се није огласио поводом трагичне вести. Певач је пре неколико недеља завршио у болници због… »
Фотографија халида бешлића пред смрт Настала је у болници, на лицу се види да је болест учинила своје! (Фото)
Ало 07.10.2025
Иако му је на лицу осмех, у очима му се види туга. Певач Халид Бешлић преминуо је у 71. години живота након тешке борбе са опаком болешћу. Једна од последњих фотографија настала је у болници када је преко видео позива разговарао… »
"Добро се зна да је халид био..." Певач открио велику истину о Бешлићу!
Ало 07.10.2025
Туга. Халид Бешлић преминуо је након тешке болести и својим одласком завио у црно целу естраду. Тим поводом огласио се и Урош Живковић. - Био је велика легенда, његове песме оставиле су велики траг у музици. Нисам га познавао… »
"Обожавао ме је": Дара Бубамара се сломила због смрти Халида Бешлића: Сетила се речи које јој је упутио, кнедла у грлу (видео)…
Блиц 07.10.2025
Дару Бубамару затекла је вест о смрти пријатеље и колеге Халида Бешлића на снимању нове емисије "Звезда Гранда". Дара Бубамара се присетила топлих Халидових речи које јој је у једном тренутку упутио. - Боже, баш сте ме затекли… »
"Недавно сам био код тебе": Огласио се доктор који је једном Халиду Бешлићу спасио живот
Телеграф 07.10.2025
Доктор Владо Ђајић открио је да је недавно посетио Халида Бешлића у болници и да му је вест о његовој смрти тешко пала. Халид Бешлић изгубио је битку са опаком болешћу. Неутешни пријатељи, колеге и фанови се са болом у души и… »
Снежану затекла вест о Халидовој смрти, сетила се последњег разговора: "Док је био болестан, одговорио је..."
Телеграф 07.10.2025
Певачка легенда Халид Бешлић, преминуо је данас, 7. октобра, после кратке и тешке болести у 71. години. Снежану Ђуришић је та вест затекла тик пред снимање нове епизоде "Звезда Гранда". Певачица је сломљена стала пред медије и… »
Љуба Аличић сломљен након смрти Халида Бешлића: "Чули смо се редовно, а онда..."
Телеграф 07.10.2025
Музичка легенда Халид Бешлић, преминуо је данас, 7. октобра у 71. години после кратке и тешке болести. Тим поводом се за наш портал огласио Љуба Аличић, дугогодишњи пријатељ Халида Бешлића. - Јао, чуо сам да је преминуо. Шта… »
Директор Киничког центра чуо се са Халидом пре његове смрти: Певач му се захвалио због једне ствари
Мондо 07.10.2025
Певач Халид Бешлић преминуо је у 72. години после борбе са опаком болести. Током хоспитализације, Халид је добијао бројне поруке подршке како од фанова, тако и од колега, а тада се огласио директор Универзитетског-клиничког… »
"Због њега сам се свађао са газдама кафана" Љуба Аличић затечен смрћу Халида Бешлића, остао без речи!
Ало 07.10.2025
Туга. Халид Бешлић преминуо је након тешке болести и својим одласком завио у црно целу естраду. Тим поводом огласио се и Љуба Аличић. - Био је племенит човек и олдличан певац, упознао сам га у једној кафаници у Сарајеву, док је… »
"Могао је још да ужива у животу" Певачица сломљена због смрти колеге, познавала га је од малих ногу!
Ало 07.10.2025
Туга. Халид Бешлић преминуо је након тешке болести и својим одласком завио у црно целу естраду. Тим поводом огласила се и Ванеса Шокчић. - Био је пријатељ са мојим оцем, касније сам га и ја упознала. Била сам дете, давао ми је… »
Вести дана »
Владан Милојевић више нема опција за Штурм: Повредио се још један играч Црвене звезде
Мондо пре 15 минутајош 112 повезане
Партизан везао другу победу без Жељка Обрадовиц́а – Бонга разбио Румуне
Спутник пре 50 минутајош 37 повезаних
„Треба здробити руску ратну економију“: Два потеза могу да натерају Путина да прекине рат
Нова пре 2 сатајош 51 повезана