Povezane vesti
Zaposleni na FDU: Stojimo uz svoje bivše studente i sadašnje kolege u Narodnom, bez slobodnog pozorišta nema slobodnog društva…
Nova 07.10.2025
Zaposleni na Fakultetu dramskih umetnosti izražavaju punu podršku koleginicama i kolegama iz ansambla Narodnog pozorišta u Beogradu, koji su istupili u javnost povodom novog Pravilnika o radnoj disciplini. Zaposleni na Fakultetu dramskih umetnosti u… »
Zaposleni na FDU podržali ansambl Narodnog pozorišta u Beogradu: Umetnost ne može postojati bez slobode izražavanja
Danas 07.10.2025
Zaposleni na Fakultetu dramskih umetnosti objavili su danas saopštenje u kojem izražavaju punu podršku koleginicama i kolegama iz ansambla Narodnog pozorišta u Beogradu, koji su istupili u javnost povodom novog Pravilnika o radnoj disciplini. „Najveći… »
Vesti dana »
„Ko ima zdravlje, ima nadu, a ko ima nadu, ima sve“: Milan Panić - od rata, biciklizma i bekstva do američke priče o uspehu
N1 Info pre 3 satajoš 5 povezanih
Dramatično upozorenje Bila Gejtsa: Hitno zakonski regulisati veštačku inteligenciju, u suprotnom moguće posledice sa više od milijardu žrtava!
Kurir pre 6 satijoš 1 povezana
Karlik Džouns: "Pročitao sam taj tekst i video šta su napisali o meni, motivisali su me"
Mondo pre 3 minutajoš 7 povezanih
Posle kišnog petka stiže toplija subota: U četiri grada do 22 stepena, ponegde mogući pljuskovi
Mondo pre 43 minutajoš 4 povezane
Nikola Grbić saznao rivala u finalu Evropskog prvenstva: Ostala još samo jedna prepreka za novo zlato
Mondo pre 4 satijoš 2 povezane