Povezane vesti
Novosadski studenti se pridružuju protestu poljoprivrednika: "Traktor stiže, huljo moja"
Radio 021 pre 6 sati
Studenti u blokadi novosadskih fakulteta najavili su da će se pridružiti poljoprivrednicima koji organizuju proteste 13. i 14. oktobra. Podsetimo da su poljoprivrednici najavili dvodnevni protest, jer njihovi zahtevi nisu ispunjeni. Kako je prethodno… »
Novosadski studenti pridružiće se dvodnevnom protestu poljoprivrednika "Traktor stiže, huljo moja"
N1 Info pre 7 sati
Studenti koji blokiraju fakultete u Novom Sadu saopštili su danas da će se pridružiti dvodnevnom protestu poljoprivrednika "Traktor stiže, huljo moja", koji će biti održani 13. i 14. oktobra zbog neispunjenih zahteva. Kako su ranije najavila udruženja… »
„Traktor stiže, huljo moja“: Studenti uz poljoprivrednike na dvnodnevnom protestu
Vreme pre 6 sati
Poljoprivrednici između ostalog zahtevaju isplatu svih zaostalih dugovanja i isplatu jednokratne podrške u iznosu od 300 evra po hektaru za sve jare kulture i voće zbog posledica suše i mraza. Studenti koji blokiraju fakultete u Novom Sadu saopštili su… »
Studenti iz Novog Sada pridružuju se protestu poljoprivrednika „Traktor stiže, huljo moja“
In medija pre 7 sati
Studenti koji blokiraju fakultete u Novom Sadu saopštili su danas da će se pridružiti dvodnevnom protestu poljoprivrednika „Traktor stiže, huljo moja“, koji će biti održani 13. i 14. oktobra zbog neispunjenih zahteva. Kako su ranije najavila udruženja… »
Studenti se pridružuju protestu poljoprivrednika
Danas pre 7 sati
Studenti koji blokiraju fakultete u Novom Sadu saopštili su danas da će se pridružiti dvodnevnom protestu poljoprivrednika „Traktor stiže, huljo moja“, koji će biti održani 13. i 14. oktobra zbog neispunjenih zahteva. Kako su ranije najavila udruženja… »
Vesti dana »

Život od šatora do šatora: Drugu godišnjicu rata Gaza dočekuje u ruševinama, a Palestinci čekaju humanitarnu pomoć i mir
Euronews pre 1 satjoš 60 povezanih

Prva sednica redovnog jesenjeg zasedanja - poslanici o novom Zakonu o legalizaciji, nastavak sutra u 10 sati
RTV pre 3 satajoš 67 povezanih

Sve miriše na prodaju: Stručnjaci objašnjavaju koji deo privrede bi bio najteže pogođen američkim sankcijama NIS-u
Danas pre 6 satijoš 26 povezanih

Prve reči Novaka Đokoviće posle šangajskog pakla: Srbin opet oduševio Kineze, svi mu se klanjaju
Mondo pre 2 satajoš 57 povezanih