Povezane vesti
Novosadski studenti se pridružuju protestu poljoprivrednika: "Traktor stiže, huljo moja"
Radio 021 07.10.2025
Studenti u blokadi novosadskih fakulteta najavili su da će se pridružiti poljoprivrednicima koji organizuju proteste 13. i 14. oktobra. Podsetimo da su poljoprivrednici najavili dvodnevni protest, jer njihovi zahtevi nisu ispunjeni. Kako je prethodno… »
Novosadski studenti pridružiće se dvodnevnom protestu poljoprivrednika "Traktor stiže, huljo moja"
N1 Info 07.10.2025
Studenti koji blokiraju fakultete u Novom Sadu saopštili su danas da će se pridružiti dvodnevnom protestu poljoprivrednika "Traktor stiže, huljo moja", koji će biti održani 13. i 14. oktobra zbog neispunjenih zahteva. Kako su ranije najavila udruženja… »
„Traktor stiže, huljo moja“: Studenti uz poljoprivrednike na dvnodnevnom protestu
Vreme 07.10.2025
Poljoprivrednici između ostalog zahtevaju isplatu svih zaostalih dugovanja i isplatu jednokratne podrške u iznosu od 300 evra po hektaru za sve jare kulture i voće zbog posledica suše i mraza. Studenti koji blokiraju fakultete u Novom Sadu saopštili su… »
Studenti iz Novog Sada pridružuju se protestu poljoprivrednika „Traktor stiže, huljo moja“
In medija 07.10.2025
Studenti koji blokiraju fakultete u Novom Sadu saopštili su danas da će se pridružiti dvodnevnom protestu poljoprivrednika „Traktor stiže, huljo moja“, koji će biti održani 13. i 14. oktobra zbog neispunjenih zahteva. Kako su ranije najavila udruženja… »
Studenti se pridružuju protestu poljoprivrednika
Danas 07.10.2025
Studenti koji blokiraju fakultete u Novom Sadu saopštili su danas da će se pridružiti dvodnevnom protestu poljoprivrednika „Traktor stiže, huljo moja“, koji će biti održani 13. i 14. oktobra zbog neispunjenih zahteva. Kako su ranije najavila udruženja… »
Vesti dana »
Subotičani organizovali protest podrške Hrki i Jaćimovićima: "Digni glas, traži spas"
Radio 021 pre 22 minutajoš 27 povezanih
Dijana Hrka napustila šator u kojem štrajkuje glađu, grupa građana sa upaljenim svećama moli se za njeno zdravlje
RTS pre 22 minutajoš 120 povezanih
Karađorđe slavio protiv krke u pet setova u 1. kolu Kupa izazivača za odbojkaše
Dnevnik pre 32 minutajoš 33 povezane
Antonijević o funkciji Poverenika: Veliki zadatak za nezavisnu instituciju, prioriteti jasni
Beta pre 1 satjoš 21 povezana