Povezane vesti

Novosadski studenti se pridružuju protestu poljoprivrednika: "Traktor stiže, huljo moja"

Novosadski studenti se pridružuju protestu poljoprivrednika: "Traktor stiže, huljo moja"

Radio 021 07.10.2025
Studenti u blokadi novosadskih fakulteta najavili su da će se pridružiti poljoprivrednicima koji organizuju proteste 13. i 14. oktobra. Podsetimo da su poljoprivrednici najavili dvodnevni protest, jer njihovi zahtevi nisu ispunjeni. Kako je prethodno… »
Novosadski studenti pridružiće se dvodnevnom protestu poljoprivrednika "Traktor stiže, huljo moja"

Novosadski studenti pridružiće se dvodnevnom protestu poljoprivrednika "Traktor stiže, huljo moja"

N1 Info 07.10.2025
Studenti koji blokiraju fakultete u Novom Sadu saopštili su danas da će se pridružiti dvodnevnom protestu poljoprivrednika "Traktor stiže, huljo moja", koji će biti održani 13. i 14. oktobra zbog neispunjenih zahteva. Kako su ranije najavila udruženja… »
„Traktor stiže, huljo moja“: Studenti uz poljoprivrednike na dvnodnevnom protestu

„Traktor stiže, huljo moja“: Studenti uz poljoprivrednike na dvnodnevnom protestu

Vreme 07.10.2025
Poljoprivrednici između ostalog zahtevaju isplatu svih zaostalih dugovanja i isplatu jednokratne podrške u iznosu od 300 evra po hektaru za sve jare kulture i voće zbog posledica suše i mraza. Studenti koji blokiraju fakultete u Novom Sadu saopštili su… »
Studenti iz Novog Sada pridružuju se protestu poljoprivrednika „Traktor stiže, huljo moja“

Studenti iz Novog Sada pridružuju se protestu poljoprivrednika „Traktor stiže, huljo moja“

In medija 07.10.2025
Studenti koji blokiraju fakultete u Novom Sadu saopštili su danas da će se pridružiti dvodnevnom protestu poljoprivrednika „Traktor stiže, huljo moja“, koji će biti održani 13. i 14. oktobra zbog neispunjenih zahteva. Kako su ranije najavila udruženja… »
Studenti se pridružuju protestu poljoprivrednika

Studenti se pridružuju protestu poljoprivrednika

Danas 07.10.2025
Studenti koji blokiraju fakultete u Novom Sadu saopštili su danas da će se pridružiti dvodnevnom protestu poljoprivrednika „Traktor stiže, huljo moja“, koji će biti održani 13. i 14. oktobra zbog neispunjenih zahteva. Kako su ranije najavila udruženja… »

Vesti dana »