Povezane vesti
Svečano otvorena Dečija nedelja u Kragujevcu
Veliki park 07.10.2025
Pod sloganom „Imam pravo da se igram, da se smejem, maštam, stvaram – i u bolji svet pretvaram“, danas je u Kragujevcu svečano obeležen početak Dečije nedelje, koju je u prisustvu predstavnika grada i mališana iz obe predškolske ustanove, otvorio Đorđe… »
Glas Šumadije 07.10.2025
Pod sloganom „Imam pravo da se igram, da se smejem, maštam, stvaram – i u bolji svet pretvaram“, danas je u Kragujevcu svečano obeležen početak Dečije nedelje, koju je u prisustvu predstavnika grada i mališana iz obe predškolske ustanove, otvorio Đorđe… »
„Imam pravo da se igram, da se smejem, maštam, stvaram – i u bolji svet pretvaram“
RTK 07.10.2025
Povodom obeležavanja Dečje nedelje, čiji je slogan ove godine “Imam pravo da se igram, da se smejem, maštam, stvaram – i u bolji svet pretvaram“, organizovan je svečani program u kome su učestvovali mališani predškolske ustanove „Nada Naumović“. Tom je… »
Dečja nedelja svečano otvorena promotivnim aktivnostima u Domu borilačkih sportova „Partizan“ Dečja nedelja
Volim Zrenjanin 07.10.2025
Iako vremenske prilike nisu dozvolile održavanje planirane aktivnosti na Trgu slobode, promotivna aktivnost povodom početka Dečje nedelje uspešno je realizovana u Domu borilačkih sportova „Partizan“. Dečja nedelja, najznačajnija nacionalna manifestacija… »
iKragujevac 07.10.2025
Pod sloganom „Imam pravo da se igram, da se smejem, maštam, stvaram - i u bolji svet pretvaram“, danas je u Kragujevcu svečano obeležen početak Dečije nedelje, koju je u prisustvu predstavnika grada i mališana iz obe predškolske ustanove, otvorio Đorđe… »
U Novom Sadu počela manifestacija "Dečija nedelja"
Moj Novi Sad 07.10.2025
U Novom Sadu je otvorena manifestacija "Dečija nedelja", koja se ove godine odvija pod sloganom "Imam pravo da se igram, da se smejem, maštam, stvaram – i u bolji svet pretvaram". Bogat muzički program izveli su učenici Muzičke škole "Isidor Bajić", hor… »
Od dečjih prava do maskenbala: Počela Dečja nedelja u Loznici (foto)
Kurir 07.10.2025
LOZNICA – Tradicionalnu manifestaciju Dečija nedelja, čiji je ovogodišnji slogan ‘’Imam pravo da se igram, da se smejem, maštam, stvaram i u bolji svet pretvaram’’, koja traje od 6. do 12. oktobra, loznička Predškolska ustanova ‘’Bambi’’svečano je… »
Vesti dana »
Izabrano osam od devet članova Saveta REM-a, kandidat manjinskih zajednica bez dovoljno glasova
Beta pre 48 minutajoš 58 povezanih
Hrka: Ne odustajem od štrajka glađu, ostajem ispred Skupštine Srbije do kraja
Beta pre 3 minutajoš 87 povezanih
Uhapšena dvojica mladića u Novom Sadu: Osumnjičeni za preprodaju droge, pronađena kesa sa 130 grama marihuane
Nova pre 57 minutajoš 25 povezanih
Obradović: U kakvom god smo sastavu, idemo na pobedu; Nvora uskoro na terenu
RTS pre 22 minutajoš 34 povezane
Tuhel: Sutrašnja utakmica je finale za Srbiju, Paunović će doneti novu energiju
RTS pre 1 satjoš 37 povezanih