Povezane vesti
Svečano otvorena Dečija nedelja u Kragujevcu
Veliki park pre 2 sata
Pod sloganom „Imam pravo da se igram, da se smejem, maštam, stvaram – i u bolji svet pretvaram“, danas je u Kragujevcu svečano obeležen početak Dečije nedelje, koju je u prisustvu predstavnika grada i mališana iz obe predškolske ustanove, otvorio Đorđe… »
Glas Šumadije pre 4 sati
Pod sloganom „Imam pravo da se igram, da se smejem, maštam, stvaram – i u bolji svet pretvaram“, danas je u Kragujevcu svečano obeležen početak Dečije nedelje, koju je u prisustvu predstavnika grada i mališana iz obe predškolske ustanove, otvorio Đorđe… »
„Imam pravo da se igram, da se smejem, maštam, stvaram – i u bolji svet pretvaram“
RTK pre 5 sati
Povodom obeležavanja Dečje nedelje, čiji je slogan ove godine “Imam pravo da se igram, da se smejem, maštam, stvaram – i u bolji svet pretvaram“, organizovan je svečani program u kome su učestvovali mališani predškolske ustanove „Nada Naumović“. Tom je… »
Dečja nedelja svečano otvorena promotivnim aktivnostima u Domu borilačkih sportova „Partizan“ Dečja nedelja
Volim Zrenjanin pre 5 sati
Iako vremenske prilike nisu dozvolile održavanje planirane aktivnosti na Trgu slobode, promotivna aktivnost povodom početka Dečje nedelje uspešno je realizovana u Domu borilačkih sportova „Partizan“. Dečja nedelja, najznačajnija nacionalna manifestacija… »
iKragujevac pre 5 sati
Pod sloganom „Imam pravo da se igram, da se smejem, maštam, stvaram - i u bolji svet pretvaram“, danas je u Kragujevcu svečano obeležen početak Dečije nedelje, koju je u prisustvu predstavnika grada i mališana iz obe predškolske ustanove, otvorio Đorđe… »
U Novom Sadu počela manifestacija "Dečija nedelja"
Moj Novi Sad pre 12 sati
U Novom Sadu je otvorena manifestacija "Dečija nedelja", koja se ove godine odvija pod sloganom "Imam pravo da se igram, da se smejem, maštam, stvaram – i u bolji svet pretvaram". Bogat muzički program izveli su učenici Muzičke škole "Isidor Bajić", hor… »
Od dečjih prava do maskenbala: Počela Dečja nedelja u Loznici (foto)
Kurir pre 17 sati
LOZNICA – Tradicionalnu manifestaciju Dečija nedelja, čiji je ovogodišnji slogan ‘’Imam pravo da se igram, da se smejem, maštam, stvaram i u bolji svet pretvaram’’, koja traje od 6. do 12. oktobra, loznička Predškolska ustanova ‘’Bambi’’svečano je… »
Vesti dana »

Zakon koji "štiti pravo na dom": Izmene neusklađene sa domaćom praksom
Radio 021 pre 26 minutajoš 67 povezanih

Vanredna situacija zbog snega u Ivanjici, Crnoj Travi, Medveđi i Novoj Varoši
Naslovi.ai pre 1 satjoš 14 povezanih

Srbija više nema šta da razgovara sa SAD o sankcijama NIS-u, rekao Vučić
Slobodna Evropa pre 4 satijoš 26 povezanih