Povezane vesti

Svečano otvorena Dečija nedelja u Kragujevcu

Veliki park 07.10.2025
Pod sloganom „Imam pravo da se igram, da se smejem, maštam, stvaram – i u bolji svet pretvaram“, danas je u Kragujevcu svečano obeležen početak Dečije nedelje, koju je u prisustvu predstavnika grada i mališana iz obe predškolske ustanove, otvorio Đorđe… »

Glas Šumadije 07.10.2025
Pod sloganom „Imam pravo da se igram, da se smejem, maštam, stvaram – i u bolji svet pretvaram“, danas je u Kragujevcu svečano obeležen početak Dečije nedelje, koju je u prisustvu predstavnika grada i mališana iz obe predškolske ustanove, otvorio Đorđe… »
„Imam pravo da se igram, da se smejem, maštam, stvaram – i u bolji svet pretvaram“

„Imam pravo da se igram, da se smejem, maštam, stvaram – i u bolji svet pretvaram“

RTK 07.10.2025
Povodom obeležavanja Dečje nedelje, čiji je slogan ove godine “Imam pravo da se igram, da se smejem, maštam, stvaram – i u bolji svet pretvaram“, organizovan je svečani program u kome su učestvovali mališani predškolske ustanove „Nada Naumović“. Tom je… »
Dečja nedelja svečano otvorena promotivnim aktivnostima u Domu borilačkih sportova „Partizan“ Dečja nedelja

Dečja nedelja svečano otvorena promotivnim aktivnostima u Domu borilačkih sportova „Partizan“ Dečja nedelja

Volim Zrenjanin 07.10.2025
Iako vremenske prilike nisu dozvolile održavanje planirane aktivnosti na Trgu slobode, promotivna aktivnost povodom početka Dečje nedelje uspešno je realizovana u Domu borilačkih sportova „Partizan“. Dečja nedelja, najznačajnija nacionalna manifestacija… »

iKragujevac 07.10.2025
Pod sloganom „Imam pravo da se igram, da se smejem, maštam, stvaram - i u bolji svet pretvaram“, danas je u Kragujevcu svečano obeležen početak Dečije nedelje, koju je u prisustvu predstavnika grada i mališana iz obe predškolske ustanove, otvorio Đorđe… »
U Novom Sadu počela manifestacija "Dečija nedelja"

U Novom Sadu počela manifestacija "Dečija nedelja"

Moj Novi Sad 07.10.2025
U Novom Sadu je otvorena manifestacija "Dečija nedelja", koja se ove godine odvija pod sloganom "Imam pravo da se igram, da se smejem, maštam, stvaram – i u bolji svet pretvaram". Bogat muzički program izveli su učenici Muzičke škole "Isidor Bajić", hor… »
Od dečjih prava do maskenbala: Počela Dečja nedelja u Loznici (foto)

Od dečjih prava do maskenbala: Počela Dečja nedelja u Loznici (foto)

Kurir 07.10.2025
LOZNICA – Tradicionalnu manifestaciju Dečija nedelja, čiji je ovogodišnji slogan ‘’Imam pravo da se igram, da se smejem, maštam, stvaram i u bolji svet pretvaram’’, koja traje od 6. do 12. oktobra, loznička Predškolska ustanova ‘’Bambi’’svečano je… »

Vesti dana »