Повезане вести
Свечано отворена Дечија недеља у Крагујевцу
Велики парк 07.10.2025
Под слоганом „Имам право да се играм, да се смејем, маштам, стварам – и у бољи свет претварам“, данас је у Крагујевцу свечано обележен почетак Дечије недеље, коју је у присуству представника града и малишана из обе предшколске… »
Глас Шумадије 07.10.2025
Под слоганом „Имам право да се играм, да се смејем, маштам, стварам – и у бољи свет претварам“, данас је у Крагујевцу свечано обележен почетак Дечије недеље, коју је у присуству представника града и малишана из обе предшколске… »
„Имам право да се играм, да се смејем, маштам, стварам – и у бољи свет претварам“
РТК 07.10.2025
Поводом обележавања Дечје недеље, чији је слоган ове године “Имам право да се играм, да се смејем, маштам, стварам – и у бољи свет претварам“, организован је свечани програм у коме су учествовали малишани предшколске установе… »
Дечја недеља свечано отворена промотивним активностима у Дому борилачких спортова „Партизан“ Дечја недеља
Волим Зрењанин 07.10.2025
Иако временске прилике нису дозволиле одржавање планиране активности на Тргу слободе, промотивна активност поводом почетка Дечје недеље успешно је реализована у Дому борилачких спортова „Партизан“. Дечја недеља, најзначајнија… »
иКрагујевац 07.10.2025
Под слоганом „Имам право да се играм, да се смејем, маштам, стварам - и у бољи свет претварам“, данас је у Крагујевцу свечано обележен почетак Дечије недеље, коју је у присуству представника града и малишана из обе предшколске… »
У Новом Саду почела манифестација "Дечија недеља"
Мој Нови Сад 07.10.2025
У Новом Саду је отворена манифестација "Дечија недеља", која се ове године одвија под слоганом "Имам право да се играм, да се смејем, маштам, стварам – и у бољи свет претварам". Богат музички програм извели су ученици Музичке… »
Од дечјих права до маскенбала: Почела Дечја недеља у Лозници (фото)
Курир 07.10.2025
ЛОЗНИЦА – Традиционалну манифестацију Дечија недеља, чији је овогодишњи слоган ‘’Имам право да се играм, да се смејем, маштам, стварам и у бољи свет претварам’’, која траје од 6. до 12. октобра, лозничка Предшколска установа… »
Вести дана »
На стотине средњошколаца стигло до Бановине, поручили "Не дамо Милана" (ФОТО и ВИДЕО)
Мој Нови Сад пре 4 минутајош 83 повезане
Алексић у Скупштини: Националне фреквенције су јавно добро, а не плен власти
Глас Шумадије пре 5 минутајош 47 повезаних
"Нвора је почео озбиљно да тренира" Саша Обрадовић пред Монако: "Морамо да оставимо пораз иза себе"
Дневник пре 15 минутајош 29 повезаних