Povezane vesti
Izvađen tumor iz glave! Jelena krila jezivu bolest od javnosti, prošla kroz pakao, a sad sve obelodanjeno
Kurir pre 6 sati
Jelena Batos, bivša učesnica rijalitija " Zadruga", već duže vreme hrabro vodi bitku s teškom bolešću, a iz još jedne u nizu borbe izašla kao pobednik. Naime, ona se na svom nalogu na Instagramu oglasila posle operacije tumora na glavi. Kako je rekla… »
"Živa sam..." Bivšoj zadrugarki uklonjen tumor iz glave, evo u kakvom je stanju nakon teške operacije (foto)
Alo pre 6 sati
Jelena se već duže vreme bori sa teškom bolešću, a iz još jedne u nizu borbi izašla je kao pobednik. Bivša učesnica rijalitija Zadruga, Jelena Batos, oglasila se nakon operacije tumora na glavi. Jelena se već duže vreme bori sa teškom bolešću, a iz još… »
Bivšoj učesnici Zadruge izvadili tumor iz glave: "Boli, raspadam se..."
Telegraf pre 6 sati
Bivša učesnica rijalitija "Zadruga", Jelena Batos, već duže vreme hrabro vodi bitku s teškom bolešću, a iz još jedne u nizu borbe izašla kao pobednik. Jelena Batos se na svom Instagram nalogu oglasila posle operacije tumora na glavi. Kako je rekla, trpi… »
Bivša zadrugarka operisala tumor u glavi: "Nije prošlo ni 24 h, boli, raspadam se, ali sam na nogama"
Mondo pre 9 sati
Učesnica "Zadruge 4", Jelena Batos, operisala je tumor u glavi i opisala teškoće koje je preživela tokom oporavka. Batosova se, uz ogromne bolove, probudila iz anestezije. "Živa sam. Majka se vraća kući deci svojoj živa i zdrava ako Bog da. Boli… »
Izvadili su joj tumor iz glave, Zadrugarka se oglasila nakon operacije: Živa sam, majka se vraća kući deci svojoj
Svet & Skandal pre 12 sati
Bivša zadrugarka Jelena Batoš progovorila je iz bolnice neposredno nakon teške operacije kojom joj je uklonjen tumor iz glave. U emotivnoj poruci upućenoj pratiocima, Jelena je priznala da trpi jake bolove, ali da se ne predaje, ističući da joj je… »
"Izvadili su mi tumor iz glave": Bivša zadrugarka se oglasila nakon teške operacije: "Strah me je da zaspim, plačem od bolova"…
Blic pre 12 sati
Bivša zadrugarka, Jelena Batos, oglasila se nakon operacija tumora u glavi. Jelena se oglasila iz bolnice nakon što se probudila iz anestezije i otkrila da trpi ogromne bolove. - Živa sam. Majka se vraća kući deci svojoj živa i zdrava ako Bog da. Boli… »
Vesti dana »

Danas umereno i potpuno oblačno, u ovim delovima Srbije sa kišom: Najviša dnevna do 18 °C
Telegraf pre 1 satjoš 5 povezanih

U ovoj zgradi u Srbiji nalazi se najveća slika ovog dela Evrope: Površine je jednoiposobnog stana, evo kako je nastala, kada i zašto
Blic pre 25 minutajoš 1 povezana

Eu: planira smanjivanje kvota za uvoz čelika kako bi podigla domaću proizvodnju
Blic pre 3 satajoš 1 povezana