Povezane vesti
"Živa sam..." Bivšoj zadrugarki uklonjen tumor iz glave, evo u kakvom je stanju nakon teške operacije (foto)
Alo 07.10.2025
Jelena se već duže vreme bori sa teškom bolešću, a iz još jedne u nizu borbi izašla je kao pobednik. Bivša učesnica rijalitija Zadruga, Jelena Batos, oglasila se nakon operacije tumora na glavi. Jelena se već duže vreme bori sa teškom bolešću, a iz još… »
Bivšoj učesnici Zadruge izvadili tumor iz glave: "Boli, raspadam se..."
Telegraf 07.10.2025
Bivša učesnica rijalitija "Zadruga", Jelena Batos, već duže vreme hrabro vodi bitku s teškom bolešću, a iz još jedne u nizu borbe izašla kao pobednik. Jelena Batos se na svom Instagram nalogu oglasila posle operacije tumora na glavi. Kako je rekla, trpi… »
Izvadili su joj tumor iz glave, Zadrugarka se oglasila nakon operacije: Živa sam, majka se vraća kući deci svojoj
Svet & Skandal 07.10.2025
Bivša zadrugarka Jelena Batoš progovorila je iz bolnice neposredno nakon teške operacije kojom joj je uklonjen tumor iz glave. U emotivnoj poruci upućenoj pratiocima, Jelena je priznala da trpi jake bolove, ali da se ne predaje, ističući da joj je… »
Vesti dana »
Nik Mujanović: "Mama i tata ne vole da pričaju da smo poreklom iz Bosne, ne znam zašto"
Mondo pre 23 minutajoš 1 povezana
Rodri stao uz Mančester siti! Bivši as "građana" poslao jasnu poruku: "Verovaćemo klubu!"
Kurir pre 3 satajoš 2 povezane