Povezane vesti
Izvađen tumor iz glave! Jelena krila jezivu bolest od javnosti, prošla kroz pakao, a sad sve obelodanjeno
Kurir 07.10.2025
Jelena Batos, bivša učesnica rijalitija " Zadruga", već duže vreme hrabro vodi bitku s teškom bolešću, a iz još jedne u nizu borbe izašla kao pobednik. Naime, ona se na svom nalogu na Instagramu oglasila posle operacije tumora na glavi. Kako je rekla… »
"Živa sam..." Bivšoj zadrugarki uklonjen tumor iz glave, evo u kakvom je stanju nakon teške operacije (foto)
Alo 07.10.2025
Jelena se već duže vreme bori sa teškom bolešću, a iz još jedne u nizu borbi izašla je kao pobednik. Bivša učesnica rijalitija Zadruga, Jelena Batos, oglasila se nakon operacije tumora na glavi. Jelena se već duže vreme bori sa teškom bolešću, a iz još… »
Bivšoj učesnici Zadruge izvadili tumor iz glave: "Boli, raspadam se..."
Telegraf 07.10.2025
Bivša učesnica rijalitija "Zadruga", Jelena Batos, već duže vreme hrabro vodi bitku s teškom bolešću, a iz još jedne u nizu borbe izašla kao pobednik. Jelena Batos se na svom Instagram nalogu oglasila posle operacije tumora na glavi. Kako je rekla, trpi… »
Bivša zadrugarka operisala tumor u glavi: "Nije prošlo ni 24 h, boli, raspadam se, ali sam na nogama"
Mondo 07.10.2025
Učesnica "Zadruge 4", Jelena Batos, operisala je tumor u glavi i opisala teškoće koje je preživela tokom oporavka. Batosova se, uz ogromne bolove, probudila iz anestezije. "Živa sam. Majka se vraća kući deci svojoj živa i zdrava ako Bog da. Boli… »
Izvadili su joj tumor iz glave, Zadrugarka se oglasila nakon operacije: Živa sam, majka se vraća kući deci svojoj
Svet & Skandal 07.10.2025
Bivša zadrugarka Jelena Batoš progovorila je iz bolnice neposredno nakon teške operacije kojom joj je uklonjen tumor iz glave. U emotivnoj poruci upućenoj pratiocima, Jelena je priznala da trpi jake bolove, ali da se ne predaje, ističući da joj je… »
"Izvadili su mi tumor iz glave": Bivša zadrugarka se oglasila nakon teške operacije: "Strah me je da zaspim, plačem od bolova"…
Blic 07.10.2025
Bivša zadrugarka, Jelena Batos, oglasila se nakon operacija tumora u glavi. Jelena se oglasila iz bolnice nakon što se probudila iz anestezije i otkrila da trpi ogromne bolove. - Živa sam. Majka se vraća kući deci svojoj živa i zdrava ako Bog da. Boli… »
Vesti dana »
Vozači kamiona blokirali 17 graničnih prelaza: Protest zbog novog sistema EES
N1 Info pre 46 minutajoš 30 povezanih
RHMZ upozorava na nizak vodostaj Dunava od Bezdana do Novog Sada
Radio 021 pre 21 minutajoš 19 povezanih
Danas se slavi Sveti Sava - verovanja i običaji koji se povezuju sa ovim praznikom
Glas Zaječara pre 26 minutajoš 12 povezanih
(Video) Kraj bajke ive Jović u Melburnu: Prvi reket sveta prejak za zvezdu u usponu
Dnevnik pre 56 minutajoš 21 povezana