Povezane vesti
U širem izboru za najbolju novu srpsku reč: Studentoljublje, mladavina, građanijada, istinotraž...
Moj Novi Sad 07.10.2025
Objavljen je širi izbor za takmičenje za najbolju novu srpsku reč, uz objašnjenja predloga. Kao i prethodnih godina, i ovogodišnji predlozi novih reči mogu se shvatiti kao refleksija vremena u kojem živimo – onoga "sada i ovde". U širem izboru našle su… »
Studentoljublje, punodušje, neolažizam: Objavljen širi izbor za najbolju novu srpsku reč
Danas 07.10.2025
Objavljen je širi izbor za takmičenje za najbolju novu srpsku reč, uz objašnjenja predloga. Kao i prethodnih godina, i ovogodišnji predlozi novih reči mogu se shvatiti kao refleksija vremena u kojem živimo – onoga „sada i ovde“. U širem izboru našle su… »
Vesti dana »
Muzeti posle predaje Đokoviću: Ne mogu da opišem kako se osećam, prilično sam siguran da sam pokidao mišić
Danas pre 18 minutajoš 85 povezanih
RHMZ se upravo oglasio novim upozorenjem! Evo šta nam tačno stiže za sat vremena, jedna pojava u ova dva dela Srbije nosiće sve pred sobom
Blic pre 38 minutajoš 21 povezana
Prevoznici treći dan blokiraju granične prelaze: Blokiran i administrativni prelaz Merdare
Rešetka pre 28 minutajoš 17 povezanih
Vladan Petrov: Mrdić pogrešio što nije tražio mišljenje o pravosudnim zakonima od VST i VSS
Beta pre 33 minutajoš 12 povezanih
Sednica Skupštine Srbije: Izabrani članovi Komisije za reviziju biračkog spiska
Newsmax Balkans pre 23 minutajoš 11 povezanih