Povezane vesti

Tramp prekinuo Karnija smešnom opaskom o spajanju Kanade i SAD

Tramp prekinuo Karnija smešnom opaskom o spajanju Kanade i SAD

Euronews 07.10.2025
Američki predsednik Donald Tramp našalio se danas na račun ideje o spajanju Kanade i Sjedinjenih Američkih Država tokom sastanka sa kanadskim premijerom Markom Karnijem u Beloj kući. Karni je počeo da govori: "...i najvažnija stvar...", na šta ga je… »
Najvažnije je da... se spojimo! Tramp ponovo o Kanadi u okviru SAD

Najvažnije je da... se spojimo! Tramp ponovo o Kanadi u okviru SAD

RTS 07.10.2025
Američki predsednik Donald Tramp našalio se na račun ideje o spajanju Kanade i Sjedinjenih Američkih Država tokom sastanka sa kanadskim premijerom Markom Karnijem u Beloj kući. Karni je počeo da govori: „...i najvažnija stvar...", na šta ga je Tramp… »
"Da se spojimo..." Premijeru Kanade pala vilica, Tramp ponovo izneo svoj plan (video)

"Da se spojimo..." Premijeru Kanade pala vilica, Tramp ponovo izneo svoj plan (video)

Alo 07.10.2025
Američki predsednik Donald Tramp našalio se na račun ideje o spajanju Kanade i Sjedinjenih Američkih Država tokom sastanka sa kanadskim premijerom Markom Karnijem u Beloj kući. Karni je počeo da govori: „...i najvažnija stvar...", na šta ga je Tramp… »
Tramp se šalio s premijerom Kanade: "Najvažnija stvar, spajanje Kanade i SAD"! Karni odgovorio na upadicu!

Tramp se šalio s premijerom Kanade: "Najvažnija stvar, spajanje Kanade i SAD"! Karni odgovorio na upadicu!

Kurir 07.10.2025
Američki predsednik Donald Tramp našalio se danas na račun ideje o spajanju Kanade i Sjedinjenih Američkih Država tokom sastanka sa kanadskim premijerom Markom Karnijem u Beloj kući. Karni je počeo da govori: "...i najvažnija stvar...", na šta ga je… »
Tramp zapalio mreže; Hoće li SAD i Kanada postati jedna zemlja?

Tramp zapalio mreže; Hoće li SAD i Kanada postati jedna zemlja?

B92 07.10.2025
Tramp se našalio na račun spajanja Kanade i SAD tokom sastanka sa Karnijem

Tramp se našalio na račun spajanja Kanade i SAD tokom sastanka sa Karnijem

Politika 07.10.2025
„Ne volimo da se nadmećemo, postoji prirodni poslovni sukob između dve zemlje”–rekao američki predsednik. VAŠINGTON – Američki predsednik Donald Tramp našalio se danas na račun ideje o spajanju Kanade i Sjedinjenih Američkih Država tokom sastanka sa… »
Mislio sam da će biti drugačije: Tramp uporedio rešavanje sukoba u Ukrajini i na Bliskom istoku

Mislio sam da će biti drugačije: Tramp uporedio rešavanje sukoba u Ukrajini i na Bliskom istoku

Sputnik 07.10.2025
Rešavanje sukoba u Ukrajini moglo bi da se ispostavi težim od konflikta na Bliskom istoku, izjavio je američki predsednik Donald Tramp. Kako je Tramp izjavio, „nešto se dešava u kontekstu Rusije i Ukrajine“. Američki predsednik je ponovio da je imao… »
Tramp uporedio rešavanje sukoba u Ukrajini i na Bliskom istoku

Tramp uporedio rešavanje sukoba u Ukrajini i na Bliskom istoku

Vesti online 07.10.2025
Rešavanje sukoba u Ukrajini moglo bi da se ispostavi težim od konflikta na Bliskom istoku, izjavio je američki predsednik Donald Tramp. – Mislio sam da će ovo biti lako pitanje za rešavanje, ali ispostavilo se da je verovatno komplikovanije nego… »

Večernje novosti 07.10.2025
REŠAVANjE sukoba u Ukrajini moglo bi da se ispostavi težim od konflikta na Bliskom istoku, izjavio je američki predsednik Donald Tramp. Foto: Tanjug - Mislio sam da će ovo biti lako pitanje za rešavanje, ali ispostavilo se da je verovatno komplikovanije… »
Tramp spomenuo spajanje SAD i Kanade na sastanku s premijerom Krnijem: Svi se šokirali kako mu je odgovorio

Tramp spomenuo spajanje SAD i Kanade na sastanku s premijerom Krnijem: Svi se šokirali kako mu je odgovorio

Telegraf 07.10.2025

Vesti dana »