Povezane vesti

Tramp prekinuo Karnija smešnom opaskom o spajanju Kanade i SAD

Tramp prekinuo Karnija smešnom opaskom o spajanju Kanade i SAD

Euronews pre 2 sata
Američki predsednik Donald Tramp našalio se danas na račun ideje o spajanju Kanade i Sjedinjenih Američkih Država tokom sastanka sa kanadskim premijerom Markom Karnijem u Beloj kući. Karni je počeo da govori: "...i najvažnija stvar...", na šta ga je… »
Najvažnije je da... se spojimo! Tramp ponovo o Kanadi u okviru SAD

Najvažnije je da... se spojimo! Tramp ponovo o Kanadi u okviru SAD

RTS pre 2 sata
Američki predsednik Donald Tramp našalio se na račun ideje o spajanju Kanade i Sjedinjenih Američkih Država tokom sastanka sa kanadskim premijerom Markom Karnijem u Beloj kući. Karni je počeo da govori: „...i najvažnija stvar...", na šta ga je Tramp… »
"Da se spojimo..." Premijeru Kanade pala vilica, Tramp ponovo izneo svoj plan (video)

"Da se spojimo..." Premijeru Kanade pala vilica, Tramp ponovo izneo svoj plan (video)

Alo pre 1 sat
Američki predsednik Donald Tramp našalio se na račun ideje o spajanju Kanade i Sjedinjenih Američkih Država tokom sastanka sa kanadskim premijerom Markom Karnijem u Beloj kući. Karni je počeo da govori: „...i najvažnija stvar...", na šta ga je Tramp… »
Tramp se šalio s premijerom Kanade: "Najvažnija stvar, spajanje Kanade i SAD"! Karni odgovorio na upadicu!

Tramp se šalio s premijerom Kanade: "Najvažnija stvar, spajanje Kanade i SAD"! Karni odgovorio na upadicu!

Kurir pre 3 sata
Američki predsednik Donald Tramp našalio se danas na račun ideje o spajanju Kanade i Sjedinjenih Američkih Država tokom sastanka sa kanadskim premijerom Markom Karnijem u Beloj kući. Karni je počeo da govori: "...i najvažnija stvar...", na šta ga je… »
Tramp zapalio mreže; Hoće li SAD i Kanada postati jedna zemlja?

Tramp zapalio mreže; Hoće li SAD i Kanada postati jedna zemlja?

B92 pre 3 sata
Tramp se našalio na račun spajanja Kanade i SAD tokom sastanka sa Karnijem

Tramp se našalio na račun spajanja Kanade i SAD tokom sastanka sa Karnijem

Politika pre 3 sata
„Ne volimo da se nadmećemo, postoji prirodni poslovni sukob između dve zemlje”–rekao američki predsednik. VAŠINGTON – Američki predsednik Donald Tramp našalio se danas na račun ideje o spajanju Kanade i Sjedinjenih Američkih Država tokom sastanka sa… »
Mislio sam da će biti drugačije: Tramp uporedio rešavanje sukoba u Ukrajini i na Bliskom istoku

Mislio sam da će biti drugačije: Tramp uporedio rešavanje sukoba u Ukrajini i na Bliskom istoku

Sputnik pre 4 sati
Rešavanje sukoba u Ukrajini moglo bi da se ispostavi težim od konflikta na Bliskom istoku, izjavio je američki predsednik Donald Tramp. Kako je Tramp izjavio, „nešto se dešava u kontekstu Rusije i Ukrajine“. Američki predsednik je ponovio da je imao… »
Tramp uporedio rešavanje sukoba u Ukrajini i na Bliskom istoku

Tramp uporedio rešavanje sukoba u Ukrajini i na Bliskom istoku

Vesti online pre 4 sati
Rešavanje sukoba u Ukrajini moglo bi da se ispostavi težim od konflikta na Bliskom istoku, izjavio je američki predsednik Donald Tramp. – Mislio sam da će ovo biti lako pitanje za rešavanje, ali ispostavilo se da je verovatno komplikovanije nego… »

Večernje novosti pre 4 sati
REŠAVANjE sukoba u Ukrajini moglo bi da se ispostavi težim od konflikta na Bliskom istoku, izjavio je američki predsednik Donald Tramp. Foto: Tanjug - Mislio sam da će ovo biti lako pitanje za rešavanje, ali ispostavilo se da je verovatno komplikovanije… »
Tramp spomenuo spajanje SAD i Kanade na sastanku s premijerom Krnijem: Svi se šokirali kako mu je odgovorio

Tramp spomenuo spajanje SAD i Kanade na sastanku s premijerom Krnijem: Svi se šokirali kako mu je odgovorio

Telegraf pre 3 sata

Vesti dana »