Povezane vesti
"Igrao bih za Real Madrid, da sam savršen": Marko Arnautović priznao šta mu nedostaje
Mondo pre 1 sat
Fudbaler Crvene zvezde Marko Arnautović na tri gola je od rekorda u dresu reprezentacije Austrije. Pošto bi do kraja kvalifikacionog ciklusa mogao da postane najbolji strelac u istoriji reprezentacije, austrijski mediji uradili su sa njim opširan… »
Arnautović : Da sam savršen bio bih u Realu, ne ovde gde jesam!
Hot sport pre 3 sata
„Uvek sam agresivan kada sam ispred gola“. Marko Arnautović je propustio meč Crvene zvezde protiv ekipe iz Kruševca, ali je vreme van terena iskoristio da se potpuno spremi za naredne izazove — kvalifikacije za Svetsko prvenstvo. Austrijski napadač je… »
Arnautović pred mečeve u dresu sa državnim grbom: "Da sam savršen, igrao bih za Real Madrid"
Dnevnik pre 4 sati
Austrijski reprezentativac Marko Arnautović govorio je o raznim temama pred mečeve u dresu sa državnim grbom. Arnautovića nije bilo u sastavu Crvene zvezde za duel sa Napretkom (3:0), pa je imao dovoljno vremena da se spremi za susrete u kvalifikacijama… »
Arnautović: "Da sam savršen, igrao bih za Real Madrid"
B92 pre 4 sati
Austrijski reprezentativac Marko Arnautović govorio je o raznim temama pred mečeve u dresu sa državnim grbom. Arnautovića nije bilo u sastavu Crvene zvezde za duel sa Napretkom (3:0), pa je imao dovoljno vremena da se spremi za susrete u kvalifikacijama… »
Najevći potpis i pojačanje Crvene zvezde u istoriji kluba: Da je savršen, igrao bi za Real Madrid...
Kurir pre 6 sati
Najveće pojačanje Crvene zvezde u istoriji kluba, Marko Arnautović, letos je stigao u redove srpskog šampiona - kluba koji voli od malih nogu. Austrijski "Kurier" piše da je Arnautović od Crvene zvezde dobio slobodan vikend, pa nije morao da igra protiv… »
Vesti dana »

Oglasio se zvaničnik Hamasa: Za danas završeni pregovori u Šarm el Šeiku: Fokus na mapama povlačenja izraelskih snaga iz Gaze i zakazivanje oslobađanja talaca
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Danas toplije, sunčano u Vojvodini, oblačno i kišovito na istoku i jugoistoku
RTV pre 22 minutajoš 1 povezana

Novak Đoković nije dao izjavu posle meča, a nije došao ni na konferenciju za medije: Ipak, obratio se fanovima preko društvenih mreža
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Predvodi je šef obaveštajne službe: Turska delegacija će učestvovati u pregovorima u Egiptu o Pojasu Gaze
Kurir pre 17 minutajoš 1 povezana