Povezane vesti

Alba završava karijeru na kraju sezone

Alba završava karijeru na kraju sezone

Sportski žurnal 07.10.2025
„Došao je trenutak da zatvorim značajno poglavlje u mom životu. Odlučio sam da završim svoju profesionalnu fudbalsku karijeru“. Španski fudbaler i član Intera iz Majamija Žordi Alba saopštio je danas da je odlučio da završi igračku karijeru na kraju ove… »
Mesijev veliki prijatelj rekao kraj VIDEO

Mesijev veliki prijatelj rekao kraj VIDEO

B92 07.10.2025
Pre samo nekoliko nedelja je Serhio Buskec objavio da završava karijeru na kraju sezone, tim putem je pošao i Đordi Alba. Iako je španski fudbaler vezan ugovor sa Interom iz Majamija do 2027. godine, ipak je odlučio da ranije stavi kopačke o klin. Alba… »
Đordi alba objavio da završava karijeru: Došlo je vreme da zatvorim zaista značajno poglavlje u mom životu

Đordi alba objavio da završava karijeru: Došlo je vreme da zatvorim zaista značajno poglavlje u mom životu

Kurir 07.10.2025
"Došlo je vreme da zatvorim zaista značajno poglavlje u mom životu. Odulučio sam da završim profesionalnu karijeru na kraju godine. Ovo objavljujem uz osećanje ispunjenosti i radosti jer sam uveren da sam dao sve od sebe i vreme je da otvorim novo… »
Alba završava igračku karijeru na kraju sezone u Americi

Alba završava igračku karijeru na kraju sezone u Americi

Sport klub 07.10.2025
Fudbaler Intera iz Majamija Žordi Alba saopštio je da je odlučio da završi igračku karijeru na kraju ove sezone u MLS ligi. Španac je u Inter stigao 2023. godine, a ima ugovor sa klubom iz Majamija do kraja 2027. godine. Alba je sada na društvenim… »
Đordi Alba najavio odlazak u penziju na kraju sezone

Đordi Alba najavio odlazak u penziju na kraju sezone

RTS 07.10.2025
Španski fudbaler i član Intera iz Majamija Đordi Alba saopštio je da je odlučio da završi igračku karijeru na kraju ove sezone u MLS ligi. Alba je u Inter stigao 2023. godine, a ima ugovor sa klubom iz Majamija do kraja 2027. godine. Međutim, španski… »
Španski fudbaler Đordi Alba krajem godine završava karijeru

Španski fudbaler Đordi Alba krajem godine završava karijeru

Radio sto plus 07.10.2025
“Došlo je vreme da zatvorim zaista značajno poglavlje u mom životu. Odulučio sam da završim profesionalnu karijeru na kraju godine. Ovo objavljujem uz osećanje ispunjenosti i radosti jer sam uveren da sam dao sve od sebe i vreme je da otvorim novo… »

Vesti dana »