Povezane vesti
Alba završava karijeru na kraju sezone
Sportski žurnal pre 5 sati
„Došao je trenutak da zatvorim značajno poglavlje u mom životu. Odlučio sam da završim svoju profesionalnu fudbalsku karijeru“. Španski fudbaler i član Intera iz Majamija Žordi Alba saopštio je danas da je odlučio da završi igračku karijeru na kraju ove… »
Mesijev veliki prijatelj rekao kraj VIDEO
B92 pre 5 sati
Pre samo nekoliko nedelja je Serhio Buskec objavio da završava karijeru na kraju sezone, tim putem je pošao i Đordi Alba. Iako je španski fudbaler vezan ugovor sa Interom iz Majamija do 2027. godine, ipak je odlučio da ranije stavi kopačke o klin. Alba… »
Đordi alba objavio da završava karijeru: Došlo je vreme da zatvorim zaista značajno poglavlje u mom životu
Kurir pre 6 sati
"Došlo je vreme da zatvorim zaista značajno poglavlje u mom životu. Odulučio sam da završim profesionalnu karijeru na kraju godine. Ovo objavljujem uz osećanje ispunjenosti i radosti jer sam uveren da sam dao sve od sebe i vreme je da otvorim novo… »
Alba završava igračku karijeru na kraju sezone u Americi
Sport klub pre 7 sati
Fudbaler Intera iz Majamija Žordi Alba saopštio je da je odlučio da završi igračku karijeru na kraju ove sezone u MLS ligi. Španac je u Inter stigao 2023. godine, a ima ugovor sa klubom iz Majamija do kraja 2027. godine. Alba je sada na društvenim… »
Đordi Alba najavio odlazak u penziju na kraju sezone
RTS pre 8 sati
Španski fudbaler i član Intera iz Majamija Đordi Alba saopštio je da je odlučio da završi igračku karijeru na kraju ove sezone u MLS ligi. Alba je u Inter stigao 2023. godine, a ima ugovor sa klubom iz Majamija do kraja 2027. godine. Međutim, španski… »
Španski fudbaler Đordi Alba krajem godine završava karijeru
Radio sto plus pre 7 sati
“Došlo je vreme da zatvorim zaista značajno poglavlje u mom životu. Odulučio sam da završim profesionalnu karijeru na kraju godine. Ovo objavljujem uz osećanje ispunjenosti i radosti jer sam uveren da sam dao sve od sebe i vreme je da otvorim novo… »
Vesti dana »

Eu: planira smanjivanje kvota za uvoz čelika kako bi podigla domaću proizvodnju
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Danas toplije, sunčano u Vojvodini, oblačno i kišovito na istoku i jugoistoku
RTV pre 3 satajoš 1 povezana

Tužna istina o sašinoj udovici! Evo zašto Suzana Jovanović nije mogla da dođe na bitan događaj
Alo pre 2 satajoš 1 povezana